PDA

View Full Version : ПОХВАЛЕ

Живана
14-03-08, 00:55
Ајд' нек' има и једна оваква тема..
јер..има потребе.

За похвалу је ново прочеље са поруком "Добродошао/ла поново" и могућност прегледа дневних и нових постова..Баш ми се допало !

:):):):):)

Домаћин
14-03-08, 10:10
јер..има потребе.

За похвалу је ново прочеље са поруком "Добродошао/ла поново" и могућност прегледа дневних и нових постова..Баш ми се допало !

:):):):):)

Супер. Јуче сам се мало играо са овим додатним опцијама па сам чекао да видим коментаре какве ће бити. Има ту још пар ствари што планирам убацити наредних дана као напримјер један мали "chat-box" гдје се могу концентрисати кратке оф-топик поруке.
Све критике и похвале су добродошле, поготово ово задње. :)

И да, видићу да што пре убацим смајлије. Имам нов пакет од 60 смајлија тако да ће и то бити веома ускоро.

Весели пламичак
14-03-08, 14:14
Чет бокс... зашто да одвлачимо људе од неког квалитетног садржаја, некаквим чет боксовима... ено им мсн-а ( и онако се не скидају с њега ) па нек тамо возе своје приче...

Пчелица
14-03-08, 17:43
јер..има потребе.

Јесте, подржавам..

А што се тиче "Добродошлице", морам признати да сам се прво изненадила и помислила: Шта ли сам сад зезнула? :D
Одлично, прави преглед догађања у одсуству..

Војине, још једна похвала!! :)
Немој да нам се сад уобразиш!! Хехе..

Никола
15-03-08, 09:41
Свака част за прегед нових постова... ;)

Живана
16-03-08, 02:56
Ваљда неће да се уобрази Војин ,али опет је заслужио похвалу.
Похвала се додељује овога пута :D због

- пребацивања на ћирилицу "Добродошлице"

- пребацивања "ко је на форуму" по ћириличном реду..
то први пут видим на нету..

Пчелица
16-03-08, 12:34
Морам да додам, још подоста ствари је пребачено на нашу прелепу ћирилицу!! Као што су рецимо у тул бару "кориснички панел", "правила"..

Заиста свака част, заслужујеш све похвале, знам да је било муке око тога.. Али вредело је!! :)

Домаћин
16-03-08, 18:35
Не одустајте од похвала, само напријед! :)

Младен
17-03-08, 22:43
Добри су нови смајлији, свака част, једино би можда било лепо додати неки са нашом заставом, евентуално шајкачом:cheers:

Никола
18-03-08, 09:43
Не свиђа ми се овај :beatdeadhorse5: ...