PDA

View Full Version : Ф.К. Војводина

Василије
05-09-08, 12:08
Pobeda protiv čuke u pravi trenutak!!! Puna podrÅ¡ka za mlađu ekipu iz treće generacije koja je vodila navijanje! Samo napred! Ã…ÂÂ*to se tiče brojnosti, nema opravdanja, svako mora da bude tu i da uvek da sve od sebe. Sledi pauza pa gostovanje u Jagodini!!! Spremajte se!!! Извор - http://www.firma1989.com/

Браво за Г-3! Стварно су добро водили навијање, надам се да ће наставити да воде навијање! Био је раширен и транспарент - "Космет је Србија", неких 6-7 метара. На нашој трбини је забрањено наркоманима да долазе, за разлику од дртугих клубова. У последње време навијачи Воше су све више и више патриотски настројени, што је за похвалу.
:cheers:

Српски добровољ
05-09-08, 13:23
Само да још додам да је поред транспарента био и велики барјак са Српском заставом, као и да се певало Косово је Србија итд.
http://i231.photobucket.com/albums/ee281/luka91ns/fkv_cukaricki_02.jpg

http://i231.photobucket.com/albums/ee281/luka91ns/fkv_cukaricki_01.jpg

http://i231.photobucket.com/albums/ee281/luka91ns/fcvcukaricki2008200909xz2.jpg

http://i231.photobucket.com/albums/ee281/luka91ns/ABCD0003.jpg

http://i231.photobucket.com/albums/ee281/luka91ns/ABCD0002.jpg

Василије
05-09-08, 17:36
Заборавих да кажем да су скупљане и паре за Србе са Косова. Више пута су слате паре ове године, и такође фонд за помоћ Србима је увек отворен.

bogsvarog
05-09-08, 17:43
Свака част момцима и девојкама Г-3 на показаном патриотизму!

За Србију и Српско Војводство!

14/88 :hurray:

Василије
05-09-08, 17:49
Свака част момцима и девојкама Г-3 на показаном патриотизму!

За Србију и Српско Војводство!

14/88 :hurray:

У Г-3 нема девојака. Г-3 је најфанатичнија група у фирми, и трећа најорганизованија група у Србији.

Алекса
05-09-08, 19:04
Пресрећан сам што видим ову вест. Само напред Новосађани, истерајте сав онај наркоманско - аутономашски шљам са стадиона! Навијачи никада нису били слуге издајничких режима, и нека ФК Војводина буде драгуљ Српског Војводства! Пуна подршка!

Србски Гром
05-09-08, 19:19
За Мајку Србију и Српску Војводину!!!Поздрав за Српске патриоте и на стадиону Војводине!!!

-буђење-
05-09-08, 21:14
http://www.facebook.com/group.php?gid=70116585397

simeonsrb
06-09-08, 00:53
Нисам навијач Војводине и не готивим је нешто превише јер ми име звучи аутономашки,заправо прави назив области коју чине Бачка Банат и Срем у коме и сам живим је Српско Војводство,али ипак су ми готивни ови момци из Г-3 јер су стварно патриоте и покушавају да окрену омладину према мајци Србији:
Стварно је предуго владао имиџ да Фирму воде Чанкови дегенерици,и не само да Г-3 треба да преузме трибине него треба да најури наркомане и анархисте са трибина!
Исто тако све студенске организације треба да преузму патриоте,сетимо се само протеста средњосколаца,ми смо дошли на факултете али нико од њих нам се није придружио нико није пришао да нам помогне да одржи говор,сви су немо гледали како се "Будале боре за изгубљено Косово"
И зато треба подршка свим националистима и патриотама у свим спорама друштва!

a.c.a.b.
06-09-08, 06:13
У Г-3 нема девојака. Г-3 је најфанатичнија група у фирми, и трећа најорганизованија група у Србији.

ajd malo lakse , ja razumem vase odusevljenje sto ste ako mladi i bez nekog veceg iskustva preuzeli jednu tribinu.Ali ne razumem ove ostale koji se loze nesto sad kao g-3 patriote,vidim da je vecina vas u fazonu kao firma su patriote a red firm su komunjare sto je smesno i potpuno netacno... Dalje koja treca grupa o cemu ti pricas ako izostavimo najvece 2 navijacke grupe u Srbiji,posle njih idu taurunum-i,pa uf ,zatim bu,vas jos niko nije video na ulici (govorim o celoj firmi) tako da opustencija:seeya:

a.c.a.b.
06-09-08, 06:18
Исто тако све студенске организације треба да преузму патриоте,сетимо се само протеста средњосколаца,ми смо дошли на факултете али нико од њих нам се није придружио нико није пришао да нам помогне да одржи говор,сви су немо гледали како се "Будале боре за изгубљено Косово"
И зато треба подршка свим националистима и патриотама у свим спорама друштва!

Brate sto se tice vas srednjskolaca,jeste se vi masovno okupili ,a sta mislis ko je predhodnih par dana odradio akciju ispred merkatora i posle nije bitno gde.kvalitet uvek ispred kvantiteta;)

Dittatore
06-09-08, 06:34
ajd malo lakse , ja razumem vase odusevljenje sto ste ako mladi i bez nekog veceg iskustva preuzeli jednu tribinu.Ali ne razumem ove ostale koji se loze nesto sad kao g-3 patriote,vidim da je vecina vas u fazonu kao firma su patriote a red firm su komunjare sto je smesno i potpuno netacno... Dalje koja treca grupa o cemu ti pricas ako izostavimo najvece 2 navijacke grupe u Srbiji,posle njih idu taurunum-i,pa uf ,zatim bu,vas jos niko nije video na ulici (govorim o celoj firmi) tako da opustencija:seeya:
Нико није рекао да су људи из ред фирма комуњаре и то је чиста глупост и слажем се са тиме, али немој овде да се правиш паметан и правиш неку табелу група како си ти то замислио!Далеко од тога да су 3 група у земљи по организацији,али су изузетно добри и труде се момци!Још су у развоју као група и млађе генерације су у питању које су и будућност наше трибине(не мислим само на Г-3)!Такође су се добро показали на улици за твоју информацију и показују се у правом светлу.Са циганима и гробарима нико у овој земљи не може да се пореди за сада и то је свима јасно.Првенствено због њихове бројности а онда и саме организације.Земунце такође поштујем као групу пошто су израсли у једну озбиљну навијачку организацију и то поштујем.Стварно се труде људи и свака им част.Најсмешније од свега је што си ставио плаву унију одмах иза уф!Искрено су офковци далеко иза ове табеле коју си навео сада тренутно.Не знам за кога навијаш, ако уопште и навијаш али буди мало реалнији и објективнији!По теби и сличнима само се Фирма нигде није показала на улици у својој историји, али зато сви остали јесу...
СРБИЈА - СРБИМА ФИРМА 1989

Алекса
06-09-08, 13:38
Било како било, овде се говори разрачунавању са наркоманима и аутономашима, и њиховом протеривању са трибине великог српског клуба. Уколико се ово претвори у навијачко препуцавање, тема ће бити затворена.

Dittatore
06-09-08, 15:38
Било како било, овде се говори разрачунавању са наркоманима и аутономашима, и њиховом протеривању са трибине великог српског клуба. Уколико се ово претвори у навијачко препуцавање, тема ће бити затворена.
Слажем се, и извињавам се због скретања са теме!Мајка Србија на првом месту и испред свега!

Dittatore
07-09-08, 07:36
Наш нови графит на Салајци!Слика пребачена са нашег форума.

http://i35.tinypic.com/14cu22t.jpg

Фића
07-09-08, 14:27
Био је раширен и транспарент - "Космет је Србија", неких 6-7 метара. На нашој трбини је забрањено наркоманима да долазе, за разлику од дртугих клубова. У последње време навијачи Воше су све више и више патриотски настројени, што је за похвалу.
Само тако! :cheers: Сваки патриота би требао да пружи подршку, без обзира да ли навија за тај тим или не!
Само напред браћо Срби!

a.c.a.b.
08-09-08, 19:56
Ma vazi g3 su vece patriote od ekipe koja je ranije vodila tribinu,a ovo za proterivanje komana sa tribine isto:rolleyes:,mislim mozete te price da prodajete neupucenim ljudima na netu,samo nastavite... vidim da vam je dosta njih i poverovalo,od te price nema nista. Toliko o tome ko se pravi pametan:seeya:

Dittatore
08-09-08, 19:58
Ma vazi g3 su vece patriote od ekipe koja je ranije vodila tribinu,a ovo za proterivanje komana sa tribine isto:rolleyes:,mislim mozete te price da prodajete neupucenim ljudima na netu,samo nastavite... vidim da vam je dosta njih i poverovalo,od te price nema nista. Toliko o tome ko se pravi pametan:seeya:
Којих бившиг? На кога тачно мислиш, и каквих наркомана на трибини када их и нема...

Василије
08-09-08, 20:58

Нисам се добро изразио, забрањено је пајдоманима да долазе на северну трбину. Многи не воле у Новом Саду Сланинаре, баш зато што нису брљавци...

Алекса
08-09-08, 21:19
Добро, разумео сам поруку.

Циљ овог форума никако није фаворизовање неке навијачке групе, далеко од тога. Предлажем да се ова тема привремено затвори, јер је очито да не иде у правом правцу. До тада, надам се да ће се ситуација разјаснити, а патриотске снаге у Фирмином копу збити редове. Ионако Срби имају превише непријатеља да би се међу собом гонили због фудбала.

simeonsrb
09-09-08, 12:53
Сам назив Ред Фирм све говори а добро је познато да Чваркови антифашисти воде групу самим тим они морају постати историја,патриоте морају да преузму трибине!

Василије
09-09-08, 17:59
Сам назив Ред Фирм све говори а добро је познато да Чваркови антифашисти воде групу самим тим они морају постати историја,патриоте морају да преузму трибине!

Ово нема везе са истином што си написао. Не знам што нагађаш, износиш дезирфомације.
Први назив навијача Воше је Ред Фирм, и мислим да је настао 1989 тај назив за групу, и нема везе са комунизмом. Тад 90-тих година је ишло 90% скинса (Новосађана) Националиста на утакмице, и били су на југу до истока, значи и они су били у Ред Фирму. И ја сам био 90-тих у Ред Фирми, и био сам у једној под - групи, па и Горан Давидовић је био у Ред Фирму.
Замолио би тебе и a.c.a.b. да се не препуцавате јер нисам због тога отворио ову тему, него сам отворио тему да би се износили извештаји са утакмица Војводина. Ово није тема за препуцавање, и тема не треба да се затвара. Ако неком навијање значи по велику цену, да се због тога сукобљава, и на интернету(а интернет трпи све), нек једноставно заобиђе ову тему.

У недељу имамо гостовање у Јагодину, и једва чекам да одем, тако да ћу вам оставити утисак са гостовања са све сликама. :hurray:

Србија изнад свега! За Србско Војводство! Србија Србима!

SSerbian
14-09-08, 16:20
Одлично и ово је за сад добро,можда једног дана будете били Национал Социјалистички настројени и имали одређене НС групе као навијачи рада,ал за сад је добро да се види српска застава,а после би било добро као форси да кренете са Недићевим орловима на мајицама,да се зна који је ваш пут,ширите национал социјализам на трибини.

ХА ХА ХА Антифа!

Василије
15-09-08, 15:28
Одлично и ово је за сад добро,можда једног дана будете били Национал Социјалистички настројени и имали одређене НС групе као навијачи рада,ал за сад је добро да се види српска застава,а после би било добро као форси да кренете са Недићевим орловима на мајицама,да се зна који је ваш пут,ширите национал социјализам на трибини.

ХА ХА ХА Антифа!

Тешо да ће доћи до тога, бар за сада док је доста шаренолика навијачка група на трбини, и док пар утицајнијих као папагаји говоре да је политика забрањена на трбини. То је баш лукаво смишљено! Једино је решење да јачају млађе генерације, и да буду више патриотски орјентисани.
Потребно је више патриотски орјентисаних навијача, да се дигне свест, да се изгради, патриотска трбина, са више подршке Србији, Косову, па и Републици Српској... А не да трбина буде аполитична, и да оставља простор разноразним чудацима. Надам се да ће се и у будуће качити више транспаренте са порукама као што је "Косово је Србија"...итд.

Dittatore
17-10-08, 19:55
Пре пар дана је неко прешарао графит Косово је Србија који су радили млађи момци са наше трибине на градилишту и потписао се лепо лсв.А поред тога је ишарао и Ф89 истим спрејом негде у близини тог графита!!! Јебена чанкова гамад. Чиме се баве секташи па то је за неповеровати и у које доба они то шарају да ми је знати? Значи момци из Фирме ураде графит и онда дођу секташи и прешарају га и ставе потпис лсв и Ф89 поред њега као да буде да ми подржавамо отимачину КОСМЕТА и усташу чанка!!! Због таквих изрода нам је и трибина на лошем гласу, али највећи проблем је што то шара ко зна каква наркоманско секташка гамад и уопште ни нису навијачи већ европејци (хомосексуалци и лезбаче).

Василије
01-11-08, 18:26
Сви наши људи(национал револуционари) који дођу на текму су одушевљени. Данас је било из Футога скоро 30, има нас око 40, а не 30 како сам написао. Јако су добри момци неискварени, и сви до једног патриоте.
Футог закон! Најачи смо!:)

Василије
01-11-08, 18:56
"ПОСТАВЉЕН ЈЕ САЈТ....потребно је мало времена да се ажурира и попуни како и доликује нашем пријатељу,витезу без премца....."

http://www.dejandimitrijevic.com

Хајдук
23-11-08, 19:05
Ма Фирма је далеко од патриотске навијачке групе. Чак и оне групице које се за такве представљају су далеко од тога. Ево нпр Г3 опште је познато да дилују гудру, вођа им је чак због тога у затвору а овамо се представљају за патриоте.

Василије
10-12-08, 18:48
Ма Фирма је далеко од патриотске навијачке групе. Чак и оне групице које се за такве представљају су далеко од тога. Ево нпр Г3 опште је познато да дилују гудру, вођа им је чак због тога у затвору а овамо се представљају за патриоте.

Пре свега ни једна група се не изјашњава као патриотска, јер пре свега и изнад свега то су навијачке групе, да будем јаснији. А патриота имаш у свим групама, то је лична ствар и хвала богу да је све више патриота како долазе нове генерације. А што се тиче дроге и таквих послова, нажалост тога има код свих навијача.
Ова тема је о ФК Војводини и мислим да нема потребе да се пљује ако ћемо тако онда ћу ја на теми о ФК Партизан, и Звезда да пишем шта НСЦЗ и Црна Рука раде у НС-у, па нек други изнесу своје процене и оцене то.

Василије
10-12-08, 19:28
Војводина - Партизан 0:0
Била је супер атмосвера на северу, навијање је било добро с обзиром да има све више и више младих навијача, а Кореографија као и увек најбоља.

http://i239.photobucket.com/albums/ff218/1F9C1V4/VOJpart4.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff218/1F9C1V4/VOJpart7.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff218/1F9C1V4/VOJpart9.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff218/1F9C1V4/VOJpart12.jpg

bogsvarog
11-12-08, 23:24
Kako lesinari (novinari) javljaju, bilo je nereda po celom Novom Sadu posle utakmice. Da li je to istina i ako jeste, cemu to vodi......braca Srbi ne smeju zbog fudbalskih klubova da gaje mrznju jednih prema drugim....
Inace atmosfera na samom stadionu je bila odlicna. Bio prenos na zidoviziji.

Василије
12-12-08, 05:33
Kako lesinari (novinari) javljaju, bilo je nereda po celom Novom Sadu posle utakmice. Da li je to istina i ako jeste, cemu to vodi......braca Srbi ne smeju zbog fudbalskih klubova da gaje mrznju jednih prema drugim....
Inace atmosfera na samom stadionu je bila odlicna. Bio prenos na zidoviziji.

Та мржња је присутна у толкој мери само зато што нам је убијен наш другар. Ја највише мрзим Гробаре јел се нису дистанцирали од убиства, и нису то осудили. Ако си гледао онај документарац што је правио онај Енглез, могао си да видиш како се сви из Алкатраза снимају са пиштољима и тиме су само дали лош пример другима и целокупну навијачку сцену у Србији су тиме оцрнили у свету.
Да се ја питам ја би те из Алкатраза све похапсио због тог снимка. То је брука и срамота за србску навијачку сцену и те пароле са последње утакмице све говоре.
Тај дан је била једна велика победа за нас, Гробари су извукли дебљи крај и то је била чиста освета.

Мислим да нас сада много више поштују навијачке групе због свега што смо урадили на нашој трибини у последње време и види се по томе што је наша северна трибина све бројнија и бројнија доласком нових генерација. Млади Новосађани се сада великом већином опредељују за наш клуб и надам се да ће и доћи тај дан у скорији време кад ће цео север бити потпуно пун.

Аркона
12-12-08, 10:11
Та мржња је присутна у толкој мери само зато што нам је убијен наш другар.

Е видиш, то и јесте проблем. Док се тако буде размишљало никад неће бити боље на трибинама и улицама.
Ваш другар није први који је убијен, а видјели смо да није ни последњи, не жалост :(:mad:

И немојмо о тим убиствима, јер је јако ружно правити такву статистику.
А када би је правили, бојим се да би Гробари имали шта да кажу...

Воја
12-12-08, 10:23
Имали би и то мало више него остали...
Но небитно за тему...Занима ме да ли на трибину још увек долази
један од вођа чувеног Ред Фирма,Магистар глупости,Персона,
Оличење "Српства" Зоран Петаков...?
И шта је уопште урађено на сузбијању те изразито "патриотске" групе
на Вошиној трибини...

Василије
13-12-08, 01:21
Петаков и није на северној трибини, он је у Старој Гарди и нема никакаве везе са северном трибином, а камоли са Ред Фирмом. Тачније он нема никакве везе са навијачком групом, он долази само да гледа утакмицу.

Апелујем да се не минира тема и да се више непишу овакве глупости, типа вођа. Вероватно ниси упућен и не верујем да би писао из зле намере, довољно ти је само да процениш какви смо у Футогу и ништа више од тога. И немојте наседати на лажи како смо ово како смо оно...

Василије
13-12-08, 01:29
Е видиш, то и јесте проблем. Док се тако буде размишљало никад неће бити боље на трибинама и улицама.
Ваш другар није први који је убијен, а видјели смо да није ни последњи, не жалост :(:mad:

И немојмо о тим убиствима, јер је јако ружно правити такву статистику.
А када би је правили, бојим се да би Гробари имали шта да кажу...

Кад већ имају шта да кажу Гробари, нека кажу ови из Алкатраза! Брука и срамота! Ти мафијаши су нам оцрнили србску навијачку сцену!

Воја
13-12-08, 01:53
Петаков и није на северној трибини, он је у Старој Гарди и нема никакаве везе са северном трибином, а камоли са Ред Фирмом. Тачније он нема никакве везе са навијачком групом, он долази само да гледа утакмицу.

Апелујем да се не минира тема и да се више непишу овакве глупости, типа вођа. Вероватно ниси упућен и не верујем да би писао из зле намере, довољно ти је само да процениш какви смо у Футогу и ништа више од тога. И немојте наседати на лажи како смо ово како смо оно...

Па сад,није да нисам упућен,
зато сам и питао,сигурно нисам питао и зле намере,
него да се рашчисти та прича ко може а ко не може и не сме на трибину...
Драго ми је ако је тако као што ти кажеш,да се рашчистило са том гамади,
што се Футога тиче,знам да углавном иду још увек млади момци од 16-17 година,који су још зелени за национализам,има и пар старијих,
али има и оних са којима се дубоко не слажем,
али не бих о њима,само да не кварим тему...
Ваљда ћемо се некад упознати (ако се већ не знамо),
па да искрено попричамо о свему...Бар што се тиче Футога...

Србин
13-12-08, 02:16
Тај дан је била једна велика победа за нас, Гробари су извукли дебљи крај и то је била чиста освета.
Ја нисам тако чуо...
Разбили сте онај излог и били сте дупло бројнији, али сам чуо да су вас Гробари добро најурили.

Алекса
13-12-08, 03:02
Добро, рекли сте шта сте имали. Став овог форума по питњу навијачких сукоба је јасан. Не дозволите да се ова тема претвори у навијачко препуцавање. Наша једина политка је СРБИЈА СРБИМА и нека то остане тако.

Аркона
13-12-08, 04:42
Кад већ имају шта да кажу Гробари, нека кажу ови из Алкатраза! Брука и срамота! Ти мафијаши су нам оцрнили србску навијачку сцену!
Можда се ја и слажем са тобом, али убиства нису почела са њиховим витлањем пиштољима пред камерама...

Алекса је у праву, Србија Србима прије свега.

Србин
13-12-08, 13:56
Добро, рекли сте шта сте имали. Став овог форума по питњу навијачких сукоба је јасан. Не дозволите да се ова тема претвори у навијачко препуцавање. Наша једина политка је СРБИЈА СРБИМА и нека то остане тако.

Ја немам комплекс локалних гангстера да би убио некога због клуба за кога навија, али утакмице и зезање на њима су начин живота многима од нас... И шта је ту лоше ако дође до физичког сукоба "руке на руке"? Све је то вежба за оно што следи једног дана... То се већ показало у минулој години.

Василије
13-12-08, 14:19
Ја нисам тако чуо...
Разбили сте онај излог и били сте дупло бројнији, али сам чуо да су вас Гробари добро најурили.

Ово није истина Гробари су извукли дебљи крај па су чак и медији то објавили.

Ја немам комплекс локалних гангстера да би убио некога због клуба за кога навија, али утакмице и зезање на њима су начин живота многима од нас... И шта је ту лоше ако дође до физичког сукоба "руке на руке"? Све је то вежба за оно што следи једног дана... То се већ показало у минулој години.

Са овим се слажем.

Алекса
14-12-08, 02:24

Ма дај молим те, таквих вежбица ми је мука. Зар стварно постоји и један разлог да се Срби црвене-беле боје требе са Србима црно-беле боје?

Србин
14-12-08, 04:59
Ово није истина Гробари су извукли дебљи крај па су чак и медији то објавили.
Не верујем медијима!!!!
Знам шта су ми људи причали...

Ма дај молим те, таквих вежбица ми је мука. Зар стварно постоји и један разлог да се Срби црвене-беле боје требе са Србима црно-беле боје?

Ја сам плаво-бели :biggrinjester:
Не да се требе, него мало да се челиче :)

Алекса
14-12-08, 13:39
Ја сам плаво-бели :biggrinjester:
Не да се требе, него мало да се челиче :)

Знам ја од којих си ти. :p

Озбиљно, да ли је ово нормално: http://www.youtube.com/watch?v=weVrS8gYWRw

Поврх свега, ово је још и поштено, јер је стварно било на руке, али је и даље ненормално. Када су у Србији биле овакве туче? Можда раније, али сада тога нема, људи носе пиштоље, ножеве, бију се свим и свачим, и нема никаквог разлога да подржавамо такво нешто.

Критика - дајте људи маните се ствари које одвлаче наше националне снаге и троше их на овакве будалаштине. Дајте да поставимо наш покрет на ноге, што би убијали бога једни у другима, кад треба да се усредсредимо на Непријатеља? Зар се не слажемо у вези тога да ће у Националној Држави сваки облик хулиганизма бити строго кажњаван?

Basileus
14-12-08, 17:44

Поврх свега, ово је још и поштено, јер је стварно било на руке, али је и даље ненормално.

Јесте нормално. Мерење снага је једна од најосновнијих људских особина. Сви ови момци на снимку су знали шта их очекује, која су правила и како треба да се понашају. Невидим проблем у томе када се две групе сретну негде иза града и одмере своје снаге на фер начин. Када сви учесници добровољно учествују у томе (http://www.vokabular.org/?search=volenti%20non%20fit%20injurija&lang=sr-lat), поштују договорена правила, не уништавају туђу имовину и не угрожавају здравље трећих особа, онда ја невидим никакву разлику између овога и неких спортова попут бокса или кик-бокса.

-буђење-
14-12-08, 18:53
Када су у Србији биле овакве туче?

BU vs. TB

http://img149.imageshack.us/img149/6673/buvstbvs8.jpg (http://imageshack.us)

Алекса
14-12-08, 19:31
Ја сам стварно почео да се питам коме то покрету припадам, за шта се ми боримо, и шта заправо хоћемо да постигнемо. Последњих пар дана и гомила постова на овом форуму, уверавају ме да су наши национални покрети слаби из разлога што ни ми сами не знамо, нити међу нама има минимум сагласности, шта то заправо ми хоћемо.

Да ли ико од вас који оправдавате овакве ствари мисли да је можда боље сву ту снагу користити на, рецимо, разрачунавање с непријатељем? Како то користи нашем Покрету и нашој Идеји ако навијачу противничког клуба одвалите лобању, или га учините инвалидом? Од какве ћете ви користи бити ако сутра дан останете сакати, или не дао Бог мртви?:(

Напослетку, какве везе имају навијачка разрачунавања с Национализмом?

Ја сам због таквих ствари отишао са стадиона, верујући да то није оно за шта се боримо, а сад овде на форуму наилазим на прећутно одобравање оваквих ствари!

Или можда ја треба лепо да одем негде на неку планинчину, и лепо уживам читјаући књиге, а ви се млатите док не поцркате, ако вам је лепо. :boxing: :D

-буђење-
14-12-08, 20:08

Немају никакве али ово је тема о навијачима (Војводине али смо мало промашили тему).
У том навијачком свету обрачуни међу навијачким групама су неизбежни и што се мене тиче боље је да буду фер и без оружија, попут оних у Русији.

Хајдук
14-12-08, 20:17
Учествовао сам раније доста често у навијачким обрачунима, од стадиона, сплавова, кафана, улице, школе... ал заиста ретко кад је то било на руке, иако сам ја увек за такав вид борбе, јер да некога испржим бакљом ил избодем ножем ил упуцам зато што навија за други клуб не пада ми напамет и то сматрам глупошћу комплексаша. Мислим да је туча на руке здрава због одржавања кондиције и технике а добра је и као пракса. Колико год то чудно звучало увек сам се трудио да некоме не поломим нос (тако лако може и да погине ако је ударац директан ил одоздо, аперкат), ил неки други витални део тела, а за ово друго што ће имати модрице није ме брига, то није страшно опоравиће се и идемо даље. Нажалост много мојих другова је ил у затвору због тога ил су погинули у таквим обрачунима:mad: зато мислим да треба то организовати само на фер ил једноствано не учествовати и то и друге саветовати да не учествују!

Србин
14-12-08, 22:09
:coolgleamA:

Договорена туча Пољских скинса која је резултирала пивом и неким повредама :biggrinjester:

Поврх свега, ово је још и поштено, јер је стварно било на руке, али је и даље ненормално. Када су у Србији биле овакве туче?
Има их и дан данас...

Зар се не слажемо у вези тога да ће у Националној Држави сваки облик хулиганизма бити строго кажњаван?
Да, али у НАЦИОНАЛНОЈ ДРЖАВИ!

Да ли ико од вас који оправдавате овакве ствари мисли да је можда боље сву ту снагу користити на, рецимо, разрачунавање с непријатељем? Како то користи нашем Покрету и нашој Идеји ако навијачу противничког клуба одвалите лобању, или га учините инвалидом? Од какве ћете ви користи бити ако сутра дан останете сакати, или не дао Бог мртви?
Мислим да смо се сложили око ствари да никад нико од нас неће убити неког или осакатити неког јер навија за погрешан клуб!
Да у Србији немамо организовани навијачки покрет, ништа што се десило минулих година не би се десило на тај начин!

Погледај и светлу страну, када је било најтеже сви смо стајали као један, а не нпр као Хрвати који нису могли ни геј параду да разбију.

Dittatore
16-02-09, 15:57
ФИРМА ЗА КОСМЕТ ! ! !

Сутра у 11:30 скупљамо се код севера нашег стадиона КАРАЂОРЂЕ! Симболично у част вође првог Српског устанка, чије име поносно носи наш стадион!

Навијачка група ФИРМА 1989 позива све Фирмаше да дођу и да се затим са севера нашег Карађорђа у кортеу упутимо до споменика Светозару Милетићу како би заједно са осталим Новосађанима дали подршку нашем Косову и Метохији, као и нашем народу који тамо живи!

Нека чују наш глас и нека знају да нису сами, да смо сви уз њих и да их нисмо и никад нећемо заборавити!!!

НАШ ГЛАС ЗА СВЕТЕ ЗЕМЉЕ СПАС ! ! !

Василије
15-03-09, 15:53
Много добра атмосфера у Чачку.
http://www.firma1989.com/galerija/albums/userpics/6%7E0.jpg

Србин
15-03-09, 16:35
Видимо се за који дан :biggrinjester:

Братислав
15-04-10, 21:59
У другој полуфиналној утакмици Лав купа Србије Војводина је у Београду победила Партизан са 3:1 (1:1) и у финалу ће се састати са Црвеном звездом 5. маја.http://www.b92.net/news/pics/2010/04/3175083484bc7523ef04f4176251045_big.jpg
Гости из Новог Сада били су бољи током свих 90 минута, а до победе су дошли захваљујући сјајном тандему Тадић-Мрђа. Душан Тадић је два пута асистирао Драгану Мрђи, који је главом постигао голове у 36. и 49. минуту. Радослав Петровић лепим ударцем са 20-ак постигао је гол за 1:1 у 45. минуту, али је Марио Ђуровски голом у 59. минуту поставио коначан резултат..15. април 2010. | 19:51 | Извор: Б92

Panonac
16-04-10, 07:55
Да ли је могуће да овде има и оних који навијају за ФК Војводину? Стичем утисак да се овде ни слово В не воли. Можда да будемо месна заједница Београда па да сви буду сретни.
А што Новосађани неби победили неки београдски клуб па чак можда и Куп да освоје па да и код нас долазе велики клубови. Има места за њих.

Бобан
16-04-10, 09:28
Па зашто ен би било навијача Војводине? Искористио бих прилику да честитам Воши на јучерашњој победи.

П.С. Навијам за Партизан

Врхбосанац
25-04-11, 02:08
Напред напред Војводина! :)

На стадиону Војводине сам ретко приметио било какво антисрпство, напротив, добро, осим игнорисања певања о Косову на западу и истоку.

Али легло чанковаца и лдповаца који навијају за Војводину, и којих такође има, није север већ форум: www.fkvojvodina.com . Тамо можете видети како се мрзи Рад и назива "наци смећем" и слично.

Хајдук
12-05-11, 18:26
Свака част Војводини што је напустила стадион у финалу купа! Онакво суђење још није виђено! Толе одлази!

Werwolf
12-05-11, 23:27
Dan posle skandalaznog zavrÅ¡etka 63. finala nacionalnog Kupa u fudbalu očekuju se reakcije brojnih zvaničnika. Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić sazvao je sastanak Odbora za hitna pitanja, na kom je doneta odluka o podnoÅ¡enju disciplinskih prijava zbog meča Vojvodina - Partizan.

FSS je saopÅ¡tio da je ova sednica bila nastavak sednice Odbora održane odmah po zavrÅ¡etku finala i da je doneta odluka po službenoj dužnosti, a na osnovu člana 105 Disciplinskog pravilnika FS Srbije, podnese disciplinska prijava Disciplinskoj komisiji protiv delegata i sudija finalne utakmice Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana, kao i protiv Fudbalskog kluba Vojvodine, rukovodstva Vojvodine, članova Stručnog Å¡taba i igrača novosadskog kluba.

Disciplinska komsija FSS je posle hitnog sastanka zatražila izjave od nadležnih iz rukovodstva Vojvodine, kao i od članova Stručnog Å¡taba i igrača Vojvodine. Takođe, zatraženi su i dopunski izveÅ¡taji od strane zvaničnih lica ovog meča.

U pravu je Hajduk fudbaleri Vojvodine su ispali face, Ja da sam Grobar mene bi bilo sramota da mi klub ovako uzme Kup.
Fudbaleri Vojvodine su čekali svoje navijače Å¡to je za svaku pohvalu jer je murija zadržala kolonu atobusa iz Novog Sada.
I da ne zaboravim Vojvodina je pokradena to je jasno svakome.

Обнова14
12-05-11, 23:51
Покраден је и куп и првенство али све је пропало у држави. Нико паметан не треба ни да иде више на утакмице, осим ако ће свој одлазак да искористи да скандира против режима.

Werwolf
15-05-11, 19:32
Ovaj tekst dosta toga objašnjava
http://www.nsprogram.org/forum/showthread.php?p=30410#post30410

Константин
22-05-11, 20:08
http://www.blic.rs/data/files/2011-05-20/2471_1.jpg

Обнова14
10-12-11, 15:48
http://www.vesti-online.com/data/images/2011-12-10/199737_miroslav-stevanovic_f.jpg?ver=1323558064
У последњем, 15. колу Јелен супер лиге фудбалери Војводине победили сун а празној Маракани Црвену звезду са 2:0
Ауууу Звезда леее :ahahaa: На сред Маракане сланинари да вас одеру!?