View Full Version : Браћа Руси
Кнез Данило II
28-08-08, 00:05
Видите како се то у Русији ради. Није препоручљиво за слабе.
http://robertlindsay.blogspot.com/2007/08/russian-neo-nazi-beheading-video.html
Било је доста контроверзи на тему овог снимка. Да ли су у питању прави НС активисти, или је у питању нека дебела подметачина, то је до сада остало нејасно. У сваком случају, знајући шта су усташе и балије радиле по Босни и Хрватској, нисам од неких моралиста који би сада богзна како осуђивали овакве постпуке, али могу рећи и да их не подржавам. Према непријатељима нема милости, али по мени, ово је кратко и јасно - садизам. Нисмо ми азијатске животиње да се према непријатељима тако понашамо.
Кнез Данило II
28-08-08, 10:14
Колико сам чуо, убијени су муслимански екстремисти. А што се тиче садизма, мислим да га и нема много, јер за разлику од Усташа, и балија, нио ником овде није копао очи, секао учи, тукао и малтретирао. У питању је брза смрт, професионално.
Уопште не подржавам.
Убити или заклати везаног човјека и није баш јунаштво. Прије бих рекао да је злочин :rolleyes:
И сваког нашег бих најстрошије осудио за овакво нешто.
Уосталом, и о нашој војсци је створена лоша слика због појединаца који су правили многа с...а из разно-разних разлога.
Мислим да потомци војводе Мишића и Јанка Вукотића не би смјели слиједити овакве примјере.
Кнез Данило II
28-08-08, 13:07
Брећа Руси постали су баш опаки, погледајте ове њихове да кажем екстреме, видите како су организовани, имају подршку чујем у влади, а има их и у думи
http://www.youtube.com/watch?v=j59BiLwdNO8
http://www.youtube.com/watch?v=uY01lQ4JDDQ
http://www.youtube.com/watch?v=eS5euC3_P9w
http://www.youtube.com/watch?v=LWZ8hBWNHKs
Колико сам чуо, убијени су муслимански екстремисти. А што се тиче садизма, мислим да га и нема много, јер за разлику од Усташа, и балија, нио ником овде није копао очи, секао учи, тукао и малтретирао. У питању је брза смрт, професионално.
Не знам баш колико је била брза смрт, кркљање се чуло бар пола минута. И ја сам против иживљавања над непријатељима, ако су заслужили смрт, нека буде брза...
Кнез Данило II
28-08-08, 14:08
Не знам баш колико је била брза смрт, кркљање се чуло бар пола минута.
Пола минута, хоћеш рећи пола минута мучења пре смрти. То није ништа у поређењу са иживљавањем муслимана за време например рата у бившој СФРЈ.
Ово клање је оправдано а ја ћу вам рећи зашто.
Неки муслимани верују да сакати не могу да иду код Алаха, и стога се дешава да их непријатељ сакати и слично. Ја мислим да је и ово разлог томе, или можда вежбање клања.
Мислим да би се лик са клипа који је клао, добро снашао са свињама у мом селу код бабе и деде, сада видим колико су они невешти.
То није ништа у поређењу са иживљавањем муслимана за време например рата у бившој СФРЈ.
Што не значи да треба да постанемо животиње(мада је 99% животињског света разумније од вехабија и сличних) као они.
Кнез Данило II
29-08-08, 00:30
Што не значи да треба да постанемо животиње(мада је 99% животињског света разумније од вехабија и сличних) као они.
Не мислим наравно, немојте погрешно да ме разумете, али меткови су скупи.:)
Пусти ти то. Заклати пиле је мука жива, о осталом и да не причам. Понављам опет (без икаквог лажног моралисања, или патетисања на рачун судбине уцвељеног муслимана), садизам је садизам, ма ко га спроводио. За време Трећег Рајха није било дозвољено клати свиње, већ су их убијали метком у главу, то би ови "НС" на снимку требали да знају. А ја бих ти рекао да се не одушевљаваш много таквим стварима. Ми смо Европљани и као такви се требамо понашати.
Кнез Данило II
29-08-08, 14:18
Пусти ти то. Заклати пиле је мука жива, о осталом и да не причам. Понављам опет (без икаквог лажног моралисања, или патетисања на рачун судбине уцвељеног муслимана), садизам је садизам, ма ко га спроводио. За време Трећег Рајха није било дозвољено клати свиње, већ су их убијали метком у главу, то би ови "НС" на снимку требали да знају. А ја бих ти рекао да се не одушевљаваш много таквим стварима. Ми смо Европљани и као такви се требамо понашати.
Не подржавам ја то, нити им се дивим, то никада ја не бих учинио, али бих можда могао да истолеришем.
А што си помињао везано за Трећи рајх, и свиње, метком у свињу, шта ћемо онда са оним експериментисањима над некима, огледима, и слично? Јел то исто цивилизовано.
А иначе ја подржавам цивилизованост, а самим тим и цивилизовано понашање према заробљеном непријатељу.
Да, и погледајте ове снимке што сам после ставио.
Добро, није ми уопште била намера да говорим о Немачкој; ја сам ти третман животиња у то време навео само као пример. Кад ме већ питаш, да ти одговорим - у потпуности подржавам примену еугенике и социјалног дарвинизма. Ако си под "експериментима" мислио на сецирање Јевреја уживо, и такве некакве вратоломије, то не бих да коментаришем.
А иначе ја подржавам цивилизованост, а самим тим и цивилизовано понашање према заробљеном непријатељу.
Према непријатељу - без милости, кратко и јасно. Али то не значи копање очију, и сличне будалаштине. То је Азијатско наслеђе, које они који су овде на Балкану то радили имају на претек.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.