PDA

View Full Version : Претучен јер је Србин

Фића
18-08-08, 19:52
Претучен јер је Србин
Pretučen jer je Srbin

PODGORICA - Ostoja Ã…ÂÂ*ipraga iz Mrkonjić Grada u Republici Srpskoj pretučen je na Cetinju samo zato Å¡to je Srbin, objavio je juče podgorički Dan.
Prema navodima medija, Ã…ÂÂ*ipraga, inače fizički radnik na privremenom radu u Crnoj Gori, izjavio je da su ga su pretukla dvojica mladića dok je u jednoj cetinjskoj kafani čekao poslodavca. On je naveo da su mladići prethodno insistirali da se izjasni ko je i odakle je i da su ga napali nakon Å¡to im je odgovorio da je Srbin iz Mrkonjić Grada u RS.
„Istog momenta opsovali su mi srpsku majku uz komentar - Å¡ta vi Srbi tražite ovde, treba da znate da Srbima nema mesta na Cetinju“, ispričao je Ã…ÂÂ*ipraga. On je rekao da nije reagovao na psovke i uvrede, već je krenuo da napusti kafanu, ali su ga dvojica nasilnika presrela i počela udarati.
Ã…ÂÂ*ipraga je dodao da je od udaraca izgubio svest i da ga je poslodavac prebacio u Hitnu pomoć, gde mu je ukazana lekarska pomoć, ali mu nije izdat stručni nalaz o težini povreda.

udar
18-08-08, 20:23
одавно сам говорио да то цетиње треба избрисати са географске карте,оставити само наш самостан а ово друго преорати и направити велику ливаду!!!

simeonsrb
18-08-08, 20:32
:eek::eek::eek::eek::eek:

a.c.a.b.
18-08-08, 20:58
одавно сам говорио да то цетиње треба избрисати са географске карте,оставити само наш самостан а ово друго преорати и направити велику ливаду!!!
:confused:

Младен
18-08-08, 22:56

Није у питању Цетиње, већ распомамљена дукљанска већина тамо.

Кнез Данило II
18-08-08, 23:22
И после мени неко прича како са Србима треба да живе овакве националне мањине. Сада мислим на ову нашу Србију. Видите бре како се понашају према нама.

Филип
19-08-08, 08:23
Цетињани су највише пролупали,они чак себе ни Словенима не сматрају већ каквим наследницма ко зна кога.
Овакве ствари су се и раније тамо дешавале,и ја се слажем да над њима треба применити огромну силу а то ће учинити управо наша браћа црногорци али они прави црногорци.

Serbian Nationalist
19-08-08, 09:12
Говеда дукљанска, пендрек је за њих мајка.

semberac
19-08-08, 13:07
Srbi su strasno ugorzeni pa zato moramo cuvati jedne druge.

udar
20-08-08, 00:08
Говеда дукљанска, пендрек је за њих мајка.

од пендрека нема вајде,само метак је прави лек!!

Кнез Данило II
20-08-08, 11:31
од пендрека нема вајде,само метак је прави лек!!

Узећемо у обзир обе комбинације http://i34.tinypic.com/kdr0ol.gif

MRKELA
20-08-08, 13:08

Никада немојте заборавити да у Црној Гори још увек има искрених и часних српских родољуба! Немојте их мешати са Ђукановићевим псима! Њих треба почистити!

MRKELA
20-08-08, 13:08

Где могу наћи више оваквих смајлија?

udar
20-08-08, 17:54
Никада немојте заборавити да у Црној Гори још увек има искрених и часних српских родољуба! Немојте их мешати са Ђукановићевим псима! Њих треба почистити!

без бриге нико то не мјеша!!зна се где су бандити ,то је цетиње,и шиптари бар-улцињ,то треба почистити!наши су на северу и у херцег-новом,колко ја знам!

-буђење-
21-08-08, 23:00
Где могу наћи више оваквих смајлија?

Такве смајлије можеш наћи на форуму Равногорског покрета Брчко и на Србија земља хероја.
Извињавам се због скретања са теме.

gallagher
24-08-08, 08:12
Црна Гора је српска земља која се тренутно налази под окупацијом шиптарско-муслиманско-мафијашког лобија уз помоћ колаборациониста и испраних мозгова. Те ствари треба имати у виду пре него што се почне позивати на рушење српских градова у Црној Гори.

Црна Гора ће опет бити српска земља, потребан је само паметан рад, едукација људи који су били тровани лажима 60 година, пропаганда и морална подршка, па ће се ти "црногорци" вратити својим коренима без употребе силе на коју неки позивају.

Проблем је у нама самима, јер се ништа не ради по том питању, а они су већ дебело огрезли у тај новокомпоновани "црногорски национализам" који је потребан да се садашња власт у Црној Гори очува. Зна Мило шта ради. Користи опробани рецепт својих шиптарских пријатеља, фалсификује и преправља историју уз јаку пропаганду путем јавних медија које финансира са мафијашким парама.

Од власти Републике Србије не можемо ништа да очекујемо око решавања тог питања, њима то није у интересу, али зато би било потребно да се што пре оснују филијале српских националистичких и патриотских организација у свим српским срединама у Црној Гори.
Наш народ мора да се организује и почне активну политичку борбу за повратак српства и српске власти у Црној Гори.

Кнез Данило II
26-08-08, 10:19
То стоји, али они брзим темпом стварају вештачки народ, вештачку цркву, а већ имају вештачку државу. Праве нацију, ако сада имају овакав положај, размисли шта е бити за 20 година, како ће размишљати, како ћемо их вратити ако сви, односно већина велика буде мислила да су они народ, можда војно, или већ како.
А то да је ЦГ Српска земља, то стоји, а њиховим народом тече српска крв.