View Full Version : Претучен јер је Србин
Претучен јер је Србин
Pretučen jer je Srbin
PODGORICA - Ostoja Ã…ÂÂ*ipraga iz Mrkonjić Grada u Republici Srpskoj pretučen je na Cetinju samo zato Å¡to je Srbin, objavio je juče podgorički Dan.
Prema navodima medija, Ã…ÂÂ*ipraga, inače fizički radnik na privremenom radu u Crnoj Gori, izjavio je da su ga su pretukla dvojica mladića dok je u jednoj cetinjskoj kafani čekao poslodavca. On je naveo da su mladići prethodno insistirali da se izjasni ko je i odakle je i da su ga napali nakon Å¡to im je odgovorio da je Srbin iz Mrkonjić Grada u RS.
„Istog momenta opsovali su mi srpsku majku uz komentar - Å¡ta vi Srbi tražite ovde, treba da znate da Srbima nema mesta na Cetinju“, ispričao je Ã…ÂÂ*ipraga. On je rekao da nije reagovao na psovke i uvrede, već je krenuo da napusti kafanu, ali su ga dvojica nasilnika presrela i počela udarati.
Ã…ÂÂ*ipraga je dodao da je od udaraca izgubio svest i da ga je poslodavac prebacio u Hitnu pomoć, gde mu je ukazana lekarska pomoć, ali mu nije izdat stručni nalaz o težini povreda.
одавно сам говорио да то цетиње треба избрисати са географске карте,оставити само наш самостан а ово друго преорати и направити велику ливаду!!!
:eek::eek::eek::eek::eek:
одавно сам говорио да то цетиње треба избрисати са географске карте,оставити само наш самостан а ово друго преорати и направити велику ливаду!!!
:confused:
Није у питању Цетиње, већ распомамљена дукљанска већина тамо.
Кнез Данило II
18-08-08, 23:22
И после мени неко прича како са Србима треба да живе овакве националне мањине. Сада мислим на ову нашу Србију. Видите бре како се понашају према нама.
Цетињани су највише пролупали,они чак себе ни Словенима не сматрају већ каквим наследницма ко зна кога.
Овакве ствари су се и раније тамо дешавале,и ја се слажем да над њима треба применити огромну силу а то ће учинити управо наша браћа црногорци али они прави црногорци.
Serbian Nationalist
19-08-08, 09:12
Говеда дукљанска, пендрек је за њих мајка.
Srbi su strasno ugorzeni pa zato moramo cuvati jedne druge.
Говеда дукљанска, пендрек је за њих мајка.
од пендрека нема вајде,само метак је прави лек!!
Кнез Данило II
20-08-08, 11:31
од пендрека нема вајде,само метак је прави лек!!
Узећемо у обзир обе комбинације http://i34.tinypic.com/kdr0ol.gif
Никада немојте заборавити да у Црној Гори још увек има искрених и часних српских родољуба! Немојте их мешати са Ђукановићевим псима! Њих треба почистити!
Где могу наћи више оваквих смајлија?
Никада немојте заборавити да у Црној Гори још увек има искрених и часних српских родољуба! Немојте их мешати са Ђукановићевим псима! Њих треба почистити!
без бриге нико то не мјеша!!зна се где су бандити ,то је цетиње,и шиптари бар-улцињ,то треба почистити!наши су на северу и у херцег-новом,колко ја знам!
Где могу наћи више оваквих смајлија?
Такве смајлије можеш наћи на форуму Равногорског покрета Брчко и на Србија земља хероја.
Извињавам се због скретања са теме.
Црна Гора је српска земља која се тренутно налази под окупацијом шиптарско-муслиманско-мафијашког лобија уз помоћ колаборациониста и испраних мозгова. Те ствари треба имати у виду пре него што се почне позивати на рушење српских градова у Црној Гори.
Црна Гора ће опет бити српска земља, потребан је само паметан рад, едукација људи који су били тровани лажима 60 година, пропаганда и морална подршка, па ће се ти "црногорци" вратити својим коренима без употребе силе на коју неки позивају.
Проблем је у нама самима, јер се ништа не ради по том питању, а они су већ дебело огрезли у тај новокомпоновани "црногорски национализам" који је потребан да се садашња власт у Црној Гори очува. Зна Мило шта ради. Користи опробани рецепт својих шиптарских пријатеља, фалсификује и преправља историју уз јаку пропаганду путем јавних медија које финансира са мафијашким парама.
Од власти Републике Србије не можемо ништа да очекујемо око решавања тог питања, њима то није у интересу, али зато би било потребно да се што пре оснују филијале српских националистичких и патриотских организација у свим српским срединама у Црној Гори.
Наш народ мора да се организује и почне активну политичку борбу за повратак српства и српске власти у Црној Гори.
Кнез Данило II
26-08-08, 10:19
То стоји, али они брзим темпом стварају вештачки народ, вештачку цркву, а већ имају вештачку државу. Праве нацију, ако сада имају овакав положај, размисли шта е бити за 20 година, како ће размишљати, како ћемо их вратити ако сви, односно већина велика буде мислила да су они народ, можда војно, или већ како.
А то да је ЦГ Српска земља, то стоји, а њиховим народом тече српска крв.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.