View Full Version : Војводина против Апоела
Српски добровољ
10-08-08, 13:46
U danaÅ¡njem izvlačenju parova u Nionu za protivnika u sledećem kolu dobili smo klub Hapoel Tel Aviv iz Izraela. Prva utakmica se igra 14.08. na "Karađorđu" a druga u Izraelu 28.08.2008.g. Nema puno priče, pripreme su već u toku, vidimo se!
http://www.firma1989.com
Voša protiv jevrejskog tima... :hurray:
14.08.
14.8.'08.
Која коинциденција :)
И ја такође позивам да дођу Новосађани на текму да дају подршку црвено белим. Ја ладно радим тај дан, па не могу доћи.:) Навијачи тог изрелског клуба су комуњаре. Она шачица од неких 10 навијача који су: аутономаши, анархисти, комунисти, или чак по који плаћеник, су укаљали углед Стадиона Карађорђе", и углед навијача, да су неки чак и напустили трбину. Самим тим због таквих који су укаљали углед стадиона Карађорђе, су патриотама отворена врата, и деловање тог анти-србског шљама се може спречити. Или ћемо дозволоити да се шире као куга, уз утицај ЛСДВ, који неке навијаче финансира, и за све их покрива, чак и да падне глава неког Нац.Соц. ал недо им бог за тако нешто, има Чанка да обесимо, јер он то са својим битангама кува. Срећа што је то само неколико таквих, можда има највише 5-6 њих агресивнијих, који могу и да се повуку, али ако се не повуку, није за потцењивање, јер мањина може и да поведе већу масу неистомишљеника, тако да не треба то занемарити. Постоји добра и фанатична подгрупа, као што је Г-3, која је много бројна, и најача, и не воле анти-србски шљам, тако да ти дегенерици из ЦК-13 не могу нешто крупније да ураде, што се тиче врбовања са тим аутономашким причама. А и овако они Г-3 преузима трбину :)Такође постоје још ту добрих подгрупа, што се тиче мало већих, као што је Фирма Центар, и још доста мањих група, да сад не именујем, да не би изоставио неке... Ал знам да чиста аутономашка група не постоји, ни да су већина у некој групи. Бар 90% навијача нема ништа против нас, а већина конта све најбоље о нама, а можда 5-6% њих је на страни тих комуњара, анархиста, да је у питању морална или нека конкретна подршка... И од тих 10% има њих сигурно 20(надам се их нема више) који иду у ЦК13, а и од тих 20, пола њих долазе због других, или због музике, а не због некаквог секташења неком анти-србском политиком. Ал то је јако опасно.
На стадиону ти мајмуни из АФАНС, и сепаратисти... пролазе са њиховим врбовањем, јер је смишљена прича као "нема политике на стадиону", па панк је музика навијача Воше, и сличне глупости. Матер им њихову како су то све лукаво и подмукло смислили, а и проваљено је већ одавно, тако да ће се на стадиону вијорити србске заставе. А и у последње време сте могли да видите на стадиону само србску заставу, што је за похвалу, и поздрављам. :hurray:
Војводина је по историји стадиона за разлико од многих, прави србски клуб. Име стадиона о томе сведочи, и то нико никад неће моћи неко да оспори, и зато сам и окачио линк њиховог сајта, јер мора да буде то што треба да буде!
Војводина Србија!
tolleranza zero
11-08-08, 19:02
5-6% њих је на страни тих комуњара, анархиста, да је у питању морална или нека конкретна подршка...
http://uk.youtube.com/watch?v=BPNFnz0KM30
Ко је дозволио оном Чанковом пулену да прича у филму, мислим да је то много неозбиљно!
Свака част Фирми. Увек ми је драго када на огради видим српску заставу са натписом Фирма која је присутна на свакој утакмици. Такоће сам приметио да се све чешће и на трибини могу уочити српске заставе. Желим вам пуно среће у дуелу са жидовима.
Српски добровољ
11-08-08, 21:35
http://uk.youtube.com/watch?v=BPNFnz0KM30
Ко је дозволио оном Чанковом пулену да прича у филму, мислим да је то много неозбиљно!
Тај ментол нема везе са животом а не са фирмом! А у осталом као што је Василије рекао, ускоро Г3 преузима трибину тако да :seeya: црвени...
Jevreji su stigli uz neviđene mere obezbeđenja. Tu su i 2 starija agenta mosada koji imaju dozvole za nošenje oružja i izuzetno su opasni. Čak su naše policajce upozorili da ne čine nepotrebne pokrete i drže ruke dalje od oružja jer će ovi odmah da pucaju.
Tako da se pazite i ne preduzimate nikakve nepromišljene akcije.
Znate i same da naša vlast razmišlja čifutskim mozgom i bilo šta ko da uradi imaće ozbiljnih problema, tako da osim sportskog navijanja, ovde ne treba ništa drugo raditi.
Jevreji su stigli uz neviđene mere obezbeđenja. Tu su i 2 starija agenta mosada koji imaju dozvole za nošenje oružja i izuzetno su opasni. Čak su naše policajce upozorili da ne čine nepotrebne pokrete i drže ruke dalje od oružja jer će ovi odmah da pucaju.
Tako da se pazite i ne preduzimate nikakve nepromišljene akcije.
Znate i same da naša vlast razmišlja čifutskim mozgom i bilo šta ko da uradi imaće ozbiljnih problema, tako da osim sportskog navijanja, ovde ne treba ništa drugo raditi.
Мислим да треба унети НС заставу,поздравити играче са "Живела победа" и наравно узвикивати:"носоње,чивути,срброљубци,жидови смрдљиви.............
ТЕКМА ПОЧИЊЕ!!
Нешто са трибина сам видела што ми се свиђа.. хехе..
:cheers:
Умало да буде гол..
šta si videla, reci nam, reci nam, reci naaaaaaam......
:cheers:
Умало да буде гол..[/QUOTE] Jevreji Å¡krti pa nam nisu dali ni jedan.
Čitam u listu DNEVNIK protest jednog čitaoca koji se buni Å¡to je su na RTS spominjane samo utakmice Crvene Zvezde i Borca a Vojvodine ne. On se pita da li je Vojvodina u Srbiji i kaže ako jeste onda je samo ako treba.
I ja sam primetio da su ovaj susret propustili da spomenu.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.