View Full Version : Цокуле
Кнез Данило II
08-08-08, 23:18
Вероватно сте чули неке од њихових песама. Мислим да су они ОК.
Моје омиљене песме су-Срушићемо Тирану, Успомене, Ои, Фенси клубови, Згазићемо комунисте, Америка, Мрзим секташе, .
Шта ви мислите?
Српски добровољ
09-08-08, 00:18
Шири се трулеж, шири се смрад, шта се то дешава гори Тирана!!!
Добар бенд, мада има и бољих...
:cheers:
Алкохоличари и наркомани који везе немају са НС. Исто као и директори. Oбичан шљам. Само дају лошу слику целом НС покрету, јер клинци мисле да они имају неке везе са нашом идеологијом. Директори се налазе и на СОРОШЕВОМ ПЛАТНОМ СПИСКУ! (snap.archivum.ws/dspace/bitstream/10039/6251/1/REPORT94.doc)
Алкохоличари и наркомани који везе немају са НС. Исто као и директори. Oбичан шљам. Само дају лошу слику целом НС покрету, јер клинци мисле да они имају неке везе са нашом идеологијом. Директори се налазе и на СОРОШЕВОМ ПЛАТНОМ СПИСКУ! (snap.archivum.ws/dspace/bitstream/10039/6251/1/REPORT94.doc)
Тачно тако!!!
Пре пар година сам са неким пријатељима тражио неке њихове песме на интернету и када смо их набавили, настало је право разочарење.
Песме су им углавном о алкохолу и пијаним свињама:rolleyes: Није ми јасно зашто неки људи сврставају наркоманске бендове као што су Директори, Цокуле или Ритам нереда, у бендове који су патриотски???
Српски добровољ
09-08-08, 16:27
Пре пар година сам са неким пријатељима тражио неке њихове песме на интернету и када смо их набавили, настало је право разочарење.
Песме су им углавном о алкохолу и пијаним свињама:rolleyes: Није ми јасно зашто неки људи сврставају наркоманске бендове као што су Директори, Цокуле или Ритам нереда, у бендове који су патриотски???
Директори нису патриотски бенд као ни Ритам Нереда, Цокуле мало вуку на патриотизам ал то није то, они су једноставно Oi!
Директори нису патриотски бенд као ни Ритам Нереда, Цокуле мало вуку на патриотизам ал то није то, они су једноставно Oi!Да, али има оних који их мешају са патриотским бендовима:banghead:...о томе сам писао...
Директори на свом омоту имају двоглавог орла са џоинтом, то све говори о њима! Чак и у једној песми спомињу варење(не знам како се зове та песма, певају о навијању).
Цокуле су посебна прича, 90% песама су им о лешењу од алкохола, гајбама пива, пијаним исповраћаним свињама и тако даље...
Такође, и Ритам нереда има своју причу...
Као што је bogsvarog написао - обичан шљам!
Кнез Данило II
09-08-08, 18:32
Песме су им углавном о алкохолу и пијаним свињама Није ми јасно зашто неки људи сврставају наркоманске бендове као што су Директори, Цокуле или Ритам нереда, у бендове који су патриотски???
Није ни мени, ја кажем да имају само пар добрих песама. По мени најлошије је то што дају лошу слику о НС.
А иначе ја лично не знам много о поменутим бендовима РН, и директори, ја само знам да ми се свиђају све патриотске песме које се певају.
Зашто повезујете Ои и национал-социјализам? Две тотално различите ствари! Spirit of '69 i национал-социјализам?:confused:
Зашто повезујете Ои и национал-социјализам? Две тотално различите ствари! Spirit of '69 i национал-социјализам?:confused:
Па управо о том проблему неки пишу овде, ни мени није јасно зашто многи сврставају Цокуле међу патриотске НС бендове...???
Кнез Данило II
09-08-08, 20:04
Ја сам топ тотални за разврставање тих фазона, врста. Ја сам до малопре мислио да је ОИ, оно кад например ти мене зовеш ,,Данило'', а ја кажем ,,Ои''. Нисам уопште капирао шта им то значи.
NS_omladina_kg
09-08-08, 23:28
Ја сам топ тотални за разврставање тих фазона, врста. Ја сам до малопре мислио да је ОИ, оно кад например ти мене зовеш ,,Данило'', а ја кажем ,,Ои''. Нисам уопште капирао шта им то значи.
Hehehehe , iskreno od tebe. :rofl:
Mada muzika i politika, ne treba da se mesaju, direktori imaju po neku dobru pesmu, kao i RN , ali neznam ko ih svrstava u patriotske bendove.
http://uk.youtube.com/watch?v=m4mKw03rsWg :biggrinjester:
Serbian Nationalist
13-08-08, 16:28
Ок цокуле наравно нису НС бенд већ прави ои бенд који пева о тешком радничком животу, малој плати и пиву као једном од решења.
А свако ко пљује по Цокулама треба да зна да је главни вокал бенда велики патриота и хуманиста и увек је био против комуњара и непријатеље Србије. Свако ко га познаје рећи ће за њега да је прави човек и легенда.
Не требаш бити НС за тако нешто, оладите мало.
Ксенофобија
19-08-08, 15:10
Тачно тако.... Цокуле, Директори, РН (рани радови), Шахт... су ои! бендови и не видим како они дају лошу слику о НС када и немају везе са њим. Ја лично волим да послушам ове бендове као и Cock Sparrer, 4Skins или било који други ои! бенд.
Svi ti bendovi koje pominjete su retardi od muzicara,a i tekstovi im nisu jaca strana!Ja licno sa svojim zivotnim iskustvom ne mogu da slusam bend koji peva o rusenju Tirane ili bilo cega drugog uz odvratne gitarske deonice i strokav zvuk!Neka se pali decurlija,i ja bih licno voleo da rusimo Tiranu,ali zna se kako!Od svih tih oi,naci bendova,80% ne ume da uhvati najobicniji rif(cast izuzecima).Vecina njih su napaljenici,rade nesto neko kratko vreme pa posle pljuju po onome sto su radili!
jbga brate nisi skapirao poentu te muzike ili jedostavno nisi odrasto u takvom okruzenju;)
Brate bio sam u takvom okruzenju!Kapiram tu pricu skroz!Ogradio sam se sa nekoliko procenata casnih ljudi koji rade to iz ljubavi!Debela vecina su pozeri,pa i ti to znas prijatelju!
Zanimljiva muzika, pogotovo tekstovi koji nikako ne mogu da se sloze sa ritmom.
Simpaticni su mi ti Oi! bendovi, mada me brzo umore kada ih previse slusam.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.