PDA

View Full Version : Цокуле

Кнез Данило II
08-08-08, 23:18
Вероватно сте чули неке од њихових песама. Мислим да су они ОК.
Моје омиљене песме су-Срушићемо Тирану, Успомене, Ои, Фенси клубови, Згазићемо комунисте, Америка, Мрзим секташе, .
Шта ви мислите?

Српски добровољ
09-08-08, 00:18
Шири се трулеж, шири се смрад, шта се то дешава гори Тирана!!!
Добар бенд, мада има и бољих...
:cheers:

bogsvarog
09-08-08, 06:30
Алкохоличари и наркомани који везе немају са НС. Исто као и директори. Oбичан шљам. Само дају лошу слику целом НС покрету, јер клинци мисле да они имају неке везе са нашом идеологијом. Директори се налазе и на СОРОШЕВОМ ПЛАТНОМ СПИСКУ! (snap.archivum.ws/dspace/bitstream/10039/6251/1/REPORT94.doc)

Фића
09-08-08, 15:04
Алкохоличари и наркомани који везе немају са НС. Исто као и директори. Oбичан шљам. Само дају лошу слику целом НС покрету, јер клинци мисле да они имају неке везе са нашом идеологијом. Директори се налазе и на СОРОШЕВОМ ПЛАТНОМ СПИСКУ! (snap.archivum.ws/dspace/bitstream/10039/6251/1/REPORT94.doc)
Тачно тако!!!
Пре пар година сам са неким пријатељима тражио неке њихове песме на интернету и када смо их набавили, настало је право разочарење.
Песме су им углавном о алкохолу и пијаним свињама:rolleyes: Није ми јасно зашто неки људи сврставају наркоманске бендове као што су Директори, Цокуле или Ритам нереда, у бендове који су патриотски???

Српски добровољ
09-08-08, 16:27
Пре пар година сам са неким пријатељима тражио неке њихове песме на интернету и када смо их набавили, настало је право разочарење.
Песме су им углавном о алкохолу и пијаним свињама:rolleyes: Није ми јасно зашто неки људи сврставају наркоманске бендове као што су Директори, Цокуле или Ритам нереда, у бендове који су патриотски???

Директори нису патриотски бенд као ни Ритам Нереда, Цокуле мало вуку на патриотизам ал то није то, они су једноставно Oi!

Фића
09-08-08, 17:34
Директори нису патриотски бенд као ни Ритам Нереда, Цокуле мало вуку на патриотизам ал то није то, они су једноставно Oi!Да, али има оних који их мешају са патриотским бендовима:banghead:...о томе сам писао...
Директори на свом омоту имају двоглавог орла са џоинтом, то све говори о њима! Чак и у једној песми спомињу варење(не знам како се зове та песма, певају о навијању).
Цокуле су посебна прича, 90% песама су им о лешењу од алкохола, гајбама пива, пијаним исповраћаним свињама и тако даље...
Такође, и Ритам нереда има своју причу...
Као што је bogsvarog написао - обичан шљам!

Кнез Данило II
09-08-08, 18:32
Песме су им углавном о алкохолу и пијаним свињама Није ми јасно зашто неки људи сврставају наркоманске бендове као што су Директори, Цокуле или Ритам нереда, у бендове који су патриотски???

Није ни мени, ја кажем да имају само пар добрих песама. По мени најлошије је то што дају лошу слику о НС.

А иначе ја лично не знам много о поменутим бендовима РН, и директори, ја само знам да ми се свиђају све патриотске песме које се певају.

Скинета
09-08-08, 19:12
Зашто повезујете Ои и национал-социјализам? Две тотално различите ствари! Spirit of '69 i национал-социјализам?:confused:

Фића
09-08-08, 19:30
Зашто повезујете Ои и национал-социјализам? Две тотално различите ствари! Spirit of '69 i национал-социјализам?:confused:
Па управо о том проблему неки пишу овде, ни мени није јасно зашто многи сврставају Цокуле међу патриотске НС бендове...???

Кнез Данило II
09-08-08, 20:04
Ја сам топ тотални за разврставање тих фазона, врста. Ја сам до малопре мислио да је ОИ, оно кад например ти мене зовеш ,,Данило'', а ја кажем ,,Ои''. Нисам уопште капирао шта им то значи.

NS_omladina_kg
09-08-08, 23:28
Ја сам топ тотални за разврставање тих фазона, врста. Ја сам до малопре мислио да је ОИ, оно кад например ти мене зовеш ,,Данило'', а ја кажем ,,Ои''. Нисам уопште капирао шта им то значи.
Hehehehe , iskreno od tebe. :rofl:
Mada muzika i politika, ne treba da se mesaju, direktori imaju po neku dobru pesmu, kao i RN , ali neznam ko ih svrstava u patriotske bendove.

a.c.a.b.
12-08-08, 09:15
http://uk.youtube.com/watch?v=m4mKw03rsWg :biggrinjester:

Serbian Nationalist
13-08-08, 16:28
Ок цокуле наравно нису НС бенд већ прави ои бенд који пева о тешком радничком животу, малој плати и пиву као једном од решења.
А свако ко пљује по Цокулама треба да зна да је главни вокал бенда велики патриота и хуманиста и увек је био против комуњара и непријатеље Србије. Свако ко га познаје рећи ће за њега да је прави човек и легенда.
Не требаш бити НС за тако нешто, оладите мало.

Ксенофобија
19-08-08, 15:10
Тачно тако.... Цокуле, Директори, РН (рани радови), Шахт... су ои! бендови и не видим како они дају лошу слику о НС када и немају везе са њим. Ја лично волим да послушам ове бендове као и Cock Sparrer, 4Skins или било који други ои! бенд.

Братислав
30-08-08, 20:39
Svi ti bendovi koje pominjete su retardi od muzicara,a i tekstovi im nisu jaca strana!Ja licno sa svojim zivotnim iskustvom ne mogu da slusam bend koji peva o rusenju Tirane ili bilo cega drugog uz odvratne gitarske deonice i strokav zvuk!Neka se pali decurlija,i ja bih licno voleo da rusimo Tiranu,ali zna se kako!Od svih tih oi,naci bendova,80% ne ume da uhvati najobicniji rif(cast izuzecima).Vecina njih su napaljenici,rade nesto neko kratko vreme pa posle pljuju po onome sto su radili!

a.c.a.b.
06-09-08, 05:00
jbga brate nisi skapirao poentu te muzike ili jedostavno nisi odrasto u takvom okruzenju;)

Братислав
09-09-08, 17:07
Brate bio sam u takvom okruzenju!Kapiram tu pricu skroz!Ogradio sam se sa nekoliko procenata casnih ljudi koji rade to iz ljubavi!Debela vecina su pozeri,pa i ti to znas prijatelju!

Гризли
09-09-08, 20:18
Zanimljiva muzika, pogotovo tekstovi koji nikako ne mogu da se sloze sa ritmom.

Simpaticni su mi ti Oi! bendovi, mada me brzo umore kada ih previse slusam.