PDA

View Full Version : Anti-Emo

Гризли
08-08-08, 23:18
Postoji li na svijetu bilo sta iritantnije od prsta u oku i

smotane bubuljicave klincadije

http://www.yu-mp3.com/modules/4nAlbum/album/estrada/e819.jpg

sa pederskim frizurama,

http://mouta.files.wordpress.com/2007/09/emo_cow.jpg

stalno uplakanim ocima

http://www.roflcat.com/images/cats/emo.jpg

i pesimisticnim stavovima?

http://img215.imageshack.us/img215/391/winniet3hpoohcy7.jpg

DXzEfTXGF7Y

agFR6tVCfwE

LTubGHYpj64

Кнез Данило II
08-08-08, 23:32
Има, сатанизовани метталци, дрогирани рокери, и њима слични, без икаквог циља у животу…

http://i38.tinypic.com/2qmepw2.jpg

http://i38.tinypic.com/aayvsg.jpg

http://i33.tinypic.com/w1v0wo.jpg

А тог ту на другој слицикога си поставио Милана, например моја девојка је навијала за њега кад је било такмичење Звезде Гранда, и слично.
И мене лично нервира, а и многе. Кад је био концерт звезда Гранда, велики број момака му је добацивало-,,педеру,, , ја био ту присутан тада.

Кнез Данило II
09-08-08, 00:05
Eво, куцкао сам мало по нету, то везано за ЕМО, оне који су такви, дефинитивно могу рећи да сам анти емо 100%. Нисам обраћао пажњу, јер није Гризли најбоље поставио везано за њих. Када неког ,,емовца'' видим овде код мене, ја обично мислим да су то неки хипици, али сада видим да није то.
Често кад видим такве пресретнем, и почнем да се дрекењам, и критикујем, јер презирем такав стил, и те ликове, али такође клинцима скидам мајце са сатанистичким симболима, и терам на шишање.
Мени су и једни и други подједнако одвратни, баш их се гадим.

Ајде ове емо клинке ретардуше и да разумем, барем се лепо облаче, али кад видим ове вампируше налакиране у црно, са одвратним фацама, у дроњцима црним, па пре би козу пољубио него њих.

Човек по мени треба да нађе средину, а ако већ фура неки стил, нека буде то пристојно и лепо.

bogsvarog
09-08-08, 07:51
Кад је био концерт звезда Гранда, велики број момака му је добацивало-,,педеру,, , ја био ту присутан тада.
Ако си био присутан на циганском вашару као што је Гранд, шта онда тражиш на форуму расно свесних људи!? :banghead:

Ајде ове емо клинке ретардуше и да разумем, барем се лепо облаче, али кад видим ове вампируше налакиране у црно, са одвратним фацама, у дроњцима црним, па пре би козу пољубио него њих.

Шта фали црној боји!? Ја лично, а верујем и већина чланова овог форума, се облачи у црно. Такође волим девојке које облаче "црне дроњке" ... Дакле, опет те питам, шта тражиш ти овде!? А поред класичне музике волим да чујем и добар "блек метал", значи ли то да сам сатаниста, секташ или шта већ....:rolleyes: ооо Боже....

Кнез Данило II
09-08-08, 14:28
Ако си био присутан на циганском вашару као што је Гранд, шта онда тражиш на форуму расно свесних људи!?

И ја сам расно свестан, али бити расно свестан нема много везе ако са друштвом одеш на неки концерт и слично, а узимајући у обзир да овде код мене не памтим и никад нисам чуо да је нека патриотска рок група наступала, шта човеку друго остаје него да слуша домаћу народну музику. Е сад не подразумевам баш и искључиво Гранд, а на сеоским вашарима тешко да ће се некад и чути неки од Гранд хитова, јер ту углавном певаљке певају старе народне песме, и певачи, што је опет боље, и то ми делује мање искварено.

Шта фали црној боји!? Ја лично, а верујем и већина чланова овог форума, се облачи у црно.

Нисам ја рекао црна боја, већ црни дроњци. И ја се често облачим у црно, али то је пристојно, и изгледа на нешто, а верујем и код осталих чланова даје тако, сигурно не изгледају као последњи дрипци.

Такође волим девојке које облаче "црне дроњке"

То је већ питање укуса, ја више волим девојке са лепом фризуром, у бојама које су прикладне девојкама, љубичасто, розе...
Немам ништа против црног, само ако је то лепо.

А поред класичне музике волим да чујем и добар "блек метал", значи ли то да сам сатаниста, секташ или шта већ.... ооо Боже....

Не значи, никако, погрешно си схватио, ја говорим о овима што видим овде. Изнад неког моста има једна као дискотека, кафана, не знам који статус има, и ту иде доста људи, и кад год се враћамо одатле, испод тог моста видимо десетак НАДУВАНИХ, у правом смислу теречи са гитаром, дугим косама, и већина са сатанским симболима, а по мосту исписују крстеве на трашке, и слично.
Зар мислиш да треба да будем и да се дружим са таквим људима?

Дакле, опет те питам, шта тражиш ти овде!?

А који су критеријуми за овај форум, односно какви људи треба да се боре за Србију, када би ишли по твојим критеријумима, не би нас 30 било.
А ја сам ту, због истих разлога због којих и ти, и веруј, сви циљеви за које се боримо су исти, ако ти имаш неки различити, ти реци, да видимо.

NS_omladina_kg
09-08-08, 14:45
Ajde nemojte da se prepucavate, ovde se prica o emovcima, o onoj drogiranoj gamadi.Nema nista odvratinije od nadrogiranog emo skota koji lakira nokte!!!

bogsvarog
09-08-08, 15:04
А који су критеријуми за овај форум, односно какви људи треба да се боре за Србију, када би ишли по твојим критеријумима, не би нас 30 било.
А ја сам ту, због истих разлога због којих и ти, и веруј, сви циљеви за које се боримо су исти, ако ти имаш неки различити, ти реци, да видимо.Да је ово смрадикалски форум, не би ме нимало изненадило да тамо прочитам овако нешто. Ако посећујеш гранд, онда предпостављам да си ишао и на екзит, а ни гучу не би ваљало прескочити, јел тако? Тамо су ти све саме "патриоте" :o

Ajde nemojte da se prepucavate, ovde se prica o emovcima, o onoj drogiranoj gamadi.Nema nista odvratinije od nadrogiranog emo skota koji lakira nokte!!! Па зато сам се и јавио. Онај горе педер са слике и јесте са гранда, а човек каже да је био на њиховом концерту. Значи дао је паре и самим тим подржао те наказе којих је 99,9% у том циркусу.

bf_109_g6
09-08-08, 16:12
RNR je za mene nachin zivota ... pali brate ,narodnjaci su zakon :biggrinjester:

kod nas emo pokret nije josh uhvatio veceg maha ,poshto je on vezan za jednu specifichnu populaciju :

radi se o tinejdzerima iz porodica visheg srednjeg sloja , liberalno vaspitanim , sa roditeljima koji nemaju vremana za njih (karijera , razvod i sl ... ) . to su uglavnom deca vece inteligencije , koja se ne uklapaju u sadashnji preovladajuci model "kulture" (hip-hop (kod nas narodnjaci) , obozavanje filmskih i sportskih zvezda ,masovna glupost ) . u shkoli su predmet poruge ,kako zbog "neprilagodjenosti" ,tako i zbog fizichke slabosti (mushkarci) . obichno pate od nekog vida depresije ,koja podhranjuje samu sebe pripadanjem emo kulturi.
mediji i "muzichka" industrija surovo exploatishu njihove slabosti , dajuci im neku vrstu ventila i osecanja pripadnosti . kroz sve to se ubacuje masna doza propagiranja homosexualnosti ,poshto se pripadnici emo-pokreta veoma malo polno razlikuju .

u nashim uslovima ,emo-pokret je karikatura onog shto se deshava na zapadu , poshto ekonomski uslovi ne dozvoljavaju formiranje vece baze autentichnih emo-klinaca. umesto ,toga tu imamo razne meshavine stilova ,gde se iz emo-pokreta prihvata uglavnom samo frizura i nachin odevanja. medjutim , nije iskljucheno da se stanje promeni u narednim godinama ,kako se judeo-liberalni kapitalizam bude shirio i stvarao sve veci broj "porodica" urbanih japija .

Фића
09-08-08, 16:33
Е, ови имају фризуре као да су из оних ретардираних кинеских цртаћа.

NS_omladina_kg
09-08-08, 16:44
Да је ово смрадикалски форум, не би ме нимало изненадило да тамо прочитам овако нешто. Ако посећујеш гранд, онда предпостављам да си ишао и на екзит, а ни гучу не би ваљало прескочити, јел тако? Тамо су ти све саме "патриоте" :o

Па зато сам се и јавио. Онај горе педер са слике и јесте са гранда, а човек каже да је био на њиховом концерту. Значи дао је паре и самим тим подржао те наказе којих је 99,9% у том циркусу.

Pa decko je bio sa devojkom, ne mora da znaci da ih on podrzava , A onaj pedercic je samo jedan od mnogih smrdljivih u mtv emo fazonu, tako da se ne treba posebno osvrtati na njega.

Кнез Данило II
09-08-08, 19:28
Ако посећујеш гранд, онда предпостављам да си ишао и на екзит, а ни гучу не би ваљало прескочити, јел тако? Тамо су ти све саме "патриоте"

Понекад одемо до Кошутњака да гледамо Гранд, али само кад одем код друга у Бгд, он тамо живи, води ме, и ову што је навијала за оног педера.
На Егзит никада нисам ишао, нити ћу ићи, а нисам ни у Гучу. Оно што ми код Гуче једино смета јесте велики број циганштура, мада можда једног дана одем, нисам за сада ништа озбиљно размишљао.

Онај горе педер са слике и јесте са гранда, а човек каже да је био на њиховом концерту. Значи дао је паре и самим тим подржао те наказе којих је 99,9% у том циркусу.

Лик ме ужасно нервира, и све то, облачи се смешно, и ја га зовем и називам педером, чак је писало и у Скандалу да је неки педерчићÃ¢â‚¬Â¦

Да је 99,9% њих у том циркусу, и није, веруј ми, имају ту и ок људи.
И није само Гранд једина продукција, имамо ту и ВИП, Мега Соунд, Реноме, Вујин рекордс, и слично…

На концерту јесам био, али веруј ми само због друштва, јер ја ове грандовце нове и не волим пуно, нервирају ме… Не кријем да симпатишем неке певаче и певачице, али нису сви из Гранда.

Ajde nemojte da se prepucavate, ovde se prica o emovcima, o onoj drogiranoj gamadi.Nema nista odvratinije od nadrogiranog emo skota koji lakira nokte!!!

Баш тако, рекао сам да сам против тога, и да те који фурају такве фазоне презирем, и да ми сметају невероватно, и нећу на такве да трошим речи, јер нису заслужни да их помињемо, нити су вредни да пишемо о њима, јер они то кретени и хоће, само да се о њима говори.

Оклопник
09-08-08, 23:00
Препуцавање о музици бих дефинитивно забранио на форуму јер гарантујем животом да је сваки човек прво научио да слуша неки вид музике па тек онда да се бави политиком. Тако да сад можемо да имамо и човека који је свестан српски патриота али ето једноставно воли да чује неку песму из гранд, метал, рок, електро или реп репертоара али барем сад кад је формирао политички поглед зна да одабере садржај из поменутих музичких праваца којих има у већим количинама.

Стил облачења је иначе тотална глупост, прави познавалац музике нема потребе да се глупира са тим. Наравно исто важи и за политички мотивисано облачење, по мени глупирање са цокулама и црним јакнама и ћелавом главом је јадно и смешно. Замислите у оба примера да вам тако обучени људи раде на шалтерима или не дај боже по болницама и школама.

Скинета
10-08-08, 01:39
по мени глупирање са цокулама и црним јакнама и ћелавом главом је јадно и смешно. Замислите у оба примера да вам тако обучени људи раде на шалтерима или не дај боже по болницама и школама.

Скинхед начин одевања је настао међу радничком класом у Енглеској, и ето задржао се до данас! Није га дизајнирао нико, радници су се тако облачили! Чизме, панталоне, трегери... Нормално да данас такви не би добили посао у болницама, школама, али тада је било такво време, и људи су се тако облачили!

Кнез Данило II
10-08-08, 01:56
Препуцавање о музици бих дефинитивно забранио на форуму јер гарантујем животом да је сваки човек прво научио да слуша неки вид музике па тек онда да се бави политиком. Тако да сад можемо да имамо и човека који је свестан српски патриота али ето једноставно воли да чује неку песму из гранд, метал, рок, електро или реп репертоара али барем сад кад је формирао политички поглед зна да одабере садржај из поменутих музичких праваца којих има у већим количинама.

Стил облачења је иначе тотална глупост, прави познавалац музике нема потребе да се глупира са тим. Наравно исто важи и за политички мотивисано облачење, по мени глупирање са цокулама и црним јакнама и ћелавом главом је јадно и смешно. Замислите у оба примера да вам тако обучени људи раде на шалтерима или не дај боже по болницама и школама.

http://i36.tinypic.com/sgsb3n.gifhttp://i36.tinypic.com/sgsb3n.gifhttp://i36.tinypic.com/sgsb3n.gifTaко је,потписујем...

Алекса
10-08-08, 03:58
Јес вала...

Све је стање духа и свести. Иначе, и сам слушам метал, али се трудим да будем прилично избирљив када су бендови у питању. Као што никад не бих отишао да гледам циганштуре са Гранда, наркомане на Егзиту, исто тако рецимо не бих гледао Sodom, због њихових про-шиптарских изјава и подршке бомбардовању Србије (иако не спорим да је бенд квалитетан, и да сам се као клинац страшно ложио на њих).

Једна од основних црта нових српских националиста мора бити самосвест и преиспитивање у сваком тренутку и сваком свом делу - да ли то што радите доприноси вама као личности и да ли је то у складу са оним за шта се борите и залажете. Говорим о једној врсти идеализма којој свако од нас треба да тежи. Просто, раскрстимо већ једном с компромисима, и градимо од себе модел на који ће се други угледати. Само тако ће нас људи узимати за озбиљно и ценити.

Гомила текстова је писана о томе, ја не бих да ширим сада овде причу на ту тему. Свако треба да упери прст на чело, и помисли, да ли може да се сматра националистом, Србином, ако "лелуја" уз турски мелос, ломи чаше у кафани, повремено конзумира дрогу... Ја немам лично никакав проблем, ни ако неко хоће да слуша Радета Јоровића, али ипак негде се мора подвући црта.

MRKELA
10-08-08, 08:50
Много се расправља око тих емо-ликова. Сматрам да је мало без везе, имајући у виду да то и није покрет већ нека глупа мода депресивних клинаца.
Ја сам рецимо одрастао уз рокенрол (ои, панк-рок, метал, итд) али често знам уживати уз звуке добре народне музике или тамбураша. Ми Срби имамо сјајан фолклор, врло богат и милозвучан, па га као таквог морамо ценити, неговати и преносити даље. Такође врло радо слушам српске родољубиве народне песме (наравно, не оне простачке).
Сматрам да се не морамо оптерећивати разним кретенчинама типа емо, итд.

Младен
10-08-08, 15:09
И шта ја сада треба да се изолујем од свих са којима се супер дружим, и да седим кући због тога.

Па ако си већ кренуо једним путем, и свестан си како је настао турбо-џихад, треба да то сазнање рашириш у околини и скренеш људима пажњу. Па ко има мозга схватиће.

Нећу да пропустим а да не кажем да су ти исти велике патриоте, одлично познају српску историју, да су неки од њих ишли бусом на демонстрације бог хапшења Радована Караџића, и слично.

Само ми није јасно како неко ко познаје србску историју може да слуша музику која је продукт османлијске заоставштине.

Ја могу да схватим нарушавање слоге Срба по било којој основи, али по музичкој не могу.
Уосталом мислите да су некад Душан Силни, Живојин Мишић, или данас Ратко Младић, мислите да они слушају метал.

Ред треба да постоји свуда па и у музици. Колико људи зна за прелепу песму ,,Хеј трубачу с бујне Дрине'', а назива себе националистима? И преко музике се треба борити! А ови горе поменути никад не би слушали брену,шабане,јашаре,синане и остале!

Фића
10-08-08, 15:39
Ова дискусија је стварно безвезе! Наравно да трба избегавати турко фолк и треба правити разлику између народне, староградске и турко-фолк музике.
Такође, и код остале музике као што је метал постоји огроман трулеж који доминира! Да будемо реални, и тамо има гомила бендова који дрндају гитаре и певају о сатани, антихристовима и убијањима. Ја не правим некакву велику разлику између турко фолка и таквог метала који доминира.
Такође, не треба правити разлику између неког турко-фолкера који носи розе кошуље и неког металца што је овучен у поцепаним панталонама(намерно), урастао у огромну неуредну косу и носи мајице са сликама лобања и лешева.

Мислим да оваква расправа не иде добрим путем...

Оклопник
10-08-08, 16:05
Забраните расправу о музици јер се договор око тога никада не може постићи јер је веома погрешно рзмишљање да су једине праве патриоте које слушају групе типа РеволтБГД а да остали нису. У скоро сваком музичком правцу се може наћи лепих песама које носе лепе поруке па чак и у Гранду (надам се) мада садашњи Гранд ми не личи на турцизам већ на монструм комбинацију МТВ-а и наше изворне народне музике. Погледајте часопис Свет, пресликана копија неког трачарског холивудског и МТВ часописа.

Пчелица
10-08-08, 16:06
@Василије

Aко мислиш да остављаш овакве простачке коментаре, онда заборави на писање уопште овде. Нећу дозволити псовање, некултуру и вулгарности о ма коме да је реч и ма како нечим био неко револтиран. Зна се ред, па и на форуму. Сматрај ово као опомену.

И уосталом, ко не жели да пише у вези са темом, нека је ни не спамује. Ако има шта да се каже о овим турко фолк идиотаријама, нека отвори тему која је у вези са тим, ако већ не постоји, на неком делу форума који је за такве, мање битне ствари и предвиђен. Све наредно, што није у вези са темом, биће обрисано.

Поздрав!!

Кнез Данило II
10-08-08, 16:51
Тачно је да смо скренули са теме, али морам да само кажем да ми јако смета када убацују те турско циганске ефекте у музику, и смета ми такође када почну да копирају ове са МТВа и слично, али не треба заборавити да има доста неискварених певача и певачица.

Па ако си већ кренуо једним путем, и свестан си како је настао турбо-џихад, треба да то сазнање рашириш у околини и скренеш људима пажњу. Па ко има мозга схватиће.

Знају то и остали, али кажем ти, они не угрожавају Србију тиме што слушају Митра Мирића, Драгану Мирковић, Јану Тодоровић, Радета Лацковића…
Кунем се животом, колико пута коментаришемо о некој песми коју чујемо, или слушамо, колико критикујемо што јој убацују турбо ефекте и слично.
Ја волим да је песма што чистија, и да има што мање тих ефекта, и тих арапских и сличних инструмената, мелодија…

Ко може да одреди којој категорији спада ова песма

http://www.youtube.com/watch?v=9v6CS7l4K7M

А што се тиче ЕМО, мислим да нам се ту свима ставови подударају. Да нисам читао у овој теми, не би ни знао шта је то емо и не би знао ко су деца која су у том стилу. Колико ја знам, нема их баш пуно овде код мене у крају, а вероватно ни у Србији.

МИР

Алекса
10-08-08, 18:39
Такође, и код остале музике као што је метал постоји огроман трулеж који доминира! Да будемо реални, и тамо има гомила бендова који дрндају гитаре и певају о сатани, антихристовима и убијањима. Ја не правим некакву велику разлику између турко фолка и таквог метала који доминира.
Такође, не треба правити разлику између неког турко-фолкера који носи розе кошуље и неког металца што је овучен у поцепаним панталонама(намерно), урастао у огромну неуредну косу и носи мајице са сликама лобања и лешева.

Тако је брате Фићо, убо си у центар.

Нема разлога за било какво подизање температуре, ко што рекох ја слушам метал, али потписујем оно што је Фића горе навео. Колико има трулих "метал" бендова, то ја врло добро знам, све нешто у фазону бесни смо и љути, а гласамо за демократе... Музика у глобалу јесте пре свега индустрија (на жалост, тако је, Јевреји су све на овом свету претворили у бизнис, у пару, у монету), метал није изузетак.

То да ли се некоме више свиђају гитаре, фрула, труба, или шта друго, то је већ питање форме, и ствар укуса, а о томе не вреди расправљати. Оно што је ипак непобитно, то је да највећу духовну вредност за Европљане поседује класична музика, и оригинални фолк и етно звук. Све остало ван тога, дискутабилно је, и продукт је модерног доба.

На пример, већина нас воли добар рок звук, али колико нас размишља да у класичном хард року музичка база је заправо пентатонска скала (од пет тонова, јел`те), а која је настала као основа блуза? Те исте пентатонске скале имају одређени спектар примене, али он је знатно ужи од лествица као што су дурска, молска (са свим својим подврстама), па и староцрквених модуса - јонски, дорски, еолски - другим речима, од лествица које су најчистији продукт традиције Европе!

Станислав Краков је писао у књизи "Кроз Буру" како су у Србији у време првог светског рата изгледале игранке - мало Бечких валцера, мало српских народних игара, и све тако комбиновано... Ето то је музика Индо-Европљана. Ја бих лично највише волео да је и данас тако, али није. Не кажем да треба слушати искључиво Вагнера (кога ја јако волим да слушам, али не увек), али у музици коју слушате треба пронаћи оно што је позитивно, сав остали шкарт просто одбацити. Као што рекох, у реду је Мирослав Илић, али немој да се неко заварава мислећи да чини добро себи и Србији тако што пијанчи уз Шекија Турковића, игра трбушни плес, и тако то... То просто не иде једно с другим, одаберите страну и не одустајте од тога ни за педаљ.

Српкиња
27-11-08, 22:09
"""Deca kojima je tesko da se snose sa svetom. Doduse, veoma su emotivni (rec "Emo" jeste nastala od reci "emotion", sto znaci emocije); bilo da su apsolutno happy ili potpuno depresivni, nece im biti problem da to pokazu (doduse, ponekad na extremne nacine, kao, npr, samopovredjivanje)

Odlikuju ih crni eyeliner (obicno imitirajuci crnu suzu koja im ide iz ociju), uska odeca, pruge, obavezno neki veoma morbidni motiv (kosturska glava i slicno). Kosa im skoro uvek pokriva bar jedno oko, crna i sa raznobojnim pramenovima.

Stereotipi o emo klincima: samopovredjivanje, suicidalne misli, fegeti"""

http://i447.photobucket.com/albums/qq193/ncu123551/emo.jpg
http://i177.photobucket.com/albums/w235/irnmaiden76/emo.gif

Србин
28-11-08, 00:11
http://image077.mylivepage.com/chunk77/1513586/1235/Anti%20EMO.jpg

Српкиња
28-11-08, 09:28
http://i139.photobucket.com/albums/q320/monkeyruler2010/emo/emo_soap.jpghttp://www.evilhumor.com/media/files7/pictures/emo_mac_maniac.jpghttp://n1.cdn.spikedhumor.com/1/581000/134669_choices_silly_emo_1_vw.jpg
http://vukajlija.com/attached_images/0000/3086/ChuckEmo.jpg

Весели пламичак
28-11-08, 09:49
Мене ове слике подсећају на болесне јапанске цртаће...

Српкиња
28-11-08, 11:50
хаха.. како бити емо.. http://www.youtube.com/watch?v=pK4bLMd0avU

Пчелица
28-11-08, 17:06
Odlikuju ih crni eyeliner (obicno imitirajuci crnu suzu koja im ide iz ociju), uska odeca, pruge, obavezno neki veoma morbidni motiv (kosturska glava i slicno). Kosa im skoro uvek pokriva bar jedno oko, crna i sa raznobojnim pramenovima.

Stereotipi o emo klincima: samopovredjivanje, suicidalne misli, fegeti

Колико сам ја бар упућена, суза истетовирана на крају ока има неко тотално друго значење и то још поодавно. :confused: Нисам знала да је то чак постала мода.. Уствари, ова њихова варијанта, не знам да ли уопште и има неко значење.. Свакако, сматрам да ови клинци једноставно имају превише времена чим се занимају оваквим глупостима. Мада, када боље размислим све ово има логике, ти "емо клинци" како се од милоште називају, су само "деца у пубертету"!! И овај хаос, којим они желе да се презентују је ништа друго него ерупција надолазећих хормона. Чијим "доласком" они једноставно не могу да се снађу. Али то није ништа чудно, ни ново, нити су они сад измислили топлу воду.. Пубертет је одувек био и биће веома незгодно емоционално раздобље за сваког човека/жену. Да не тупим превише, сви смо ми махом прошли кроз то, само што ето неко можда бурније реагује на ово "стање", па осим физичких промена, сусреће се и са психичким - односно емоционалним осцилацијама. Хормони су чудо.. :o
Тако да ово "Емо" срање мислим да је најлакше потурити клинцима који су у том раздобљу. Тада су деца верујем најлабилнија по том питању, јер исто тако није ништа чудно за тај период одрастања да се дете осећа рецимо "несхваћено", усамљено, збуњено, расејано.. и то поред свих физичких промена које му "следују", а које су га снашле.
Тај емо мислим да је узео маха (на срећу - не толико код нас) баш из ових наведених разлога. Деца би требала више да се баве спортом, да проводе што више времена у природи и дружењу са другом (нормалном) децом.. Све ово мислим да је једноставно резултат лоше организованог (слободног) времена, а за све то комотно бих окривила родитеље који се не интересују за то на који начин и са ким им деца проводе време. Никако није изговор то да родитељи раде, па ето немају времена да посвете деци.. И моји родитељи су радили и то пун гас, као и код већине верујем овде, па су имали времена и интересовали се за васпитање своје деце - што је и сасвим нормално. Јер свако живо биће захтева негу и пажњу, поготово дете у овом веома важном периоду свог живота. Треба их одмалена усмеравати и водити рачуна о њиховом здрављу, како физичком па тако и психичком.

Ах да, заборавила сам да напоменем.. ова девојчица од горе ("самоисечена") је иначе класичан, да не кажем - школски (из уџбеника) пример детета у пубертету које "тражи пажњу". Мада, ја не знам колико бих била тактична када бих јој била родитељ, јер када би ми се појавила таква.. па, рецимо да бих је тукла док јој очи не побеле.. убеђена сам да јој више не би пале на памет такве идиотске идеје.
Свакако - мишљења сам ипак да је батина из раја изашла.. :D

Гризли
28-11-08, 19:13
Stil pisanja im je nevjerovatan.
Rasprave na forumima, sms poruke, mozda cak i pismene vjezbe, djavo ce ga znati.

Prenosim Wam dio rasprave sa drugog foruma.

Shta je sa wama?Jel wam neki EMOWAC neshto skriwio?Koji ste wi faktor da tako serete???Niko nece ubiti nijednog emowca,pedercine jedne ljubomorne!Shta was podstakne da owako serete i iziwljawate se na nama??Mozda ljubomora mozda debilizam!Ne znam niti cu razmishljati o tome!Ako neshto pametnije imate da uradite radite prekinite da se iziwljawate na nama!!!NISMO WAM MI PREDMET ZA IZIWLJAWANJE!DOCI CE WAM JEDNOM EMOWCI GLAWE!!!DAJEM WAM REC!!!
PS:Crknite STOKO
Banujte me z*bole me

Hell yeah!!! Ja predlažem da se prijavite Čedi Jovanoviću da vas preko veze ubaci u program za zaštitu ugroženih vrsta.

Nemoj da bi kome palo na pamet da banuje devojčicu :D
Dewojcicu????Debilcine retardirane ja imam 18 godina!
Wi mozda ne znate da su neke mushkarce sa duuugom kosom u crno obucene pre ubijali i onda da bi se to prekinulo josh neki momci su krenuli tako da se oblace i nazwali sebe"METAL"!Znaci wi ste stoka.....

Sad neka druga emo klinka

Znate shta, j amsm da je swe owo samo produkt ljubomore. Ne mozete da se merite sa nama jer mi imamo neshto shto wi nikada necete imati... Srce i dushu, a i neshto zdrawog razuma... NJA!!!!

Na komentar jednok lika sa nadimkom Hellas, kako ga nervira ovakva nepismenost, i klinacke fore, ista klinka je odgovorila sledece.

Hellas, mozda jesam mladja ali swakako nemam 10 god... A i swakako imam wishe pameti od swih was zajedno... A moje frendowe da ne uzimash u usta!!! Oni tj one su neshto posebno shto ti nikada necesh ni imati. A to je prawo prijateljstwo.... Sorry, ti ni ne znash shta je to...
U swakom sluchaju, je sam u mom razredu najbolja u srpskom jeziq tako da mozesh da je je**sh jjer swake god idem na takmu iz gramatike i postizem zawidne rezultate... Twoje opaske me ne dotichu... A ja v nikada necu pisati, jer nisam tamo neka seljanka koja slusha grand i pishe cirilicom... uwek cu pisati w-sem na pismenom i kontrolnom... Inache, owo je tema za emo a ne za tamo neke propale bendowe za koje niko nije chuo...

Ne, oWakve stvari ipak ne pisu na pismenim Wjezbama. :D

A sada da pogledamo objasnjenje iz prWe ruke.

Poshto mnogi ni ne znaju shta je emo a tu prichaju nebuloze, wama slepcima cu otworiti ochi:

Emo potiche od rechi emotion. Razlike izmedju polowa se ( hwala bogu) gube tako da momci nose rozu odecu i shminkaju se. Welika i to weliiiika predrasuda je da su emo likowi depresiwni.... Mi u stwari wolimo da se zabawljamo.... Ako wam treba depresija, tu su goti... Inache, osnowne odlike su kreon, manga frizure i raznobojni pramenowi, odeca na kwadratice, krugowe i shtrafte... Momci i dewojke nose uske pantalone.

Manga frizure? Ipak ima veze sa japanskim stripovima.

Гризли
28-11-08, 19:16
A evo vam kako izgleda jedan prosjecan emo bend

http://i33.tinypic.com/2ce3nsy.jpg

Onaj smotanko iz grand parade pored njih izgleda kao Cak Noris.

Гризли
28-11-08, 19:22
Nego, nastavak iste diskusije.

Koja je to djecurlija, da ti pamet stane.

http://bizarre-attraction.piczo.com/?g=46400262&cr=7 -----> mala ima neki sajt

Pogledah ovaj sajt,mozda sam ja konzevativan,staromodan ali ova djeca su dementna maksimalno,ako je ovo nasa buducnost na*ebali smo!

*ebem ti zivot,odoh ja u sumu!!!!!!!

Zakljucak rasprave, Old skul metalac, matori thrasher.

moja budućnost je moja ćera koja sa mnom sluša stay the same i direktnu akciju i sin koji je dovukao kući petometarsku trobojku

Алекса
28-11-08, 20:55
Хахаха... Гризлије, откуд извуче ова трабуњања мајке ти? :D

Гризли
28-11-08, 21:01
Хахаха... Гризлије, откуд извуче ова трабуњања мајке ти? :D

Sa jednog metal foruma.

Ludi metalci poceli sa pricama kao bi sve emose ponabijali na grub i neomascen kolac (mnogo je black i death metalaca tamo), poceli sa ovim smijesnim emo slikama, pa se djecurlija nalozila i pocela da se svadjaju.

Mislim da previse gledaju ove nove crtace.
http://images.starpulse.com/Photos/Previews/Powerpuff-Girls-cn01.jpg

Алекса
28-11-08, 21:15
Sa jednog metal foruma.

Ludi metalci poceli sa pricama kao bi sve emose ponabijali na grub i neomascen kolac, poceli sa ovim smijesnim emo slikama, pa se djecurlija nalozila i pocela da se svadjaju.

Искрено, ја у животу нисам видео (нити упознао) неког ко за себе сматра да је емо... Заправо, можда је један локални балавац за кога сам увек мислио да је дерпе, заправо емо... Ђаво ће га знати, изгледа ко ови са слике. :D

Боби
28-11-08, 21:47
Ja do skoro nisam ni znao šta je Emo.
Videh na yu-metalu pre par meseci, a oni momci napali emo forum i postavili svakakve boleštine da bi rasplakali decu. :D
Ne znam šta da kažem, sem da mi je taj pokret izgleda toliko gay, da nemam reči. Odvratno u svakom slučaju. Kosica preko očiju, nežne crte lica... to li je bre muž?! Može li drva da iseče? Da brani otadžbinu? Sačuvaj me Gospode.

Apropo priče o metalcima, ja ne znam zašto (i danas) ljudi imaju toliko predsrasuda o tome? Slušam metal ceo život, oblačim se u crno, imam dugu crnu kosu, pa sam opet pravoslavni hrišćanin (verovali ili ne), nikad se nisam furao da budem satanista (ni kao klinac, jer mi je i tada pravoslavlje bilo u srcu), već sam čak mnogim nepismenim klincima objašnjavao da su obrnuti krstovi i pentegrami glupost. Nacionalista sam, hvala Bogu, pošten čovek i trudim se da budem što bolji prema ljudima.

Naravno, doživeo sam da me svakakvi gledaju kao najveći šljam, iako se ne oblačim nepristojno, niti mi je masna kosa, niti smrdim, ali šta da im radim, to je njihov problem.

Братислав
28-11-08, 23:44
Ни ја као што рече Боби,појма немам о томе.Сваки други клинац је такав.Па ја сам бре као клинац носио црну и кожну одећу,фарбао косу(то је тада било равно самоубиству)али сам браћо моја годинама ишао и враћао се из школе кроз прозор,драли су ме од батина,иако сам се сасвим нормално понашао и нисам бирао друштво слично мени.Ово данас...?Како бре,зар ови данашњи клинци не деру те мале ј*ветре?

Боби
29-11-08, 00:25
Koliko sam video po imidžu, to mu dođe nešto kao simbioza punka i stilnog kiča osamdesetih sa disko klubovima i ostalim šund glupostima.

Како бре,зар ови данашњи клинци не деру те мале ј*ветре?Znam da su na yu metalu nešto kačili neke klipove na you tube-u kako neki klinci rasturaju emo dečurliju. :D Googlaj... ovaj... yutjubuj. :)

Родољуб
29-11-08, 01:36
Video sam par emo likova, lice na je*ene pedercine. BOLEST! :mad:
Ja bi to sve poslo na prevaspitanje :smash:
Evo vam jedan primer mentalno poremecene emo devojke.
Malo upozorenje pre nego sto otvorite sledeci link, ko ima slab stomak bolje da ne otvara. :ack2:

http://www.documentingreality.com/forum/f10/some-emo-girl-needs-serious-help-11192/

Ocigledno da je roditelji nisu pruzali dovoljno paznje kad je bila mala, pa sad hoce da privuce paznju.

Српкиња
29-11-08, 18:20
Video sam par emo likova, lice na je*ene pedercine. BOLEST! :mad:
Ja bi to sve poslo na prevaspitanje :smash:
Evo vam jedan primer mentalno poremecene emo devojke.
Malo upozorenje pre nego sto otvorite sledeci link, ko ima slab stomak bolje da ne otvara. :ack2:

http://www.documentingreality.com/forum/f10/some-emo-girl-needs-serious-help-11192/

Ocigledno da je roditelji nisu pruzali dovoljno paznje kad je bila mala, pa sad hoce da privuce paznju.

Колко је ово болесно.. :eek::eek::eek:

Гризли
30-11-08, 20:23

Ovo nije neka smotana emo klinka, ovo je neko cudoviste, agresivno do srzi, koje iz nekih razloga ne moze da ispolji svoju agresiju prema drugima pa je ispoljava prema sebi.

Serbska
30-11-08, 20:31
Kod mene na poslu radi neki emo iz Francuske... da mi je znati nasminkati oci onako lijepo kao on... :D

Inace, kad vidim ove emo momcice, kako onako zenstveno zabace siskice koje im padaju na nos.... :banghead:

БПС
01-12-08, 00:07
Емовци су за мене педерска верзија гота.

Мода и стил облаћења обе групе ми је одвратан. Изгледају подљудски и без икаквог достојанства.

http://www.documentingreality.com/fo...us-help-11192/ (http://www.documentingreality.com/forum/f10/some-emo-girl-needs-serious-help-11192/)А ова глупача треба на психијатрију.

Аркона
17-12-08, 06:34
95uXsLrolnU

:rofl::rofl:
Баш сам се насмијао у ове ситне сате :D

БПС
18-12-08, 01:31
:rofl::rofl:
Баш сам се насмијао у ове ситне сате :D

Тешка педерчина.

Да је Србин, убио бих га од батина чисто ради очувања социалне хигијене нашег народа . :punch:

Овако пошто је Хрват, желим им срећну педерску параду :D

bogsvarog
18-03-09, 15:57
Umro sam od smeha:

Jajinacki Kicosi
DA TE NE BI LEM'O, NEMOJ BITI EMO! :rofl:

vwxH9gN-jpo

:cheers:

Боби
18-03-09, 16:30
Hahah... meni bio smešan komentar nekog lika na youtube: :D
dimebagdarrel90 (2 weeks ago)
Smrt emovcima !! Srbija Srbima !!

:D

Родољуб
19-03-09, 16:06
:biggrinjester:

http://www.youtube.com/watch?v=-6Dmg_4ZA2Y

Гризли
19-03-09, 23:20
Umro sam od smeha:
Jajinacki Kicosi
DA TE NE BI LEM'O, NEMOJ BITI EMO! :rofl:
:cheers:

Brate mili, ovo vrtim bar 2 sata iznova i iznova.

:hurray: :rofl:

Eno ga, eno ga tamo!!

Родољуб
20-03-09, 02:41
Brate mili, ovo vrtim bar 2 sata iznova i iznova.

:hurray: :rofl:

Eno ga, eno ga tamo!!

Nisi jedini :rofl:
Nego imal neko ovo u mp3 formatu? :D

Боби
20-03-09, 03:28
Evo, skinuh, konvertovah, uploadovah: :D

http://www.sendspace.com/file/ct20n3

Јасмина88
20-03-09, 13:56
Kakav bre Grand,Guca i Egzit??Ko tamo ide,nemu definitivno fali cuka u glavi!

Крсто
11-06-09, 09:36
Ма то нам је још једна подвала са запада да трује омладину,ја сам баш причао са једном цуром о томе,реко није ми јасно стално сте у депресији некакво иритирајуће облачење понашање.Она ми је само на то рекла "Ма ја се само облачим као они само ми се свиђа стил ништа више" :D

Братислав
11-06-09, 15:45
Ето,ја као мало старији од већине вас,ишао сам на егзит пар пута,кад су долазили бендови који су већ матори,и за које ми је то била јединствена прилика да их чујем.Отишо бих поново да долази неко ко ми је посебно драг,то са овим трендовима и бљувотинама на денс арени и осталим стејџевима,где се скупља надрогирана маса да би видела неког или да би била виђена,нема никакве везе.
Да сам из Новог сада отишао бих да чујем Madness,јер сам у неку руку и одрастао под утицајем таквог звука.