View Full Version : SRBSKA MONARHIJA
[FONT="Georgia"][/FMoja malenkost iskreno misli da bas nikakve sanse nemamo za nikakav boljitak i napredak, i da nam spasa nece biti ako se cijela Srbija sa svim svestenstvom ne digne na VELIKI SRBSKI USTANAK ! Da se sruse ovi bezboznici, demonski komunisti i njihovi potomci koji u sluzbi satane, vatikana i zapada svjesno i namjerno unistavaju srbstvo i Srbiju.
Mislim da se oni pogresno nazivaju izdajnici. Oni svoju demonsku vjeru nikad nisu izdali. Osim toga oni nisu Srbi, nego bezlicna kosmopolitska masa bivsih srba, koja se srbstva i svoje srbske istorije i duhovnosti - STIDI !
I ako se svi, SVI koji su bili na vlasti od 1945.g. do danas ne sklone za sva vremena ! Posebno je vazno i da im se dozivotno zabrani svaki politicki rad ! A njihove stranke da se rasformiraju i zabrane USTAVOM, koji bi bio usvojen i prihvacen na VELIKOM SRBSKOM SABORU !
Da se za spas tesko ugrozenog SRBSTVA I SRBIJE, od najboljih Srba odmah obrazuje VLADA NACIONALNOG SPASA koja bi odmah ponistila sva prava KRALJEVINE JUGOSLAVIJE na njeno obnavljanje i td…
O BROZOVOJ SUGOSLAVIJI, grobnici srbskog naroda, da ne govorimo !
I DA SE OBRAZUJE
JEDNA JEDINA SRBSKA ORGANSKA CJELINA,
JEDNA JEDINA
SRBSKA SABORNA STRANKA !
Sa ciljem da se u dogledno vrijeme vaspostavi SRBSKA MONARHIJA !
Ako se bojimo miseva, a kazu da ima i bijelih (!) necemo uraditi nista, cekacemo da nas pojede u zasluzenom robstvu mrak, demonski - DEMONKRATSKI ZAPAD !
S vjerom u Boga i u Srbstvo, za kraljevinu Srbiju !
...само једно кратко питање(које се односи на део из текста)....а ко би био краљ???....неки попа???
1. Izvinjavam se sto neko vrijeme moram da pisem latinicom.
2. Ima jos pametnih Srba koji ce u skorije vrijeme naci PRAVOrjesenje. Ideja ima, naravno.
3. Zaboravite na "prestolonaslednika Jugoslavije Aleksandra Karadjordjevica". Na njega niko ozbiljan ne racuna.
4. Evo jedne, vrlo zanimljive ideje koja nije moja, a koju sam pronasao prije hapsenja Dr Radovana Karadzica. Ja dakle, ne zastupam ovu ideju ali je ni ne odbacujem, nemam razloga, "sve je moguce !"
Evo te "prve" ideje :
НАРОДНА ДИНАСТИЈА КАРАЏИЋА И РАДОВАН ПРВИ!
IIP0CBETAP_ - 27. juli 2008. u 20.34
Не шалимо се!
У старом Риму а нарочито у Хришћанској Православној Ромејској Царевини-Византији, Војска и Народ би на великом Сабору ИЗВИКАЛИ НОВОГ ИМПЕРАТОРА И ДИНАСТИЈУ кад је Отаџбина бивала у опасности а Вожда није!
РАДОВАН КАРАЏИЋ, Христов Војники Мученик за Србство заслужује да буде крунисан тешком Круном Петра Мркоњића и да седне на Трон Немањића, Петровића и Карађорђевића!
Он би био Србски Монарх који би на Крунисању и Миропомазању могао јасно и течно да одговори на питање:
КАКО ВЕРУЈЕШ?!
СРБСКИ КРАЉ РАДОВАН ПРВИ, ЖИВЕО, НА МНОГАЈА ЉЕТА!
СРБСКА НАРОДНА ДИНАСТИЈА КАРАЏИЋА, НА МНОГАЈА ЉЕТА!
П Р А В О С Л А В Н А,
С Р Б С К А,
Д О М А Ћ И Н С К А,
О Р Г А Н С К А,
Х И Ј Е Р А Р Х И Ј С К А,
С А Б О Р Н А,
С Т А Л Е Ш К А,
М О Н А Р Х И Ј А,
УСТАНОВЉЕНА ПО УГЛЕДУ НА МОНАРХИЈУ СВЕТОРОДНЕ ЛОЗЕ НЕМАЊИЋА (а не као ЛОША копија пропалих квази монархија британско-чифутског типа која би да „крунише демонократију)!â€Â
Ми би да јоште једном поновимо шта нами ваља чинити:
1.
УКИНУТИ ПАРТИЗАНСКУ Ã¢â‚¬Å¾ЋОРАВУ КУТИЈУ†И
Р Е П У Б Л И К У, УКАЗОМ, БЕЗ ГЛАСАЊА-ОДМАХ И ХИТНО!
2.
ЗАВРШИТИ ЈЕДНОМ ЗА СВАГДА СА ЈУГОСЛАВИЈОМ, ДРУГИМ РЕЧИМА УКИНУТИ ПРАВНО КРАЉЕВИНУ ЈУГОСЛАВИЈУ И СВЕ ПРЕТЕНДЕНТЕ НА ЈУГОСЛОВЕНСКИ ПРЕСТО УПУТИТИ ДА СЕ ОБРАТЕ НА „ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕâ€Â!
3.
ВАСПОСТАВИТИ ПРАВНО КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ ОД ПРЕ ПРОГЛАШЕЊА КРАЉЕВИНЕ СХС!
4.
ВАСПОСТАВИТИ КРАЉЕВСКО НАМЕСНИШТВО СРБСКО ПОД СТАРЕШИНСТВОМ НАЈСТАРИЈЕГ ЧЛАНА СВЕТЛОГ КАРАЂОРЂЕВИЋА ДОМА, ЊЕГОВОГ КРАЉЕВСКОГ ВИСОЧАНСТВА ГОСПОДАРА И КЊАЗА АЛЕКСАНДРА
П А В Л О В О Г
КАРАЂОРЂЕВИЋА.
5.
УСТАНОВИТИ НАЈКРАЋИ МОГУЋИ РОК ДА СЕ ПРИПРЕМИ МИЛОШЋУ БОЖИЈОМ И ВОЉОМ НАРОДНОМ СРБСКИ МОНАРХ РАДОВАН ПРВИ, ДОСТОЈАН ДА БУДЕ МИРОМ СВЕТИМ ПОМАЗАН И ДА КАО БОЖИЈИ ПОМАЗАНИК ПОНЕСЕ ТЕШКУ КРУНУ ПЕТРА МРКОЊИЋА НАЧИЊЕНУ ОД ДРШКЕ ТОПА ВОЖДА КАРАЂОРЂА.
6.
СА БЛАГОСЛОВОМ СРБСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ И СОГЛАСЈЕМ СРБСКОГ КРАЉЕВСКОГ НАМЕСНИШТВА УКИНУТИ ДЕЛОВАЊЕ СВИХ ПОЛИТИЧКИХ ПАРТИЈА НА ДЕСЕТ ГОДИНА И ВАСПОСТАВИТИ ВЛАДУ НАРОДНОГ СПАСА И ЈЕДИНСТВА, У КОЈУ БИ УШЛИ СВИ НАЈУМНИЈИ И НАЈСПОСОБНИЈИ СРБИ ИЗ СВИХ СРБСКИХ ПРОФЕСИОНАЛНИХ УСТАНОВА И ПРИВРЕДНИХ ГРАНА.
7.
УКАЗОМ СРБСКОГ КРАЉЕВСКОГ НАМЕСНИШТВА И У ЈЕДНОМИСЛИЈУ СА СРБСКОМ ЦРКВОМ ЗАЛЕДИТИ СВАКУ ПОЛЕМИКУ О ПРИСТУПАЊУ ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ ЗА ДЕСЕТ ГОДИНА А У СПОЉНОЈ ПОЛИТИЦИ ВАСПОСТАВИТИ НАЈЧВРШЋЕ ВЕЗЕ СА РУСКОМ ФЕДЕРАЦИЈОМ.
ОВАКО МИ ВИДИМО СПАС СРБСКОГ НАРОДА У ОВОМ МОМЕНТУ КАО ИИЗЛАЗАК НА УСКУ СТАЗУ КОЈА ВОДИ ОБНОВИ МОНАРХИЈЕ У СРБСКОМ НАРОДУ!
НЕ КРЕНЕМО ЛИ ОВИМ ОТАЧКИМ ПУТЕМ ПРОПАШЋЕМО!
Кад ми дођемо навлас', а то долази будите сигурни, сваки Србин има да се учи од детињства шта је то Вера, Част, Поштење, Витештво и ОДГОВОРНОСТ, а шта је кукавичлук, подлост и напуштање Свете Србске Традиције у корист ђубрета увезеног са умирућег запада!!!
ЂАВО ЈЕ ОДНЕО ШАЛУ ПА ЋЕМО ВАЉДА НЕКАКО ПОСРЋУЋИ НАПИПАТИ УСКУ СТАЗУ НАШИХ ЂЕДОВА И ПРАЂЕДОВА - СРБСКИХ МУЧЕНИКА, И НАСТАВИТИ УСИЉЕНИ МАРШ СРБСКОГ НАРОДА КРОЗ ИСТОРИЈУ!
АКО ТРЕБА НОВА СРБСКА ВЛАСТ ЋЕ СВАКОМ ГРЕШНИКУ ПОМОЋИ БРАТСКИМ САВЕТОМ, НОВЧАНО ПА И ОЧИНСКОМ КАШТИГОМ!
СРБСКА МОНАРХИЈА, ЈЕДНОМ ВАСКРСЛА И УСТОЛИЧЕНА, МОЖЕ ДА ПОНУДИ СРБСКОМ НАРОДУ ПРЕ СВЕГА
С Т А Б И Л Н О С Т,
А ТО ЈЕ ОНО ШТО ЈЕ ПРЕДУСЛОВ ЗА
П Р О С П Е Р И Т Е Т
У СВАКОМ ПОГЛЕДУ!
СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ ИЗМЕЂУ ОСТАЛОГ:
Уместо БЕЛЕ КУГЕ и КОНТРОЛЕ РАЂАЊА,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
АПСОЛУТНУ ВОЉУ за БИОЛОШКОМ ПЛОДНОШЋУ!
Уместо РАЦИОНАЛИЗМА СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
ВЕРУ! Уместо МАТЕРИЈАЛИЗМА,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
ПРВЕНСТВО ДУХА НАД МАТЕРИЈОМ!
Уместо анархије зване СЛОБОДА,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
ДИСЦИПЛИНУ,ЗАКОН, РЕД и ПОРЕДАК!
Уместо СЕНЗУАЛИЗМА,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
ИДЕАЛИЗАМ!
Уместо ТЕЖЊЕ за БОГАЋЕЊЕМ,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
ВОЉУ за ЧАСТ и СЛАВУ!
Уместо ЈЕДНАКОСТИ,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
ХИЈЕРАРХИЈУ!
Уместо ПАРЛАМЕНТАРИЗМА,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
АУТОРИТЕТ СТАРЕШИНСТВА!
Уместо ЦИКЛИЧНОСТИ,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
СТАБИЛНОСТ!
Уместо ТРКЕ зА СРЕЋОМ,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
КУЛТ ДУЖНОСТИ!
Уместо ПЉАЧКЕ,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
ОРГАНИЗАЦИЈУ!
Уместо ПОЛОЖАЈА на основу БОГАТСТВА,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
ПРИПАДНОСТ СТАЛЕЖИМА!
Уместо ЗБИРА ИНДИВИДУА,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
СРБСТВО КАО ОРГАНСКУ ЦЕЛИНУ!
Уместо ДРУШТВА,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
ВАСКРС ДРЖАВЕ!
Уместо КЛАСНЕ БОРБЕ,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
ХАРМОНИЈУ СТАЛЕЖА!
Уместо НЕОДГОВОРНОСТИ и АНОНИМНОСТИ,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
ОДГОВОРНОСТ и ТРАНСПАРЕНТНОСТ!
Уместо ДЕМОНОКРАТИЈЕ,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
ВАСКРС АУТОРИТЕТА!
Уместо ХИПОКРИЗИЈЕ,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
ВЕРУ и ВИТЕШТВО!
Уместо МРЖЊЕ према НЕПРИЈАТЕЉУ,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
ПОШТОВАЊЕ НЕПРИЈАТЕЉА!
Уместо ГРАЂАНСКИХ ВРЕДНОСТИ,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
КУЛТ ВОЈНИЧКИХ ВРЛИНА!
Уместо ПАЦИФИЗМА,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
КУЛТ ЧАСТИ, РАТА и ОДБРАНЕ!
Уместо ИСТИХ ПРАВА за СВАКУ НАЦИЈУ и КУЛТУРУ,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
РАЗЛИЧИТ СТАТУС за СВАКУ НАЦИЈУ и КУЛТУРУ!
Уместо ДЕКАДЕНЦИЈЕ,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
СНАГУ и ПРОСПЕРИТЕТ!
Уместо ДОБРОВОЉНОГ ОДУСТАЈАЊА од ТЕРИТОРИЈА,СРБСТВО И СРБСКА МОНАРХИЈА НУДИ:
АПСОЛУТНУ ВОЉУ за ПОВЕЋАЊЕМ МОЋИ и УТИЦАЈА!
ПРАВИ СРБСКИ МОНАРХИСТИ ЗНАЈУ ДА НАМ ВАЉА ИЋИ ПОСТЕПЕНО, ЈЕР НАША ЈЕ ЦЕЉ ОЖИВЉАВАЊЕ ТРАДИЦИЈЕ СРБСКЕ МОНАРХИЈЕ СВЕТОРОДНЕ ДИНАСТИЈЕ НЕМАЊИЋА!
МИ РАДИМО НА ВОЗДВИЖЕНИЈУ СРУШЕНОГ СТОЛПА СЕРБСКЈАГО И НА ТОМ ПОСЛУ ОДМОРА НЕМА!
Ми смо за Краља Рдована Првог и Народну Династију Караџића!
Без услова и без гласања, јер се судбина на гласање не ставља.
Ми смо за Краља!
Ми заиста верујемо да је истинита реч „по милости БожјојÃ¢â‚¬Â коју наши Краљеви стављају пред својом титулом, и зато као Народ таквог Краља хоћемо, па је зато сасвим на своме месту и допуна те речи „по вољи народнојÃ¢â‚¬Â.
Ми верујемо да нам милост Божја даје Краља као Заставу Слободе и штит јединства, - и да нам га даје у одређеној личности да нас ова представља, заступа и води, - и зато га примамо као Народ свом Душом својом!
Монархија дакле, односно Династија, обједињује у себи прошлост, садашњост и будућност Србског Народа јер интерес једног Народа није прост збир интереса тренутно живих чланова тога Народа, већ се на броду народном, којим руководи Монарх, налазе и гробови наших Предака и колевке наших Потомака.
Једино Монарх обједињује народну свест која би се могла изразити речима да ми своју земљу нисмо наследили од наших Предака већ смо је позајмили од наших Потомака.
-------------------------------------------
Sve ovo potpisuje vrlo zanimljiva licnost, Srbingospodin IIPOCBETAP_ , vjerovatno svima poznat sa srbskih foruma.
Molim vas da se ne ljutite na puno velikih slova, on tako pise, a i ja najvise volim, zapravo cijeli svoj zivot pisem ISKLJUCIVO VELIKIM SLOVIMA, i to "pravilo o velikim slovima" NA INTERNETU mi licno smeta, kao jedna od mnogih novotarija sa zapada koje moja dusa ne usvaja ! Jer sam svojevrsni esteta, umjetnik, vajar, slikar i PISAC.
Pozdrav svima.:cheers:
GAZDE OVDE NEMA, (NEMA mail-adrese, KAO DA SE SAKRIO) PA SAM PRINUDJEN PO SVOJOJ SAVJESTI I PO SVOJOJ DUZNOSTI, OVDE DA MU PORUKU OSTAVIM uz ostar protest :
ovde na politici me neocekivano i bez razloga, napao nekakav curetak (tara), pa evo mog odgovora njoj koji sad OVDE ostavljam postovanom gazdi, KAO PROTEST (!), pretpostavljam da je to gospodin DAVIDOVIC :
1. MOJOJ SRBSKOJ PATRIJARHALNO VASPITANOJ MALENKOSTI NIKAKO NE PRIJA, DA NA POLITICKIM FORUMIMA RAZGOVARAM SA ZENAMA I BABAMA, PA TO SVAKAKO IZBJEGAVAM. NAROCITO U OVO NOVO nihilisticko DOBA U KOJEM ZENSKE DRSKOSTI, bas kao da su sve izasle iz pandorine kutije, nikakvih granica nemaju !
2. AKO MI NE KAZES srbski "BRATE", iako otac mogu da ti budem, I NE POZNAJEMO SE, zasto mi kazes TI ?
3. Nisam besposlicar i nemam vremena da na ovom vrlo sporom i vrlo komplikovanom sajtu iscitavam sve naslove tema ! a nisam ni lud za tako nesto. NAPROTIV ! TO NE BI RADIO TAMAN I DA SAM BESPOSLICAR !
ZASTO ? PA IMA NEKOLIKO RAZLOGA. MENE PRIJE SVEGA NE ZANIMA STA KO PISE I DJE PISE, NEGO ZIVA DISKUSIJA NA FORUM, U KAFANU KAD BANEM !
OBICNO SVI USTANU KAD NEKO TAKAV UDJE,( A IMA IH TAKVIH ! ) I ONDA PUNI POSTOVANJA POGLEDAJU "KAKO KNJAZ IZGLEDA" I STA CE IZUSTITI... RECI ?
AKO "KNJAZ" CUTI, SVI CUTE ! ZNA SE VALJDA U SRBSKOJ KAFANI RED.
4. CEDO MOJE, JA SAM TVORAC, UMJETNIK KOJEGA MUDRI SLUSAJU, BAS KAO KNJAZA, BAS KAO STO TREBA I NECES MI TI NITI KO DRUGI U KAFANI DIKTIRATI KOME JA I KADA I ZASTO DA SE O B R A T I M ?!?
5. EVO TI 1 (JEDAN) ! I TO IZ ETIKE, PA IZ PRISTOJNOSTI I KULTURE ! 2 X 1 !
6. ZA DRSKOST NA POLJU POLITIKE : MARS KUCI MATERI !
7. POSLACU OVO TVOME GAZDI, DA VIDIM JEL TO NEKI OZBILJAN COEK I STA MU BI DA TI ZAPOVJEDI DA U KAFANI VODIS POLITIKU, NEMAS TU STA DA TRAZIS, AKO SI VASPITANA, NEMOJ DA TE JA OPOMINJEM !
U OCEKIVANJU IZVINJENJA, S POSTOVANJEM POZDRAVLJAM GAZDU.
PS.: KOLIKO DUGO SE OVDE CEKA DA POSLATA PORUKA SJEDNE NA SVOJE MJESTO ?
SRBIN*
ZASTO OVDE NEMA MOJIH ODGOVORA ?
Брате немој молим те,9. март је прошо' одавно.
ЗА ГОСПОДИНА КОЈИ СЕБЕ НАЗИВА СРБИНОМ*
Овај цуретак Тара је администратор овог форума (мислим да је савршено јасно шта значи титула главног и одговорног уредника), а Вама господине ако не одговара да разговарате са женама и да трошите време на нашем форуму слободни сте да га напустите.
Ако сте обратили пажњу у управи су у већини жене, тако да или ћете се прилагодити или ћете нас напустити.
Ово није кафана и не може да пише ко шта хоће и где хоће, постоје јасна правила и сви који пишу у оквиру тих правила су добродошли.
Сви нови чланови су под модерацијом, али да сте прочитали правила форума и били на теми "Представите се" онда се не бисте питали зашто Ваши одговори нису објављени.
На одлуке администратора нема јавних коментара, па ако Вам нешто није јасно изволите написати нам поруку као што раде и сви остали.
Горан Давидовић није никакав "газда" форума, ово је Форум српских патриота.
Ово Вам је прво и последње упозорење да се понашате у складу са правилима.
Мислим да сам била довољно јасна.
ПС
Надам се да ово није било превише дрско за Ваше истанчано "патријахално" васпитање.
Кнез Данило II
07-08-08, 11:10
Ау, каквих нас све има, какаве идеје, ццц…
1. Izvinjavam se sto neko vrijeme moram da pisem latinicom.
Ретко кад имам прилику да кажем да и мени не ради ћирилица, па ја прво у вордовом документу куцам, паѕ тек онда прекопирам на форум. Мало труда и све буде како треба.
Sve ovo potpisuje vrlo zanimljiva licnost, Srbingospodin IIPOCBETAP_ , vjerovatno svima poznat sa srbskih foruma.Заиста мора бити врло занимљива личност да би написао овако нешто.
TRI PUTA ZA REDOM STE MI ZAUSTAVILI ZAISTA ZANIMLJIV ODGOVOR, OVAKO :
vBulletin Message
Your submission could not be processed because you have logged in since the previous page was loaded.
Please push the back button and reload the previous window.
--------------------------------------------------------------------------
GLUPO I NEPOTREBNO. A KOLIKO JE KULTURNO, CIVILIZOVANO, TO PAMETNIM NE TREBA OBJASNJAVATI !
OVO JE moj odgovor-komentar koji ste tri puta blokirali :
***CITAT TARA: "Горан Давидовић није никакав "газда" форума, ово је Форум српских патриота.
Ово Вам је прво и последње упозорење да се понашате у складу са правилима.
Мислим да сам била довољно јасна.
ПС
Надам се да ово није било превише дрско за Ваше истанчано "патрихајално" васпитање."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ISUVISE DRSKO CURICE NEVASPITANA. ISUVISE DRSKO U SUSTINI !
PRVO I POSLEDNJE UPOZORENJE TI MENI (!), NEDORASLI I NEVASPITANI ZENSKI STVORE !
A KO TE POSTAVIO TU ?
AJDE RECI, DA VIDIMO KO JE TAJ PAMETNJAKOVIC KOJI OCE DA SE SPRDA SA SRBIMA I SRBSKOM POLITIKOM ?
EEE, TUGO MOJA, SRBSTVO MOJE TUZNO I PRETUZNO !
IZGLEDA DA SAM JA ZALUTAO U KAFANU SRBSKIH FEMINIZIRANIH PATRIOTKINJA, KOJE OVDE KAO FEMINIZIRANE SRBKINJE ILI SRBULJICE, VLADAJU, HAHAHA ! U KAFANU (FORUM) DEZORJENTISANIH, DUHOVNO OBOGALJENIH ZENA I CURA KOJE JOS SEBE NAZIVAJU, PAZITE (!), FORUM SRpSKIH P A T R I O T A !
MUSKA ZENA VODI MUSKU POLITIKU U KAFANI, pardon forumu, I JOSGLAVNI I ODGOVORNI UREDNIK , A NE UREDNICA !. ! I nista je nije briga sto BI TREBALO DA ZNA, da zena ne moze da razumije SUSTINU POLITIKE, I DA JE OD BOGA STVORENA ZA NEKE DRUGE STVARI I DA SE NE MIJESA DJE JOJ MJESTO NIJE !
KAD ZENA MIJENJA POL, KAD POSTAJE MU*ONJA U ZIVOTU I U KAFANI, FORUMU, ONDA SE ZNA STA SE TU DOGADJA !
I NISTA JE NARAVNO NIJE BRIGA ZA MOJE NAVODE KOJE SAM JOJ NAPISAO O BOZANSKOM REDU VELICINA... NIJE ONA TO SHVATILA, NEVASPITANO DETE...
ILI ODLEPILO KAKO MLADJARIJA KAZE... A KAD OVE neinformisane DEMONKRATSKE CURE odlepe, onda se tako lijepo vidi kako caruje anarhija !u kojoj se sva BOZANSKA PRAVILA IZVRCU, u tolikoj mjeri da je i demonima na forumima i svim medijima u demonkratskom svijetu,i samom satani svakako milo
DOKAZ : UPALITE TELEVIZIJU ili otvorite bilo koje novine, internet !
zasto ?
nista posebno. samo da vidite situaciju u svijetu. porobljavanje svijeta. bezdusno silovanje i masakriranje porobljene srbije. ali to nije nista za vas. zar ne ?
E, PA DA ME NEBI IZ OVE BEZDUSNE, BEZBOZNE KAFANE OTERALE ZABE, BABE I ZENE "MU*ONJE",
odoh sam u miru sa najboljim zeljama svima. da vas SVE GOSPOD BOG POMILUJE I DA VAM SVIMA A NAROCITO SRBIMA, POKAZE PRAVI PUT,
BOZANSKI PUT SVETOGA SAVE I BOZANSKI RED VELICINA !
PS.: A TO STA TAKO GADLJIVO I NEKULTURNO TI glavni junace urednice, hahaha !, sto tako maloumno iz tvojih demonskih ustta i duse izlazi TAKVO pljuvanje, izuzetnog covjeka i jos boljeg DUHOVNOG KNJAZA, NA SRBSKIM FORUMIMA, postovanog gospodina PROSVETARA (IIPOCBETAP_),
TO JE POSEBNA PTRICA, POSEBAN DOZIVLJAJ U SUSRETU SA MALOUMNIKOM, koji sebe naziva imenima koja mu ne stoje
MALOUMNIK U TIJELU ZENE MU*DONJE. KATASTROFA !
IPAK, PO MILOSTI BOZJOJ, OCEKUJEM IZVINJENJE VLASNIKA OVOG FORUMA, KO JE, DA JE !
***EVO SADA SU USLIJEDILA DEMONSKA OMETANJA... STAS' !
HRISTOS POSRIJEDI NAS !
Ау, каквих нас све има, какаве идеје, ццц…
Ретко кад имам прилику да кажем да и мени не ради ћирилица, па ја прво у вордовом документу куцам, паѕ тек онда прекопирам на форум. Мало труда и све буде како треба.
-----------------------------------------------------------------------
Pardon, vama nisam jos objasnio, da moja malenkost jos nema svoj kompjuter.
pozdrav,
Заиста мора бити врло занимљива личност да би написао овако нешто.
Ima ga sestro na pola interneta.
http://www.google.rs/search?hl=sr&q=IIPOCBETAP&btnG=Google+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B0%D 0%B3%D0%B0&meta=lr%3Dlang_sr
Ми смо за Краља (Рдована Првог и Народну Династију Караџића! )
Без услова и без гласања, јер се судбина на гласање не ставља.
Ми смо за Краља!
Ми заиста верујемо да је истинита реч „по милости БожјојÃ¢â‚¬Â коју наши Краљеви стављају пред својом титулом, и зато као Народ таквог Краља хоћемо, па је зато сасвим на своме месту и допуна те речи „по вољи народнојÃ¢â‚¬Â.
Ми верујемо да нам милост Божја даје Краља као Заставу Слободе и штит јединства, - и да нам га даје у одређеној личности да нас ова представља, заступа и води, - и зато га примамо као Народ свом Душом својом!
-------------------------------------------
Sve ovo potpisuje vrlo zanimljiva licnost, Srbingospodin IIPOCBETAP_ , vjerovatno svima poznat sa srbskih foruma.Не знам ко је тај IIPOCBETAP, ал' знам сигурно да су горе подебљане и цитиране речи, речи Димитрија Љотића, које је тај исти IIPOCBETAP потписао!!!
MENE PRIJE SVEGA NE ZANIMA STA KO PISE I DJE PISE, NEGO ZIVA DISKUSIJA NA FORUM, U KAFANU KAD BANEM !
AKO "KNJAZ" CUTI, SVI CUTE ! ZNA SE VALJDA U SRBSKOJ KAFANI RED.
CEDO MOJE, JA SAM TVORAC, UMJETNIK KOJEGA MUDRI SLUSAJU, BAS KAO KNJAZA, BAS KAO STO TREBA I NECES MI TI NITI KO DRUGI U KAFANI DIKTIRATI KOME JA I KADA I ZASTO DA SE O B R A T I M ?!?
POSLACU OVO TVOME GAZDI, DA VIDIM JEL TO NEKI OZBILJAN COEK I STA MU BI DA TI ZAPOVJEDI DA U KAFANI VODIS POLITIKU, NEMAS TU STA DA TRAZIS, AKO SI VASPITANA, NEMOJ DA TE JA OPOMINJEM
Воли човек кафану, па то ти је.... ц ц ц ц ..... :rolleyes:
Ајд ти лепо назад у ту кафану одакле су те испратили, и немој много да лајеш овде, нити да изиграваш храбарчину преко тастатуре. Уосталом, ово је форум српских национал-револуционара, а не форум српских кафанџија.
Не знам ко је тај IIPOCBETAP, ал' знам сигурно да су горе подебљане и цитиране речи, речи Димитрија Љотића, које је тај исти IIPOCBETAP потписао!!!
Апсолутно тачно, то је Љотић писао. Шта ћеш, неки људи баш воле да се ките туђим перјем.
IIP0CBETAR_ JE POSTEN, CESTIT COEK. ANTIKOMUNISTA. MONARHISTA.ON NE OTIMA, NEGO GRADI, a ako je i upotrebio neki citat pa ispustio ili zaboravio navesti da je citat, boze moj, nije to nikakva greska, s obzirom na to sta sve iscitava i pise u svom vrlo ozbiljnom trudu i velikom zrtvovanju ZA SRBSTVO I SRBIJU.
COEK svijetli kao luca, moja malenkost ga je nazvala KNJAZ SRBSKE DUHOVNOSTYna srbskim forumima
ON to svakako jest.
Nego da se vratimo na sustinu teme. Sustina je vazna !
Pozdrav svim Srbima !:cheers:
На овакве будалаштине које је изрекао један ткз патријахално васпитани Србин нећу трошити речи. Имам само да кажем једно, ни један патријахални Србин не омаловажава жене већ их поштује.
KNJAZ SRBSKE DUHOVNOSTYna srbskim forumima
:rofl::rofl::rofl:
Још са овим duhovnosty:D
Serbian Nationalist
08-08-08, 12:45
ау каква тема, мени ово личи на неку секту.
Тај "Србин" мени личи на Бората Сагдијева!:rofl:
Кнез Данило II
08-08-08, 21:45
Знам да је глупо што се сада укључујем, и пишем, али ми је јако занимљиво, кад год неко са стране типа овог што је банован,чим буде критикован, одмах се хвата Исуса, Светог Саве, бога, и слично, и до малопре сви фини, а онда одједном сви ми дезорјентисани и безобразни.
А организацију по којој девојке воде форум поздрављам, и подржавам.
Србија Србима, кафана бекријама http://i38.tinypic.com/wrj98p.gif
Za domacina i sve goste-ste-ste
Ide sledeca pesma-sma-sma
Kafana je moja sudbina
Da li si mi verovala, zeno jedina,
Da li si mi verovala dal' si prastala
Kad sam tebi dolazio, mrtav umoran.
Da li si mi verovala da sam bio sam.
Kafana je moja sudbina,
Ona me je sebi uzela.
Kafana je moja istina,
Zeljo jedina.
Lutao sam godinama, srecu trazio,
Lutao sam godinama, dok sam shvatio.
Da na ovom belom svetu nema milosti.
Da bez tebe duso moja, nema radosti.
Mozes li mi oprostiti, zeno jedina,
Mozes li mi oprostiti sto si patila.
Sto te suza na jastuku jutrom budila.
Sto te tama mesto mene, nocu grlila.
Хахахахаха...
Овај свадбарски ехо ти је набољи.... :D
"Тему" сам тек сад видела. Ово је заиста нешто најнеозбиљније што сам видела у скорије време.
Ова индивидуа која је банована са разлогом, тачније из више разлога, не заслужује да бивствује на овој планети уопште, јер оваквих глупости на једном месту баш дуго нисам видела.
Занемарићу све увреде које је свесно или не, нанео нашој администраторки - мојој колегиници, па самим тим и мени, као и свим женским члановима на нашем форуму, оправдаћу их (ако је уопште могуће) његовом неурачунљивошћу, у коју смо сви имали прилике да се уверимо. Извињавам се свим особама ометеним у развоју на поређењу, али овакви дебили би требали бити законом забрањени.
Овај јадни и напаћени гибаничар може сада слободно да оде у кафану (где му је и место вероватно, ако не - онда у обору) и да се пожали свима који су устали приликом његовог уласка у исту. Тачније ником. Такође може и даље да живи у свом свету маште и илузије сопственог здравственог благостања. Жао ми је да видим да овакве индивидуе уопште постоје, али ето.. и то постоји.
Желим само да му пожелим све најбоље у даљем лечењу, јер за овакве случајеве - хоспитализација је преко потребна. :seeya:
Нека ова тема остане за успомену и дуго сећање на једног крајње агресивног алкохоличара, гибаничара и видно ментално оболелог човека, али на неком другом, мање битном месту на овом нашем форуму.
Поздрав свим члановима и захваљујем вам се на стрпљењу!! :cheers:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.