PDA

View Full Version : ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ - ПЕКИНГ 2008

MRKELA
01-08-08, 15:31
Како вам се чини наша "Олимпијска химна"?

mrefg2vfc3g

MRKELA
01-08-08, 15:39
Сматрам да медаље можемо очекивати од Милорада Чавића, Јасне Шекарић, ватерполиста, одбојкаша, Оливере Јевтић, Нолета, Јанковићке, Ивановићке, Зимоњића, Каракашевића, можда Плетикосића, Ленђера, Шпановићке, итд...
И наравно, очекивање од фудбалера је - да се не обрукају!

Војвода Стреља
01-08-08, 17:44
Како вам се чини наша "Олимпијска химна"?
Песма је прављена за оне ''позоришне'' навијаче, не изазива никакве емоције и никакав набој, у осталом све песме које су прављене пред неко такмичење су такве. Оно што ми више смета је то што ни овај пута није могло да прође без цигана. Какве везе Марија Шерифовић, или Џеј( певао ону песму Цела је нација репрезентација, за Светско 2006.) имају са Србијом, нек иду у Индију и сниме песму за Индијску олимпијску селекцију.

Младен
01-08-08, 17:51
Песма је очигледно настала, бар делимично по угледу на ,,Морем плови једна мала барка''. И што рече Стреља не изазива никакве емоције(бар код мене). А и подсећа ме, не знам зашто на спотове СПС-а и ЈУЛ-а из 90-их.

tolleranza zero
01-08-08, 18:28
За свако ново такмичење (еп,сп,ои) смисле неку нову песму која нема никаквог утицаја у народу, боље да се мало потруде да смисле једну али вредну која ће се певати стално и да буде добра а не овако.

Војвода Стреља
15-08-08, 15:24
Милорад - Хрват! Докле више?!
Петак, 15. август 2008. 09:59

Нема успеха српског спортисте, а да га нека позната светска новинска агенција или утицајни медиј не прогласи за Хрвата.

Иако се на свим ТВ преносима из Пекинга, званичном интернет сајту игара, тренерци и капици нашег пливача види српска застава и скраћеинца СРБ, агенција "Асошијетед Прес" назвала ја Милорада Чавића Хрватом!

У извештају са пливалишта у Пекингу, појавио се текст о Фелпсовом шестом злату, у којем се између осталог помиње и полуфинална трка на 100 метара делфин у којој га је други пут у два дана победио Чавић.

...Phelps was second fastest behind Milorad Cavic of Croatia in the 100 fly....

Пре Чавића, многи други српски спортисти називани су Хрватима у страним медијима, између осталих и Новак Ђоковић.

Нека и овог пута буде да је грешка...

(МОНДО)

a.c.a.b.
16-08-08, 04:37
ne mogu da verujem:mad::mad::mad:
dopingovani klempavi konj jednostavno nije stigo prvi,koji lopovluk:mad:

MRKELA
16-08-08, 11:35
Баш ми је жао што Чавић није освојио злато...

bogsvarog
22-08-08, 13:59
Баш ми је жао што Чавић није освојио злато...
Фото-финиш другачије говори али нема везе.....

http://www.blic.co.yu/_customfiles/Image/slike/2007/decembar/16/sport/Cavic/cavic.jpg