View Full Version : NoviSrpskiProgram-Yоutube
Слобода за српске националисте
oPnn5f24BmQ
Форум српских патриота
eC9hi5BBr0g
Форум српских патриота 2
GP_QJrMkqwQ
Пресуда "Националном строју"
E0jSNzTSFCM
Пресуда "Нацоналном строју" 2
rAPAI2oWe7k
Свака ти част на труду, иначе ове две рекламе за форум сам био поставио у теми клипови....
Свака ти част на труду, иначе ове две рекламе за форум сам био поставио у теми клипови....
Знам да си поставио, али идеја је да овде постављамо и коментаришемо клипове НСП.
Lep trud i značajna stvar -svi ovi klipovi
:cheers:
Poslednji (Hapse pa puÅ¡taju) je odličan zbog ovog titla, pa sam pomislila da je to zgodan način, da se preko you tuba, u trenutkom nedostatku sopstvene televizijske mreže;), obaveÅ¡tava javnost o vestima i događajima koje ne može da vidi na medijima u Srbiji..
"Vesti SNP"
Vrlo je interesantna priča kako se ovaj tip u čarapicama različite boje (napadač na čeÅ¡kog novinara) "izvukao" iz MUP-a i kako su neki od pandura poželeli da daju otkaz kad su videli ,da se uprkos njihovom privođenju i izveÅ¡tajima njih 20-ak na dužnosti, dotični oslobađa..Dodaću kasnije to..
Evo mu sličica "pod maskom", uočite čarapice ove spodobe na drugoj slici:
http://img125.imageshack.us/img125/7262/01bp0.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/5609/jafa13dh6.jpg
Врати Перици заставу ! :D
Wb8ACUUcnys
Перицин тата:"Врати мом Перици заставу!"
cskbgmtKeeU
Lep trud i značajna stvar -svi ovi klipovi
:cheers:
Poslednji (Hapse pa puštaju) je odličan zbog ovog titla, pa sam pomislila da je to zgodan način, da se preko you tuba, u trenutkom nedostatku sopstvene televizijske mreže;), obaveštava javnost o vestima i događajima koje ne može da vidi na medijima u Srbiji..
"Vesti SNP"
Добра идеја. Овим путем позивам све чланове форума, наше пријатеље и симпатизере да нам слободно доставе свој материјал за наш Јутјубе-НСП...
Будите креативни и поделите то са нама.
Можете се јавити или мени на ПМ или једноставно послати мејл преко наше контакт адресе.
Ljoticevac
06-10-08, 19:36
AMp18AHwwT8
Svaka cast!
Veoma efektivna propaganda!
Бриљантно! Свака част Тара на овом клипу!
Ово је и лице и наличје тзв. "анти-фашизма" - гомила дрогираних бараба и хомосексуалаца чији очеви су заузели истакнута места по катедрама, министарствима, медијима, и који сви, уз тобожњу маску борбе против "фашизма" и даље исповедају свој дуг према идеолошком им вођи - Јосипу Брозу. Како дискредитовати своје политичке противнике? Просто, само понављај ко папагај: фашиста фашиста фашиста.... нациста... фашиста фашиста.... И ствар је решена. Ти си у медијима жртва, и слободно и даље можеш да рушиш државу чији лебац једеш, и да иронија буде још већа, надаље ћеш добијати и новац од те исте државе од тих истих људи које лажеш, обмањујеш, и вређаш.:(
Понављам да су сви чланови и симпатизери НСП-а слободни да шаљу своје клипове које ћемо поставити на канал Новог српског програма на NoviSrpskiProgram youtube.
8tWmkXrFcZI
DS5NdP2eeKc
W2eJei1leZ8
d3fgX4lACzM
SETu2rS0s34
8tWmkXrFcZI
DS5NdP2eeKc
W2eJei1leZ8
d3fgX4lACzM
SETu2rS0s34
Tako su mog dedu streljali samo sto je bogati predratni Srbin. :mad::mad:
Кад се може очекивати да проради сајт НСП?
Imate li logo "Novog Srpskog Programa" ili logo ovoga foruma u vektorskom formatu (Corel, Ilustrator...) ili je to rađeno u Photoshopu?
Obzirom da se bavim grafikom, mogao bih da se poigram i napravim neku animaciju kad budem imao vremena i da vam dostavim *.avi koji ćete koristiti (ako to želite) u svojim budućim klipovima, kao intro.
Imam i par sugestija za klipove (ove reklamne). Kada tekst ide u zoom, pa sledeći opet u zoom, pokušajte da napravite da sledeći tekst ide ka odzumu (kontra) jer ćete dobiti bolji efekat po mom mišljenju. Takođe, tekst u principu treba da bude manji i da ide sporije u zoom da bi ostavio bolji utisak. Izbegavajte bilo kakve default efekte (tranzicije) koje dolaze u paketu sa programom za montažu, zato što se prepoznaju iz aviona, a i ne deluju naročito impresivno.
Uglavnom, pomoći ću i ja koliko mogu.
Evo jedne reference:
http://www.youtube.com/watch?v=VDU6Y89jxr4
Iako je u pitanju trailer za igru, ovaj video ostavlja jak utisak. Obratite pažnju na zoom teksta, koji je toliko spor da se više namiriše nego što se vidi (a to je i poenta jer ostavlja tako najbolji utisak). Pogledajte kako svaki fejd u crno ili sledeći kadar ima poentu. Maestralna završnica od 2:20'' sa jakom muzikom i logoom na kraju... veličanstveno...
Zaneo sam se. :D
op1yiFx5XPk&feature=channel_page
Hahaha. :D
Lepo izmontirano, svaka čast. :) A ovaj pandur je mortus pijan, kakva bruka i sramota.
Sad i ja radim neki mali intro, pa ću da postujem rezultate.
Gotova prva verzija kraćeg intra. :)
Ovo bi trebalo da ide kao kratka najavna špica pre priloga koji se rade, a koji su u vezi sa NSP-om. Nešto kao zaštitni znak.
Ako vam se svidi, poslaću vam u punoj rezoluciji ovaj intro, da možete da montirate. Imate potpuna autorska prava nad njim da radite šta hoćete, to je moj mali poklon ovom forumu. ;)
Inače, iako je putpuno 3D, nisam hteo da preteram sa efektima (te nekom preteranom rotacijom kamere), već sam se trudio da bude koliko - toliko stilizovano i vizuelno svedeno.
http://www.youtube.com/watch?v=h6yB52XbkGo&feature=channel_page
(uhh, sad vidim koliko ga je youtube upropastio, ne vidi se na kraju okvir uopšte :( ).
Imam u planu da napravim i dužu verziju ovoga (sa različitim uglovima kamere, sa kartom Srbije i eventualno jednim mačem koji će da se menjaju kroz kadrove, a možda i sa nekim blagim uplivima slika sa ovoga foruma).
Ali sačekaću prvo da vidim kako vam se ovo sviđa, da ne radim za džabe. :D
Свиђа свиђа. :)
Само бих променио музичку подлогу... али ово је сјајно за почетак. Велико хвала.
ахахахаха...Никач ако овако настави....догураће до начелника.
eJ9hoxizESA&feature=channel_page
Да ли можете да поставите линкове за скидање комплетних емисија ТВ Јасењин као и ТВ Палме гостовање Горана Д.?
Да ли можете да поставите линкове за скидање комплетних емисија ТВ Јасењин као и ТВ Палме гостовање Горана Д.?
Evo na TV Jesenjin:
http://www.youtube.com/watch?v=8tWmkXrFcZI
A evo na TV Rusija na engleskom:
http://www.youtube.com/watch?v=PGnvvg0662w
Pa nemoj da te ja učim. OdeÅ¡ na youtube i otkucaÅ¡ goran d i već ti se pojavi ime gorana davidovića na čega klikneÅ¡ i dobijeÅ¡ spisak video klipova.
Isto tako se otkuca: novi srpski program i pojave se 3 naša i mnogo nekih drugih video klipova.
Na dajlapu (telefonski) ovo teško da se može videti. Možeš kod nekog sa brzim internetom lako presnimiti. Fajlovi su do oko 20 Mb.
То што имаш постављено је све за сада.
О, јел то наш Боби умешао своје прсте?
Браво браво. :)
extra, extra. HA HA HA HA.
Видех и неке слике из одговарајуће теме овде на форуму :D
Штета што нам нема Алексе, свидела би му се музичка подлога :D
28.09.2007
rdhZOQ4hjlQ&feature=channel_page
g1azAWyHWoY&feature=channel
aB9N-Unp_x0&feature=channel
nfQ6S2ZSBAQ&feature=channel
Харала Тадића банда
moN6WAIC40I
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.