PDA

View Full Version : Српски фудбал

Serbian Nationalist
16-07-08, 11:36
Кога боли она ствар за фудбал у Србији реално. Навијати и трошити време да би неко трпао у џеп.. ма ајде. Само за нашу репрезентацију вреди навијати а овако... боље радите нешто паметно у животу.

Тара
16-07-08, 13:27
Кога боли она ствар за фудбал у Србији реално. Навијати и трошити време да би неко трпао у џеп.. ма ајде. Само за нашу репрезентацију вреди навијати а овако... боље радите нешто паметно у животу.

Апсолутно се слажем са овим, с тим да бих додала да ћу репрезентацију почети да гледам поново кад буду променули став према дресу. Кад буду играли срцем и гинули на терену, а не шврћкали као да су на корзу. Могли би да се угледају на Хрвате како се изгра за национални тим.

Фића
16-07-08, 15:49
Мало смо скренули са теме, ал' кад је већ тако кренуло...
Кога боли она ствар за фудбал у Србији реално. Навијати и трошити време да би неко трпао у џеп.. ма ајде. Само за нашу репрезентацију вреди навијати а овако... боље радите нешто паметно у животу.Није поента у фудбалу. Познајем једног лика који је у (једној;)) партизановој навијачкој групи и не цима се он пуно да ли ће партизан победити или неће, њему је циљ да се "пошиба са циганима"(тако он рљазмишља) и ништа више. Са друге стране, имао сам прилике да упознам једног лика који није из Бг-а, али сада живи тамо и иде на сваку звездину текму. Лика су наватали ови партизанови навијачи и изболи га ножем, једва се спасао. И поред тога што му се то десило, он и даље живи за тим да иде на утакмице, не да би навијао за свој тим, већ да се "иживи":banghead:
Још једна ствар што се тиче свих тих ватрених навијача, у многим навијачким групама разних тимова постоје вође које дилују дрогу(углавном марихуана) осталим члановима те навијачке групе у којој су они вође.

Братислав
16-07-08, 18:07
Konkretno fudbal u nasoj zemlji ne postoji,pogotovo sada posle izbora Tomislava Karadzica za predsednika FSS!Najgluplji argument za ne navijanje je"ja da navijam,a oni da uzimaju pare",to moze da kaze samo neko ko nikad nije otisao na stadion!Mene ne zanimaju zvezda i partizan(samo ime im govori zbog cega).Situacija u reprezentativnom fudbalu je ista kao u drzavi,ako ne i gora!!!Sto se tice navijackih grupa,ne znam koliko ste upoznati sa malim i manje atraktivnim.To su uglavnom momci(naravno,svuda ima kukolja)od15-30god,koji znaju malo vise o sopstvenom gradu,nacionalnoj svesti i sto je najbitnije gaje neverovatnu kolicinu ljubavi prema gradu(kraju)koji dolaze!To su i studenti,zaposleni,djaci,takoreci iz svih struktura drustva!Zivi se za vikend,radi preko nedelje.Tuca nije primaran cilj!!I ako do nje dodje,to je decja igra u odnosu na ono sto mozemo videti na ovim nasim "crvenim"stadionima!!!

NS_omladina_kg
17-07-08, 00:42
Познајем једног лика који је у (једној) партизановој навијачкој групи и не цима се он пуно да ли ће партизан победити или неће, њему је циљ да се "пошиба са циганима"(тако он рљазмишља) и ништа више.
To ima svuda, narocito u nizim ligama.
Навијати и трошити време да би неко трпао у џеп..
Niko te ne tera da ides na utakmice, svako navija za klub koji voli i ide na utakmice bez obzira da li je klub u prvoj ili trecoj ligi. Postoji veliki broj derbi navijaca, narocito zvezdinih i partizanovih, uglavnom iz drugih gradova koji idu samo kada je derbi. Mnogo je ruzno sto se navijaci u srbiji dele uglavnom na zvezdine i partizanove. Kad god neko upita za koga navijas ocekuje odgovor zvezda ili partizan, sto puta su me ljudi pitali, i kad odgovorim radnicki, oni me pitaju ma ne pitam te to nego zvezda ili partizan.

Ali da ne skrecemo sa teme tema je "Srpski fudbal" , zalosno je sto nas fudbal vodi mafija, a sto se reprezentacije tice, i tu svi gledaju svoje interese,malo je igraca koji u danasnje vreme rade to iz ljubavi, svi gledaju da se prodaju sto bolje.

Србин
17-07-08, 00:51
Очигледно онај који се није никад нашао у копу, не може да разуме дражи организованог навијања :) Та енергија, адреналин и још ако су бакље присутне, нема лепше ствари... И сем тога шта има паметније да се ради недељом поподне :D

Фића
17-07-08, 03:04
Очигледно онај који се није никад нашао у копу, не може да разуме дражи организованог навијања :) Та енергија, адреналин и још ако су бакље присутне, нема лепше ствари... И сем тога шта има паметније да се ради недељом поподне :DДа, то је тачно. Организовано навијање где су сви сложни као једна породица;) Ал' навијање где треба да се увек држим екипе и да са собом имам неки бокс, ножекању или сузавац је стварно безвезе.

:D:rolleyes:Зато увек носим нож јер никад се не зна - има разних лудака!:rolleyes::D

MRKELA
10-08-08, 07:59
Драгутиновић сања Велику Србију!

http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-10-08-2008/sanjam-veliku-srbiju

Аркона
10-08-08, 10:38
Јел причамо о фудбалу или навијачима...?

Оклопник
10-08-08, 12:21
Заиста у ком правцу иде ова тема о фудбалу или о навијачима? За пропаст српског фудбала су директно одговорни Београдски тзв бизнисмени из Звезде, Партизана итд. а што се тиче навијања у потпуности разумем дух једног навијача али не подржавам ножакање и пуцњаву међу обрачунима. Мало челичења није на одмет :rofl:. Култура исписивања спрејовима по граду назива фирми, демолирање локала апсолутно нема везе са националном свешћу једног патриоте.