PDA

View Full Version : НС форум почео са радом

terrormachine
15-07-08, 02:58
Почео је са радом српски Национал Социјалистички форум на адреси http://www.bhserbia.orq/forum/

Српска браћо и сестре, саборци, добродошли на Национал Социјалистичи форум!

Разлог оснивања форума је потреба за једним српским форумом који ће заступати и ширити српску НС идеју и пружати могућност информисања, размене мишљења, коментарисања различитих тема, као и идејног повезивања међу НС саборцима. Форум је едукативног карактера, тако да не служи за "забаву" или "убијање досаде" препознатљивих интернет ратника. Сви људи добре воље којима је Србија у срцу и следе НС пут револуционарног активизма су добродошли...

За српску Србију!
За аријевску победу!

НСФ администрацијаПреузето са:http://bhserbia.orq/forum/showthread.php?t=33

Оклопник
15-07-08, 14:26
Супер је то само бих волео да се ујединимо сви на једном форуму а не да се раштркавамо на њих више. Ја сам се лично пребацио у потпуности са Стормфронта овде у жељи да ће ово бити место окупљања правих српских патриота.

Корбач
15-07-08, 14:46
Ма Stormfront тј. људи који су у све већем броју почели да се региструју на форуму, почели су да смарају са copy/paste вестима и са безвезним коментарима, 'рвати и остале залутале душе су почели са срањима о томе како су шиптари и муџоси бела раса, европски народи и ух... Отишао сам добровољно са тог форума да не читам више глупости и да се нервирам. Још на крају и ово са аватарима...
Овај форум је права ствар! Али исто тако поздрављам и то што је НС форум почео са радом.
Ја сам се већ регистровао и ако неког интересује тамо са под ником Eichmann (као и на СФ).

Кнез Данило II
15-07-08, 18:16
Треба сви на једно место, а не да се расипамо, да виде да нас је много.

Србин
15-07-08, 18:31
Jeдна огромна организација ће се пре срушити него хиљаде мањих!
Срба има и то нико не може да оспори!
И сем тога, овај форум је само за Национал Социјалисте.

Обилић
19-07-08, 20:30
Треба сви на једно место, а не да се расипамо, да виде да нас је много.

Боље да мисле да нас је мало а да нас уствари буде много,тако смо у предности;)

Добар форум:cheers: