View Full Version : НС форум почео са радом
terrormachine
15-07-08, 03:58
Почео је са радом српски Национал Социјалистички форум на адреси http://www.bhserbia.orq/forum/
Српска браћо и сестре, саборци, добродошли на Национал Социјалистичи форум!
Разлог оснивања форума је потреба за једним српским форумом који ће заступати и ширити српску НС идеју и пружати могућност информисања, размене мишљења, коментарисања различитих тема, као и идејног повезивања међу НС саборцима. Форум је едукативног карактера, тако да не служи за "забаву" или "убијање досаде" препознатљивих интернет ратника. Сви људи добре воље којима је Србија у срцу и следе НС пут револуционарног активизма су добродошли...
За српску Србију!
За аријевску победу!
НСФ администрацијаПреузето са:http://bhserbia.orq/forum/showthread.php?t=33
Супер је то само бих волео да се ујединимо сви на једном форуму а не да се раштркавамо на њих више. Ја сам се лично пребацио у потпуности са Стормфронта овде у жељи да ће ово бити место окупљања правих српских патриота.
Ма Stormfront тј. људи који су у све већем броју почели да се региструју на форуму, почели су да смарају са copy/paste вестима и са безвезним коментарима, 'рвати и остале залутале душе су почели са срањима о томе како су шиптари и муџоси бела раса, европски народи и ух... Отишао сам добровољно са тог форума да не читам више глупости и да се нервирам. Још на крају и ово са аватарима...
Овај форум је права ствар! Али исто тако поздрављам и то што је НС форум почео са радом.
Ја сам се већ регистровао и ако неког интересује тамо са под ником Eichmann (као и на СФ).
Кнез Данило II
15-07-08, 19:16
Треба сви на једно место, а не да се расипамо, да виде да нас је много.
Jeдна огромна организација ће се пре срушити него хиљаде мањих!
Срба има и то нико не може да оспори!
И сем тога, овај форум је само за Национал Социјалисте.
Треба сви на једно место, а не да се расипамо, да виде да нас је много.
Боље да мисле да нас је мало а да нас уствари буде много,тако смо у предности;)
Добар форум:cheers:
Овај форум Новог Српског Програма је право мјесто гдје се окупљају српски патриоти, пустите тај Стормфронт. Ту гдје су Хрвати, Американци и Енглези, ту Србину мјесто није.
Она хрватска верзија тамо је очајна, они уопште нису расно свјесни националисти, то је усташија која само мрзи Србе и која је спремна да се грли са сваквим шљамом само да науди Србима и Србији.
Овај форум Новог Српског Програма је право мјесто гдје се окупљају српски патриоти, пустите тај Стормфронт. Ту гдје су Хрвати, Американци и Енглези, ту Србину мјесто није.
Она хрватска верзија тамо је очајна, они уопште нису расно свјесни националисти, то је усташија која само мрзи Србе и која је спремна да се грли са сваквим шљамом само да науди Србима и Србији.
Тема је "НС форум почео са радом" :cheers:
Уједињење јесте потребно, али ту се поставља питање идеологије што се може решити отварањем подгрупе заједничког форума, тако да уједињени форум може садржати подфоруме свих праваца али обједињених око српског националног интереса и патриотизма.
Мислим да је одлука на Уредништву форума да о томе одлучи а не на нама, који можемо само предлог да дамо.
Уједињење јесте потребно, али ту се поставља питање идеологије што се може решити отварањем подгрупе заједничког форума, тако да уједињени форум може садржати подфоруме свих праваца али обједињених око српског националног интереса и патриотизма.
Мислим да је одлука на Уредништву форума да о томе одлучи а не на нама, који можемо само предлог да дамо.
Овај наш ФСП је форум српских националних револуционара.
Не знам какав би требало тачно подфорум? Овде је више српских национал-социјалиста него на било ком другом форуму, уосталом многи људи су чланови на свим горе побројаним форумима.
Поента је да су овде добродошли сви српски националисти (осим оних који нас брукају такозваним кафанским национализмом).
Србин је поставио тему за линк о НСФ као форуму Крв и част, тако да се мало скреће са теме, тема није ни СФ ни ФСП.
Тема је "НС форум почео са радом"
Управо тако, и не скрећимо с теме. :cheers:
Не капирам чиме сам заслужио да будем прозван ???
Одговор на тему....
Свака част...срећан рад!!!
Не капирам чиме сам заслужио да будем прозван ???
Одговор на тему....
Свака част...срећан рад!!!
Ма ниси бре прозван, шта ти је. :rofl:
Разумем шта си предложио, али такве се ствари не договарају преко форума. Да будем искрен, мени је самом та мисао пала напамет, али нисмо ми ти који решавају о томе. :cheers:
Свако добро.
Мада је и тема мало старија.... Ако је почео са радом сада...
шта ја тражим на њему од августа месеца 2008???
ПРОФИЛ ЧЛАНА (http://www.bhserbia.org/forum/member.php?u=97)
извештај са терена (http://www.bhserbia.org/forum/showpost.php?p=701&postcount=2)
Nama ne treba jedan forum i 300 pokreta, nego jedan pokret pa makar i 300 foruma.
Да не отварам нову тему...
Зна ли неко шта је са сајтом Националног Строја...?
Мењају сервер, биће све у реду за пар дана...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.