PDA

View Full Version : Мисице у загрљају

gallagher
13-07-08, 19:25
http://img120.imageshack.us/img120/2319/misswidedx9.jpg (http://imageshack.us)

http://www.glas-javnosti.co.yu/aktuelne-vesti/2008-07-13/mis-srbije-i-mis-kosova-dobre-drugarice

http://www.jutarnji.hr/spektakli/showbiz/clanak/art-2008,7,13,,126441.jl

Ко уопште организује и стоји иза избора за те мис универзум у Србији?!
Неко треба да одговара за ову бруку!

Тара
13-07-08, 20:45
Ово је више него страшно. Свако ко представља земљу у иностранству, без обзира о ком такмичењу се радило, па и о будалаштини званој избор за мис, мора да буде свестан да му поред имена стоји Србија.

Друго, можда то ради по инструкцијама, јер врло добро се зна да ове "лепотице" морају стриктно да се понашају према упутствима, бар тако би трбало по уговорима које потписују.

Ово није случајно, у питању је нечија болесна политика.

Данас мисице, сутра спортисти, прекосутра Србија признаје Косово???

Младен
13-07-08, 21:21
Избор за мис, је поред јевросонга још једна у низу глобалних манифестација за куповину широких маса. Убедљиво најјачи део су они интервјуи где се свака залаже за ,,мир у свету''. Кад то каже, дође ми да преврнем телевизор од муке :(

Тара
13-07-08, 21:32
Избор за мис, је поред јевросонга још једна у низу глобалних манифестација за куповину широких маса. Убедљиво најјачи део су они интервјуи где се свака залаже за ,,мир у свету''. Кад то каже, дође ми да преврнем телевизор од муке :(

Сви знамо за шта се оне залажу, да се "добро" удоме и ту је крај њиховим бригама.

Кнез Данило II
15-07-08, 18:04
Чекајте, ово је катастрофа, а ова мисица такозваног Косова, је ли српкиња или не?

Србија Србима
15-07-08, 19:00
Која глупача,неверовато!!!Па има ли она грама мозга у глави,има ли ико у тој назови организацији мало мозга у глави,како су јој ово дозволили,узас.

Корбач
15-07-08, 19:31
Јел се неко сећа да смо пре пар година видели слику наше мисице и мисице тзв. републике Косове на Сф-у? Тад нису ни прогласили независност а имали су мисицу. Наравно да је ово страшно али није ништа ново.

tolleranza zero
16-07-08, 19:17
Чекајте, ово је катастрофа, а ова мисица такозваног Косова, је ли српкиња или не?

Iza osmeha i zagrljaja učesnica izbora Mis Univerzuma krije se želja za pobedom, ali dve takmičarke koje možda imaju najviše razloga za "neprijateljstvo", brzo su se sprijateljile,piše agencija AP. Mis Srbije Bojanu Borić i mis Kosova Zanu Krasnići pomalo nervira kada ih ljudi pitaju kako se slažu.

Mislim da nije Srpkinja.:rolleyes:

Wilhelm
16-07-08, 20:25
Да бог да им пао авион, да погину обе кучке.

Филип
16-07-08, 20:37
Upravo je na Tv-u prenos,siptarka je usla u uzi krug.
Obratite paznju na njenu gornju usnu,mongrilka 101%.Sta ocekivati od krasnicija najvecih kriminalaca gde jos zive po nacelima najprimitivnije plemenske zajednice.

MRKELA
17-07-08, 14:16
Баш нас је лепо представила наша мис...:banghead:Да се човек исповраћа.
Тако је то кад неко нема најосновније васпитање у националном и родољубивом духу.

simeonsrb
08-08-08, 14:16
Чекај ова ружна је мис,па на шта личе остале Албанке??????:ack2:

Уосталом знамо шта у Србији краси манекенке(кратка памет дуга коса)

semberac
08-08-08, 17:07
Velika bruka za celi srpski narod. Stvarno sam se sada duboko razocarao:(

Тара
09-08-08, 10:26
Чекај ова ружна је мис,па на шта личе остале Албанке??????:ack2:

Уосталом знамо шта у Србији краси манекенке(кратка памет дуга коса)

Мислим да потезањем стереотипа нећемо далеко догурати. Колико ти уопште манекенки познајеш да можеш да изнесеш такву констатацију?

БПС
31-08-08, 12:09
Иранска власт је свом репрезентативцу у рвању дала $125,000 зато што је направио патриотски гест на олимпијским играма и није хтео да се бори са репрезентативцом из такозване државе израел, коју Иран не признаје већ 60 година. Тај тип је жртвовао своју шансу за неку од медаља, али је зато цела његова нација поносна на његов чин, и адекватно му је надокнађено то новчано, а и дочекао га је као херој и сам Ахмединеџад.

Није прошло ни пар месеци од такозване независности косова, а ова наша глупача се слика са њиховом ''мисицом''. Стварно треба некима мотком утерати националну свест у главу

Кнез Данило II
31-08-08, 12:43
Иранска власт је свом репрезентативцу у рвању дала $125,000 зато што је направио патриотски гест на олимпијским играма и није хтео да се бори са репрезентативцом из такозване државе израел, коју Иран не признаје већ 60 година. Тај тип је жртвовао своју шансу за неку од медаља, али је зато цела његова нација поносна на његов чин, и адекватно му је надокнађено то новчано, а и дочекао га је као херој и сам Ахмединеџад.

Иако не волим муслимане, и исламске земље, укључујући и Иран, али морам рећи да га поштујем и ценим, баш због тога што чувају своју традицију, веру, и образ, што не признају Израел, и што су слободарска земља, у којој немају разне накарадности и болести као на данашњем Западу.
Надам се да ћете протумачити ову горе моју мисао.