View Full Version : Србски Десничарски Форум
http://img408.imageshack.us/img408/2136/banerryl7.jpg (http://www.sdf-srbija.org/)
Форум Србских Десничара, свако коме је Србија у срцу добродошао је овде!
Нажалост форум је под конструкцијом ових дана, због техничких сметњи, тако да вам препоручујем наш блог
http://sdfsrbija.blogspot.com/
Одличан вам је форум, када ће да проради? :D
Одличан вам је форум, када ће да проради? :D
Најбољи нам је форум :D а то кад ће да проради обрати се нашем техничком админу, нешто забушава у последње време :D :p
Форум ко форум, још један начин ширења истине и окупљања национално свесних људи, ко учествује на њему зна шта је тај форум урадио...
Нажалост технички проблем је сувише јак, али надам се да ће бити решен...
Закључан је до даљнег...
Za mene licno,SDF je to sta je za vas forum "Ustaski pokret"!
Ni vise,ni malo!
Oni koi smetat "Bugarski Nacionalizam",za Srpski VRAG,mrzat bugarima!
Ником ту није сметао Бугарски национализам, већ шовинизам!
Да си мало боље погледао видео би слике из Бугарске које су стављане ту...
Ja licno sam bio ovrecan da sam "mongolo-tatarec" i koga sam otgovoriokaoje trebvalo da otgovorim,za to sam bio baniran!
Isto moi narod je zvan "zlocinski" u vreme u koje je bio zrtva i t.d...
Nek srbe ne mislat isto,moja Borba protiv sovinisti i protiv bugaromrzci,da je Borba protiv srbe!
Ako ja mrzim srbima,ne bih pokazao nikada stav na Anton Racev,ni bih pricao sa vas!
Vrati se dobro na "SDF" i vidi sta je pricano o mene i zasto sam bio baniran!
Ako naravno,vratat ovo sta je pisano.
Nije bio "sovinizam",a "NACIONALIZAM"!
A za mene Nacionalizam,nema veze sa sovinizam...
Ja licno sam bio ovrecan da sam "mongolo-tatarec" i koga sam otgovoriokaoje trebvalo da otgovorim,za to sam bio baniran!
Isto moi narod je zvan "zlocinski" u vreme u koje je bio zrtva i t.d...
Nek srbe ne mislat isto,moja Borba protiv sovinisti i protiv bugaromrzci,da je Borba protiv srbe!
Ako ja mrzim srbima,ne bih pokazao nikada stav na Anton Racev,ni bih pricao sa vas!
Vrati se dobro na "SDF" i vidi sta je pricano o mene i zasto sam bio baniran!
Ako naravno,vratat ovo sta je pisano.
Nije bio "sovinizam",a "NACIONALIZAM"!
A za mene Nacionalizam,nema veze sa sovinizam...
На првобитном СДФ који је био на бесплатном домену, величао си велику бугарску, НДХ и усташки покрет. После си се мало примирио, али си опет наставио по старом, додуше на блажи начин. А сад причаш приче о пријатељству кад је СДФ хакован!:confused:
Ja licno sam bio ovrecan da sam "mongolo-tatarec"
:D:D:D ... Ко зна, сетиће се...
Весели пламичак
14-03-08, 07:13
Зашто се уопште натежемо са овим азисом.
Загадили смо тему без потребе, он би могао овако још 10 страница текста. Било би лепо избрисати ово све што је досадни азис засрао. Ружно ми је да гледам ово овде.
Загадили смо тему без потребе, он би могао овако још 10 страница текста. Било би лепо избрисати ово све што је досадни азис засрао. Ружно ми је да гледам ово овде.
Апсолутно се слажем...нећу да гледам његове баљезгарије...
Ја се извињавам стварно, али сам морао!
Не допуштам да ми неко каже да сам шовиниста...
И сем тога не волим људе који се толико "дигну" себи у очима да ако случајно увредиш њих онда вређаш целу једну нацију :rolleyes:
Ja licno sam bio ovrecan da sam "mongolo-tatarec"
:o Samvoine, nije bilo upuceno licno tebi... Nego Bugarima koji se pozivaju na bratstvo sa Turcima, mongoli, tatari, Turanska rasa...
tako su mu izbrisali i na sdf ... i posle ... :D:D
Ne siri dezinformacije, ili cu da te smorim :D
На СДФ му је налог избрисан још у првих недељу дана, а форум је хакован више од пола године после.
i shta bi sa sdf-om ,ima li nade da ozivi ili ce biti ono .... pokoj mu dushi ... :nopity:
Весели пламичак
25-03-08, 17:40
Ima da vaskrsne videces.
Ја имам информације да ће васкруснити за који дан... :blush5::D
Ја немам никав инфо...какав сам ја то пр...ужас... :D
Надамо се скором васкрсу...
i shta bi sa sdf-om ,ima li nade da ozivi ili ce biti ono .... pokoj mu dushi ... :nopity:
Жив је СДФ, умро није:mad:
ВојводаБГД
25-03-08, 22:36
Технички администратор је рекао да би све требало бити готово у току ноћи.....ајде да видимо и то...а много је ноћи прошло од подлог бугарског напада...
ВојводаБГД
25-03-08, 23:05
11:04 - ништа...
Форум свакако неће вечерас почети са радом:) већ ће се вечерас отклонити проблеми
Технички администратор је рекао да би све требало бити готово у току ноћи.....ајде да видимо и то...а много је ноћи прошло од подлог бугарског напада...
e ako je teh.admin. tako rekla to ce i da bude :D ,samo pitanje je u toku koje noci ... :p
Форум свакако неће вечерас почети са радом:) већ ће се вечерас отклонити проблеми
Сад пише фантастично.ком ... Или тако нешто... :confused:
То је адреса сервера.
То и даље стоји...
e ako je teh.admin. tako rekla to ce i da bude :D ,samo pitanje je u toku koje noci ... :p
:D :rofl:
Ali stvarno, ovo vise nema smisla. Mijenjajte tog administratora, pobogu... :rolleyes:
:D :rofl:
Ali stvarno, ovo vise nema smisla. Mijenjajte tog administratora, pobogu... :rolleyes:
Администратора на колац... :hurray:
Администратора на колац... :hurray:
Stavi to na glasanje :p
Stavi to na glasanje :p
Само још да сазнамо ко је тај администратор :D:D:D, и колац ће бити спреман... ;)
Ako nastavis da pricas o toj temi pocecu da mislim da ti se svakakve perverzije motaju po glavi.... :D
Kako ide ono... Dogodine na... SDF! :rofl:
Какви вас бре кочеви спопали. Једноставно под присилом неког тераш да чита текстове оног душеболника аздејковића из квирије и где ћеш веће муке од тога!
Ako nastavis da pricas o toj temi pocecu da mislim da ti se svakakve perverzije motaju po glavi.... :D
Kako ide ono... Dogodine na... SDF! :rofl:
Ти си уствари зла... :(
Mislim da ce se neki ljudi sa zadovoljstvom sloziti sa ovom tvrdnjom :D
Mislim da ce se neki ljudi sa zadovoljstvom sloziti sa ovom tvrdnjom :D
Није она зла, само је раније трошила ронхил:p
Није она зла, само је раније трошила ронхил:p
Знам, знам...;)
Какви вас бре кочеви спопали. Једноставно под присилом неког тераш да чита текстове оног душеболника аздејковића из квирије и где ћеш веће муке од тога!
to nikako ! josh se secam onog sluchaja sa glavasicem i kako je to delovalo na nju ... :D
treba je nekako podmititi ,recimo bocom njenog omiljenog alkoholnog pica ...:coolgleamA::coolgleamA:
Па сада, ако боље погледаш :rofl::rofl::rofl:
to nikako ! josh se secam onog sluchaja sa glavasicem i kako je to delovalo na nju ... :D
treba je nekako podmititi ,recimo bocom njenog omiljenog alkoholnog pica ...:coolgleamA::coolgleamA:
Мислиш онај његов текст ''Казнене мере''? :D
Весели пламичак
28-03-08, 17:21
SDF ponovo na netu !
Polako se sastavljamo...
Мислиш онај његов текст ''Казнене мере''? :D
Хех..сад и мене подсетисте где је немогуће оборити тај педофилски "нс" сајт ! Само је хост СДФ довољно лош и непоуздан да би СДФ био оборен од стране бугарских шовиниста након доста техничких сметњи услед лошег сервера. Нисам задовољна...
Јбг, не знају сви за моја искуства са Главашићем и како је он утицао на развој моје умјетничке личности... :D
И јбт, гледам ове одговоре, испаде да једино ти знаш чиме ме треба подмитити :rofl:
И замолила бих оне који немају појма о неким стварима - да се не петљају тамо гдје им није мјесто.
С поштовањем :D
И јбт, гледам ове одговоре, испаде да једино ти знаш чиме ме треба подмитити :rofl:
ispichuturo ... :D:rofl: .... a poshto je inache forum stao na svoje (nejake) noge , doshlo je vreme da se povede rasprava o odgovornosti za propast neizmerne kolichine mudrosti i znanja koji je nestalo neodgovornoshcu izvesnih chlanova uprave ... :coolgleamA:
ispichuturo ... :D:rofl: .... a poshto je inache forum stao na svoje (nejake) noge , doshlo je vreme da se povede rasprava o odgovornosti za propast neizmerne kolichine mudrosti i znanja koji je nestalo neodgovornoshcu izvesnih chlanova uprave ... :coolgleamA:
Forum jos nije poceo sa radom. Sto se tice drugog dijela posta, slazem se. Odgovorne treba smijeniti i mene postaviti za jedinog admina da vrsim torturu nad neduznim clanovima. Po Glavasicevom modelu.
Forum jos nije poceo sa radom. Sto se tice drugog dijela posta, slazem se. Odgovorne treba smijeniti i mene postaviti za jedinog admina da vrsim torturu nad neduznim clanovima . Po Glavasicevom modelu.
dobro , ti preuzmi vlast ,a ja cu da vodim vladu u izbeglishtvu ... :D;) samo nije mi jasno gde cesh da nadjesh te neduzne chlanove ... :p
Само да вас обавестим да је члан СДФ-а Рускии, послао писмо (онај у војсци) и све вас је поздравио! Каже да их више обучавају да буду чистачи него специјалци, нема приступ информацијама, само су знали за изборе, речено им је за кога могу да гласају и то је то! Отац га је обавестио да је Косово добило независност, и то га је погодило! Послао је и слике! :D
Поново ради биоскоп... овај СДФ
Нека је са срећом овога пута... :cheers:
dobro , ti preuzmi vlast ,a ja cu da vodim vladu u izbeglishtvu ... :D;) samo nije mi jasno gde cesh da nadjesh te neduzne chlanove ... :p
Ja vec znam par dobrovoljaca... :D
Ja vec znam par dobrovoljaca... :D
ovo je direktna i flagrantna pretnja ... zalicu se nadleznim vlastima ,da znash ... :p
i shta bi sa SDF-om ... (j)opet se taja (dushica zlatna :p ) igrala hacker-a ? :biggrinjester:
i shta bi sa SDF-om ... (j)opet se taja (dushica zlatna :p ) igrala hacker-a ? :biggrinjester:
Момци који држе сервер врше неке оправке, препоручено је не писати док се сервер не поправи...
СДФ вас позива да погледате нашу галерију слика и видео клипова :)
СДФ Галерија
На овом месту можете наћи позадине, '' јузербарове '' анимације и други графички материјал.
http://www.sdf-srbija.org/viewtopic.php?f=20&t=173&st=0&sk=t&sd=a
СДФ Клипови
http://www.sdf-srbija.org/viewtopic.php?f=20&t=262
СДФ Текстови
http://www.sdf-srbija.org/viewtopic.php?f=20&t=64&p=3423#p3423
Уживај те :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.