PDA

View Full Version : Шетња за Зорана

Скинета
10-03-08, 21:15
У среду 12.03. у 11 часова у Симиној, 12 часова испред Владе, 13 часова на Новом гробљу, одржаће се шетња ЛДП-а и осталих који су волели Зорана Ђинђића!:confused::mad:

Шљам поново шета!:mad:

Љотићевка
10-03-08, 21:22
Јао Боже помислила сам прво да је шетња за нашег палог Брата, погинулом у Америчкој амбасади...Покој му души...
Кад оно ово...Страшно...

Србин
10-03-08, 21:28
Тог дана је рођендан нашег Генерала!
Неко ће да се радује, а неко да тугује :D

Гризли
10-03-08, 21:33

Aaa, pa ne rade to oni zbog rahmetli Zorana.

Љотићевка
10-03-08, 21:45
Што баш у Симиној? Свеједно...
видећемо како ће да шетају...

Никола
10-03-08, 22:48
Јао Боже помислила сам прво да је шетња за нашег палог Брата, погинулом у Америчкој амбасади...Покој му души...
Кад оно ово...Страшно...

Ја још видим пост са обрнутим палцем, а пише Зоран...

Ајде и ми да кренемо у шетњу... ;)

Живана
11-03-08, 00:51
И ја сам прво помислила да је Вујке у питању..

Не би било лоше да прошетају и људи-сендвичи са увеличаним двојезичним текстом Ђина и Ђића из Зидојче цајтунга како треба бомбардовати Србију..
Или неки транспарент сличне садржине, жртве итд..
I da se lokacija promeni, zbog bezbednosti, npr..
http://www.durmitorcg.com/slike/zabava/thumbs/folk2.JPG

Весели пламичак
11-03-08, 15:29
Neka ih neka kukaju nad svojom zalosnom sudbinom. Vise se nikada u njihovim redovima nece naci takav covek kao sto je bio Djindjic. Svi su oni samo bleda kopija ovog coveka.

DDApis
11-03-08, 16:30
Jer je to sve sto im trenutno mozemo. Nazalost... A mozemo opet i da se gadjamo kamenicama... I da ih bijemo glavama po pendrecima... Pa da punimo zatvore i novinske stupce... Nikad necete odrasti, mali veseljaci!

Србин
11-03-08, 17:14
Jer je to sve sto im trenutno mozemo. Nazalost... A mozemo opet i da se gadjamo kamenicama... I da ih bijemo glavama po pendrecima... Pa da punimo zatvore i novinske stupce... Nikad necete odrasti, mali veseljaci!
хе хе, мали весељаци...
Ко је и кад њих гађао камењем?
И ко је и кад њих тукао пендрецима?
Па зна се де су ти мишеви били кад год је нешто тако било на улицама :)

А ви господине одрасли не знам шта сте желели да кажете вашим постом пређашњим :)

И увек сам себе сматрао малим весељаком :D једноставно сам обожавао тај цртани...

Младен
11-03-08, 17:35
Треба организовати шетњу булеваром Ратка Младића, поводом његовог рођендана ;) Нек' нам живи 100 лета!

Војвода Стреља
11-03-08, 19:52
На тај велики дан су рођена два наша Ђенерала.:cool:

Србин
11-03-08, 20:16
Треба организовати шетњу булеваром Ратка Младића, поводом његовог рођендана ;) Нек' нам живи 100 лета!

Нема ништа од тога...
Опет се враћамо на стари проблем наше слоге...

Србин
11-03-08, 20:21
Треба напоменути да "Европа нема алтернативу" шета у 15 часова ка алеји великана...

Весели пламичак
11-03-08, 21:24
Zanimljivo je da su prve Djindjiceve komsije u aleji neki komunisti ;)

Младен
11-03-08, 21:31

Јел човек проучавао маркса, чак му је то била, чини ми се и тема за дипломски? Ништа чудно

Младен
11-03-08, 21:32
Нема ништа од тога...
Опет се враћамо на стари проблем наше слоге...

Па барем да попијемо по једну њему у здравље.:D

Србин
12-03-08, 19:16
Пре једно пола сата у центру Београда нападнут је србски патриота од једно 50так година, нападнут је од стране момака са лдп мајицама...
Срећа па је човек спортиста и успео је да се одбрани, али је завршио са штанглом у глави...
Браћо и сестре антифа напади су постали стварност по информацијама које сам добио групе наоружаних терориста (ножеви и пендреци на извлачење) шетају градом у потрази за новим жртвама...

Срамота, после Новог Сада такви паразити су и овде кренули...Као што би рекли момци из ТБ
Стани у гард за свој Град!

Не позивам овом поруком на насиље него на одбрану части! Надам се да ће и полиција преузети конкретне мере.

Ксенофобија
12-03-08, 20:22
невероватно какав се све шљам окупио да ода почаст овом издајнику. Чак су и неки рецитаторски конкурс организовали или тако нешто

Гризли
12-03-08, 21:08
невероватно какав се све шљам окупио да ода почаст овом издајнику. Чак су и неки рецитаторски конкурс организовали или тако нешто

Nije recitatorski nego govornicki.

Ako su se trudili da zvuce kao Djindja, mogu misliti na sta je to licilo.

(Ako Srbija do 2012 ne udje u EU, onda bi to bilo isto kao kada bih ja uzeo dvije mrsave krave i dvije debele krave, a krave daju mlijeko a pcele med, jer ako ne bi davale med onda ne bi bile krave nego trutovi)

Никола
12-03-08, 23:11
Пре једно пола сата у центру Београда нападнут је србски патриота од једно 50так година, нападнут је од стране момака са лдп мајицама...
Срећа па је човек спортиста и успео је да се одбрани, али је завршио са штанглом у глави...
Браћо и сестре антифа напади су постали стварност по информацијама које сам добио групе наоружаних терориста (ножеви и пендреци на извлачење) шетају градом у потрази за новим жртвама...

Срамота, после Новог Сада такви паразити су и овде кренули...Као што би рекли момци из ТБ
Стани у гард за свој Град!

Не позивам овом поруком на насиље него на одбрану части! Надам се да ће и полиција преузети конкретне мере.

Још и педери да почну да се бију на улицама... :D

Родољуб
13-03-08, 12:14
Нека шетају они колико год оће, али Зоран се из земље дићи неће. :)

Hacksaw
13-03-08, 20:01

Doci ce vreme kad cemo ih sve zajedno iskopati odatle ;)

Никола
13-03-08, 20:48

Где онда са њима... ;)

Љотићевка
13-03-08, 21:54

Не бих баш скрнавила гробове...чији год да су...

Србин
14-03-08, 13:40
Не бих баш скрнавила гробове...чији год да су...
Па оно, они су скрнавили гробове мојих предака због крста само, зашто душманину да дозволим да почива у миру ?
Верујем да има места за њих у кини, а ако нема нек им цветић омогући...

Љотићевка
16-03-08, 11:44
Па оно, они су скрнавили гробове мојих предака због крста само, зашто душманину да дозволим да почива у миру ?
Верујем да има места за њих у кини, а ако нема нек им цветић омогући...

А зато што су животиње то радиле треба и ја да будем животиња?

Србин
16-03-08, 13:29
А зато што су животиње то радиле треба и ја да будем животиња?
Што мрзим ту реторику...
Значи ми сада треба да окренемо други образ, па да нас ј. још мало?
Њихова дебела дупета су уживала у пропадању моје нације, па ја сад треба да их пустим да ми се још к. својим звездама и звездицама?! Кад дође време добиће шансу да их неко премести одавде, ако је не искористе шта да се ради...
Доста нас не зна где почивају наши, јер су им преорали гробове због тога што су Православни и због тога што су Срби, а данас споменици и гробови наших убица свуда по нашој земљи, не може то тако :)
И сем тога један човек је једном рекао: I do not see why man should not be just as cruel as nature.
тако да зови ти то како хоћеш, али тако је како је :)

Љотићевка
16-03-08, 14:29
Не говорим о окретању другог образа...наравно да им се треба светити...али не на такав начин...и даље сам против скрнављења гробова...чији год да су...шта ћу ја да добијем тиме? личну сатисфакцију само...То неће вратити гробове наших предака тамо где треба да буду...и само ће у недоглед да иде...
постоје други начини...
и ако већ помињеш Православље, како можеш уопште у истом посту да помињеш скрнављење гробова...је л' то Православље? баш то што се не понашамо животињски и варварски нас одваја од неких других религија...
Зна се шта је екстремизам...

Србин
16-03-08, 14:48
Не говорим о окретању другог образа...наравно да им се треба светити...али не на такав начин...и даље сам против скрнављења гробова...чији год да су...шта ћу ја да добијем тиме? личну сатисфакцију само...То неће вратити гробове наших предака тамо где треба да буду...и само ће у недоглед да иде...
постоје други начини...
и ако већ помињеш Православље, како можеш уопште у истом посту да помињеш скрнављење гробова...је л' то Православље? баш то што се не понашамо животињски и варварски нас одваја од неких других религија...
Зна се шта је екстремизам...

Скренули смо са теме јако, али ћу ти уз извињење осталим члановима одговорити...

Ко је помињао Православље?! Мислим јесам ја рекао разлог зашто су преорани, али нисам помињао Православље као веру :confused:.
И мислим да нисам рекао скрнављење него уклањање...

Хм даље, значи да пустимо да те звезде стоје на нашој земљи?! Да оставимо њихове споменике које су градили "друговима" својим итд. истим оним "друговима" који су клали наше?!
Оно као живео је као комуниста, клао је као комуниста, са'рањен је исто тако, па ми сад треба да га поштујемо и да га гледамо?! Ти разноразни "великани" одатле (ваљда је јасно да причамо о њима све време?!) би твој гроб разлупали без имало стида и блама, ми ћемо им дати шансу макар да их склоне :)

У недоглед?! не разумем?!
Па нису комунисти као Срби да кад им запалиш мошти свеца да ударе јаче и организованије :rolleyes:

Немамо шта да причамо ја и ти, ти мене називаш екстремом?!
Ја теби кажем, па шта :)
Сигурно ћу да пустим да ме неко ј. а да се не браним :rolleyes: узвратићу му истом мером, ако не и јаче...

Сваки споменик комунистичке багре, која је терорисала мој народ биће склоњен кад тад, ма шта год ти или неко сличан причао и мислио :)
Варваризам? Екстремизам? НЕ! То се само зове повратак своје земље...