View Full Version : Туча муслимана у Пријепољy
Кнез Данило II
07-07-08, 09:28
Уопште ми није јасна ова ситуација, и њихови чести сукоби...Не знам да ли је то добро или лоше по Србе.
http://www.politika.co.yu/rubrike/Drustvo/Tucha-islamskih-vernika-u-Prijepolju.sr.html
Неколико особа је повређено и приведено после сукоба у Пријепољу, претпрошле ноћи, припадника две Исламске заједнице.
Муфтија Исламске заједнице у Србији Муамер Зукорлић изјавио је тим поводом да се полиција бруталном интервенцијом у Пријепољу сврстала на страну Исламске заједнице Србије на чијем је челу муфтија Адем Зилкић, после туче верника две заједнице. „Полиција непосредно учествује у разбијању Исламске заједнице у Србији, настојећи да надокнади неуспех оних који су имали улогу рушења система заједницеâ€Â, рекао је Зукорлић .
Политика
Уопште ми није јасна ова ситуација, и њихови чести сукоби...Не знам да ли је то добро или лоше по Србе.
Тренутно на један перфидан начин долази до преузимања исламске заједнице Србије од стране саудиског радикалног исламизма који је опет под контролом креатора новог светског поретка.
,,Наши'' турци који су са нама живели вековима а некада и сами били Срби се никако неуклапају у шеријатски начин живота и они то желе изменти.
Тужно је да нашом државом оперишу разне исламске шпијунске организације, фанатаци ходају наоружани до зуба док се ми бавимо странком пензионера. Бићемо веома затечени када будемо морали да се суочимо са хордом фанатика која се управо рађа у Новом Пазару.
Само нек се они кољу!!!!:hurray:
Само нек се они кољу!!!!:hurray:
Прилично незрео став,надам се да схваташ шта сам ја написао.
Кнез Данило II
07-07-08, 13:14
Знам да није ислам добар за Србију, али које зло је од ове две исламске заједнице мање? А Љајић и Угљанин, какве су њихове везе са тим заједницама, увек ме је то било све збуњујуће.
Прилично незрео став,надам се да схваташ шта сам ја написао.
Знам шта си рекао и шта сам ја рекао.
Али то је њихов проблем и све док не нападају Србе то је њихова ствар.
А што их је мање то је и боље зар не?
Знам да није ислам добар за Србију, али које зло је од ове две исламске заједнице мање? А Љајић и Угљанин, какве су њихове везе са тим заједницама, увек ме је то било све збуњујуће.
У принципу сви они дувају у исту фрулу,оба турчина имају изузетне контакте са турском и осталим исламским земљама из којих примају донације.И то се ништа не крије,они признају да имају притиске из турске да не улазе у коалиције са наводно пронационалистичким партијама.
Сам министар љајић који се уби од бриге за српска социјална питања у свом службеном ауту НП 80-11 регистрација носи потурички грб љиљан око ретровизора а читиуљу изетбеговићу дао је почевши речима ,,драги пресједниче......
За угљанина и мала деца знају ко је и шта је.
Зукорлић је посебан смрад,има колекцију скупих аутомобила,махом блинидираних.Студирао је у Саудиској Арабији,близак је круговима око Islamic Developing Bank на чијем се платном списку налази...манипулише на разне начине ...он је нешто као Ђинђић на потурички начин.
Ови у Београду су мало блажи јер наравно окружени су Србима,наравно блажи су само званично а сами знамо да тиха вода брег рони.Они су ту да одржавају контакте а младим турицма по Србији како се не би асимиларали.Иначе крше закон јер на барјакли џамији истичу заставу С. Арабије.
Оно што је битно је да сви ти квази-бегови живе у дебелој бигамији,што је против закона наше државе.
Нек се туку, и треба да се туку:boxing:
opasnost je da se od te medjusobne tuche predje na terorizam koji ce onda da se okrene i protiv srba. uostalom , setite se da su vehabije planirale napade u BG ! narochito bi bilo opasno kao pobedi ta panislamska struja finansirana iz s.arabije (direktan link sa al-kaidom ).
Кнез Данило II
07-07-08, 20:52
Да покушају са тероризмом, и борбом, то ће бити спречено ко год био на власти, зар не? То се не сме дозволити. Сетимо се кризе у Бујеновац, Прешево, Медвеђа, ја тако замишљам могуће терористиче нападе. Надам се да се барем против тога можемо изборити.
Да покушају са тероризмом, и борбом, то ће бити спречено ко год био на власти, зар не? То се не сме дозволити. Сетимо се кризе у Бујеновац, Прешево, Медвеђа, ја тако замишљам могуће терористиче нападе. Надам се да се барем против тога можемо изборити.
А сетимо се и почетка дивљања шиптара на Косову. Дању су грађани који гледају своја посла, наизглед лојални Србији а ноћу су нападали српске куће и станице милиције и томе слично. Тек после тога је ступила на сцену ОВК.
Ако би дошло до напада у БГ-у на кога би слали војску. Западне силе неби дозволиле да интервенише наша војска на подручју насељеном муџосима (у нашем случају Санџак) а не верујем ни да би Борис Првовенчани слао војску или жандармерију доле. Тако да ако би кренуло са таквим нападима, небисмо знали кога да млатимо.
Зато је боље да спречимо те појаве док нису узеле маха!
Кнез Данило II
07-07-08, 21:43
Kaко мислиш да спречимо, ко да спречи, на кога мислиш, на ове што ће доћи на власт, или на неког другог. Стање почиње да ме забрињава, а искрено да вам кажем и нервира, тим турским испрдцима не треба дозволити да бесне, већ треба да се завуку у мишју рупу и покрију по ушима.
Западне силе неби дозволиле да интервенише наша војска на подручју насељеном муџосима (у нашем случају Санџак) а не верујем ни да би Борис Првовенчани слао војску или жандармерију доле.
Како мислиш не би дозволиле, то је претерано, тамо постоје ваљда неке безбедносне силе које могу да спрече и које морају да спрече тероризам, па против тога се и сама САД, и Европа бори, ваљда ће нам барем дати да се против тога обрачунамо. Није ваљда да би нам опет дошле НАТО трупе у улози миротворца?
Кнез Данило II
07-07-08, 21:46
Е погледајте ово, занимљиво.
http://www.politika.co.yu/rubrike/Politika/Ljajic-u-Novom-Pazaru-sa-radikalima-i-narodnjacima.sr.html
Нови Пазар – Лекар Мирсад Ђерлек из Санџачке демократске партије изабран је за градоначелника Новог Пазара, а његов заменик је Вујица Тиосављевић из Нове Србије.
Председник Скупштине града је Милан Веселиновић из Српске радикалне странке, а заменик Тарик Имамовић (За европски Нови Пазар).
Одлуку о избору градских функционера донели су јуче, на конститутивној седници СО Нови Пазар одборници Јединствене српске листе (СРС, СПС, ДСС–НС) и коалиције За европски Нови Пазар коју чине странке окупљене око СДП-а Расима Љајића, који су формирали скупштинску већину.
Politika
Palestinac
08-07-08, 17:46
А сетимо се и почетка дивљања шиптара на Косову. Дању су грађани који гледају своја посла, наизглед лојални Србији а ноћу су нападали српске куће и станице милиције и томе слично. Тек после тога је ступила на сцену ОВК.
Ако би дошло до напада у БГ-у на кога би слали војску. Западне силе неби дозволиле да интервенише наша војска на подручју насељеном муџосима (у нашем случају Санџак) а не верујем ни да би Борис Првовенчани слао војску или жандармерију доле. Тако да ако би кренуло са таквим нападима, небисмо знали кога да млатимо.
samo chu rech da Sandzak nije BIH i da ljudi nisu isti tamo i u BiH, nishta vishe nechu izustiti....
Како мислиш не би дозволиле, то је претерано, тамо постоје ваљда неке безбедносне силе које могу да спрече и које морају да спрече тероризам, па против тога се и сама САД, и Европа бори, ваљда ће нам барем дати да се против тога обрачунамо. Није ваљда да би нам опет дошле НАТО трупе у улози миротворца?
moj Danilo vidish da SAD gleda samo svoj interes, i ono sho je njima terorizam.... a da oni smatraju Sandzaklije teroristama nebi ga ni bilo...
,,Наши'' турци
Не постоје наши турци,они нису наши,наш је само онај ко се са три прста крсти,остали су сви туђи.
Јер ако се неко окређе ка Меки,навија за Турску и није наше вере ондак тај није нико други до наш непријатељ.
Сетимо се шта су ти наши Турци радили за време рата,како су препливавали Дрину и чинили масакре над Србима у РС.
Неоспоравам да су некад били ''наши'' док им деда није продао веру за вечеру,а такви су ми најмржи људи!
наш је само онај ко се са три прста крсти
koliko sam shvatio tebi su blizi pravoslavni arapi,crnci , pa i jevreji pravoslavne vere (ima i takvih !) nego srbi koji nisu hriscani ? :confused:
elem , postoji opasnost da radikalni muslimani pochnu ne sa otvorenom pobunom , nego sa teroristichkim napadima (kao npr u madridu ) . tu posebno mislim na te grupe koje imaju veze sa arapskim centrima . protiv njih bi praktichno bili nemocni , poshto tadiceva vlada insistira na "multikulturalizmu" :ack2: .
какви јевреји православне вере????то је немогуће!!исто ко и католици исламске вере,,или будисти,кршћанске вере,,..а што се тиче напада терориста,нама би то у једну руку и одговарало,размислите боље!!иако ми је жао због наших жртава ,они не би погиули узалуд,наша позиција је толико лоша да само неким генералним закувавањем може битнио да се промени,и да се решимо тог олоша једном за свагда!!!!
Ko se tuce taj se voli :D
Кнез Данило II
09-07-08, 09:13
Palestinac kaze
samo chu rech da Sandzak nije BIH i da ljudi nisu isti tamo i u BiH, nishta vishe nechu izustiti....
Као прво Санџак није прави назив за тај простор, али не знам зашто га толико користе и зашто је ушао у употребу. Колико знам то је Рашка, а Санџак је турско назив за војну базу.
Не постоје наши турци,они нису наши,наш је само онај ко се са три прста крсти,остали су сви туђи.
Јер ако се неко окређе ка Меки,навија за Турску и није наше вере ондак тај није нико други до наш непријатељ.
Сетимо се шта су ти наши Турци радили за време рата,како су препливавали Дрину и чинили масакре над Србима у РС.
Неоспоравам да су некад били ''наши'' док им деда није продао веру за вечеру,а такви су ми најмржи људи!
Земљак да ли можда приметио знакове интерпукције,оне мале цртице.Дај немој бити толики буквалиста,знаш ваљда на шта сам мислио.
какви јевреји православне вере????то је немогуће!!
itekako je moguce i postoji . to su uglavnom rusko-jevrejski meshanci .... isechak iz wikipedije :
In Israel, there is a growing population of Orthodox Christians who are of Jewish descent and conduct their worship mostly in Hebrew (the most prominent language in Israel, as well as the official language).
zbog toga je veoma loshe i opasno vezivati nacionalnu pripadnost za veru . mi nikako ne smemo pasti u zamku da muslimane posmatramo kao narod , vec kao jednu ideoloshku grupu kojoj treba unishtiti ideologiju !
u tom smislu , svakog muslimana (naravno slovenskog porekla) , treba posmatrati isto kao komunistu ili LDP-ovca ,dakle kao politichkog neprijatelja.
itekako je moguce i postoji . to su uglavnom rusko-jevrejski meshanci .... isechak iz wikipedije :
In Israel, there is a growing population of Orthodox Christians who are of Jewish descent and conduct their worship mostly in Hebrew (the most prominent language in Israel, as well as the official language).
zbog toga je veoma loshe i opasno vezivati nacionalnu pripadnost za veru . mi nikako ne smemo pasti u zamku da muslimane posmatramo kao narod , vec kao jednu ideoloshku grupu kojoj treba unishtiti ideologiju !
u tom smislu , svakog muslimana (naravno slovenskog porekla) , treba posmatrati isto kao komunistu ili LDP-ovca ,dakle kao politichkog neprijatelja.
па да али они су јеврејског порекла,покрштени и обављају молитву на хебрејском,али не може и једно и друго да су и кршћани и јевреји одједном!а ово што се тиче политичких непријатеља,ту се слажемо!
Кнез Данило II
09-07-08, 21:30
Слажем се, муслимани нису народ, не само зато што их ми тако посматрамо, већ што то они заиста нису, као што рече другар изнад, треба их посматрати као и комунисте, лдповце, само много опасније или бројније, организованије.
Ја би највише волео када би сви такви муслимани били прекрштени, и ступили у православље, по принципу ВАТРЕНО КРШТЕЊЕ http://i38.tinypic.com/2qn5w8y.gif
koliko sam shvatio tebi su blizi pravoslavni arapi,crnci , pa i jevreji pravoslavne vere (ima i takvih !) nego srbi koji nisu hriscani ? :confused:
Заборави сам допунити да је наш ко се с три прста крсти и ским се можемо споразумети,тј. чији језик разумемо(мало теже али има доста сличних речи што потврђује да смо братски народ) а то су Бугари,Руси,Беларуси,Македонски Срби допуните ме ако сам заборавио неког
Заборави сам допунити да је наш ко се с три прста крсти и ским се можемо споразумети,тј. чији језик разумемо(мало теже али има доста сличних речи што потврђује да смо братски народ) а то су Бугари,Руси,Беларуси,Македонски Срби допуните ме ако сам заборавио неког
С бугарима мало теже(част изузетцима), а Белоруси(Бели Руси) и Руси му дођу ваљда једно те исто.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.