View Full Version : Црна гора признаје Косово
Pa naravno da Crna Gora treba da prizna Kosovo.
I ne znam Å¡to se i vi i bilo ko drugi buni oko toga. Priznali su ga svi susjedi osim Bosne (čije je stanje poznato) pa ne znam Å¡to ne bi i mi. NiÅ¡ta ne gubimo a niÅ¡ta i ne dobijamo. Treba ljude pustiti da sami kreiraju svoju budućnost ili treba da 95 odsto kosovskih Albanaca zavisi od Beograda?
Kada su zavisili dogodile su se hladnjače i masovne grobnice. Zato puna podrÅ¡ka priznanju Kosova od naÅ¡e zemlje!
Кнез Данило II
06-07-08, 09:36
I ne znam Å¡to se i vi i bilo ko drugi buni oko toga. Priznali su ga svi susjedi osim Bosne (čije je stanje poznato) pa ne znam Å¡to ne bi i mi. NiÅ¡ta ne gubimo a niÅ¡ta i ne dobijamo. Treba ljude pustiti da sami kreiraju svoju budućnost ili treba da 95 odsto kosovskih Albanaca zavisi od Beograda?
Kada su zavisili dogodile su se hladnjače i masovne grobnice. Zato puna podrÅ¡ka priznanju Kosova od naÅ¡e zemlje!
Види, види овог Квазигорца, како филозофира, ко да га је Мило правио.
http://i29.tinypic.com/1zdpykj.gif
Али требали би и Црногорци и Македонци да буду свесни тога да је само питање дана када ће гледати репризу онога што се десило Косову, али ''на свом терену''. Шиптарска гамад се зауставља само на један начин а не ''демократским средствима и про-европским ставовима''.
Потписујем.http://i28.tinypic.com/15s1pis.gif
Ја не знам јесу ли Црногорци чули да је у програму Шиптара и окупација дела Црне Горе, или су то заборавили.
Ти шиптари треба да се врате тамо одакле су и дошли, а ти им се слободно придружи или у њиховој прапостојбини на Кавказу или у некој хладњачи, где год ти је згодније, пошто у српској Црној Гори за такве серославе као што си ти нема места.
I ne znam Å¡to se i vi i bilo ko drugi buni oko toga. Priznali su ga svi susjedi osim Bosne (čije je stanje poznato) pa ne znam Å¡to ne bi i mi.
Који "сусједи"???
Косово и Метохија има административну границу са Македонијом, Црном Гором и Албанијом. Колико знам само је Албанија признала ту квазидржаву.
NiÅ¡ta ne gubimo a niÅ¡ta i ne dobijamo. Treba ljude pustiti da sami kreiraju svoju budućnost ili treba da 95 odsto kosovskih Albanaca zavisi od Beograda?
Црна Гора би итекако изгубила са признавањем "Косова".
ПОред тога ти "људи" не креирају сами своју будућност већ доста тог азависи од спољног фактора.
А 95 одсто Шиптара са Косова ће итекако зависити и даље од Београда као и до сада, иако су наводно независни.
Ова глупост са хладњачама спада у антисрпску пропаганду што је противно правилима Форума. "Масовне гробнице" ??? :mad: Чије и где???
I ne znam što se i vi i bilo ko drugi buni oko toga. Priznali su ga svi susjedi osim Bosne (čije je stanje poznato) pa ne znam što ne bi i mi. Ništa ne gubimo a ništa i ne dobijamo. Treba ljude pustiti da sami kreiraju svoju budućnost ili treba da 95 odsto kosovskih Albanaca zavisi od Beograda?
Kada su zavisili dogodile su se hladnjače i masovne grobnice. Zato puna podrška priznanju Kosova od naše zemlje!
Пуна подршка да се ти мајмуне банујеш са српског форума! Ајде лепо правац код браће шиптара, па с њима ћаскај, не верујем да је ико овде расположен да слуша то што ти имаш да кажеш!
Нажалост, ускоро ће и у тој Црној Гори Шиптари тражити да сами креирају своју будућност. Када се буду још мало намножили, доселили и изградили још џамија, кренуће да нападају и протерују све што је неалбанско.
Doclea, ако ниси неки Албанац из Црне Горе, или ако немаш неке везе са њима као и са осталим муслиманима или католицима-Хрватима, онда си ти, без увреде, врло глуп човек.
Brisite ove gluposti.
Na kraju cu da izgubim zivce, pa cete da brisete mene.
Доцлеа могу да ти нађем посао у Приштини да се дружиш мало са другарима да видиш како је лепо имати шиптара за пословођу а уједно и да обиђеш наше манастире и да ослушнеш земљу и зачујеш вековне вапаје српског народа за слободу.
Treba ljude pustiti da sami kreiraju svoju budućnost ili treba da 95 odsto kosovskih Albanaca zavisi od Beograda?
Коју земљу називаш својом?! Ти си или неки провокатор или шиптарчина!
Па и учинили смо вам разне уступке када сте креирали своју будућност па смо зато и платили за то. Да је било тих масовних гробница и хладњача или оних силних етничких чишћења од стране наше војске, небисмо дочекали да нам отимате Косово и вршљате по СРПСКОЈ Црној Гори. А те масовне гробнице, хладњаче или шта већ су само један део медијског рата који сте водили против Срба удружујући се са америма. Што се нисте лепо организовали па да густо населите своју Албанију, јер овако од града до града имате по 500км, па доле тражите права, слободе, краирајте своју будућност и размножавајте се?
Овако су краирали своју будућност борећи се против Срба на све могуће начине. То што вас је онај ћопави довукао на Косово спашавајући вас од вашег Енвера Хоџе и што вам је дао и више права него што заслужујете, не даје вам за право и да отуђујете наше територије.
Помињеш неке наводне тероре над шиптарима, а зашто се мало не осврнеш на протеривање Срба са Косова. Док сте ви зависили од Београда, они су зависили од вас, јел да? Што не поменеш рушење манастира, споменика и цркви? Што не поменеш и трговину људским органима и многобројне Србе који се воде као нестали, а само Бог зна шта је био са њима?
Много је злодела које сте починили над Србима и то ниједан Србин не треба да заборави, а питање времена је само када ће се на Косово опет виорити СРПСКА застава и када ће многи од вас, шиптарчина, тражити уточиште у Албанији!
СРБИЈА СРБИМА!
Кнез Данило II
07-07-08, 22:13
Ово је провокатор, написао је овај пост на брзака и отворио тему да нас замајава и нервира, немојте да узимате здраво за готово. Циљ му је например да нервира нас са форума, и да испровоцира некога да му направи глупост, например да нашкоди Гризлију ако га овај ишамара преко рачунара и слично.
Да нашкоди Гризлију? Нема шансе, само нек Гризли шамара изроде.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.